Evelina Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 chetnie popatrze na golasy na lodzie 8) Jak siem 'takie' zachowanie nazywa? - wyłączam, co oczywiste, masochizm Chyba jestem Alter ego :oops: , bo mnie tez ulecialo :roll: Sadyzm? 8) Sadyzm zostal wykluczony :roll: Ale zawsze robiłem to tylko dla przyjemności. :oops: :roll: Nigdy nie 'zawodowo'. 8) :hmmmm: a moze trza by było przyjemnie z pozytecznym połączyć ? :roll: Cichoooo, bo jak połączy to mu wyjdzie zawodowo :oops: Wtedy osiąga się maksimum ... zdrowia fizycznego A i to nie zawsze :roll: To zlezy jak sie ten "sport" uprawia :roll: i z kim 8) :Problem, że jak się np kulą miota to partner nie jest potrzebny :roll:Aleb, ząbki umyć i do łóżeczka, albo czytać trzy strony wstecz. Jak chcesz o labach to kilka topików niżej. Na offie robimy labę od labów 8) Quote
aleb Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 O tyyyy... :P Jest juz weekend, wiec nie muszę iść wczas spać 8) Quote
Guciek Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 ło matko jakie ja mam zaległości :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o Quote
PIKA Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Sadyzm? 8) Sadyzm zostal wykluczony :roll: Chyba nie :roll: Masochizm chyba został wykluczony a nie sadyzm :roll: Ale zawsze robiłem to tylko dla przyjemności. :oops: :roll: Nigdy nie 'zawodowo'. 8) :hmmmm: a moze trza by było przyjemnie z pozytecznym połączyć ? :roll: Cichoooo, bo jak połączy to mu wyjdzie zawodowo :oops: No o tym mówię :oops: A ma to jeszcze jedna zaletę - podatków płacic nie trzeba :lol: Wtedy osiąga się maksimum ... zdrowia fizycznego A i to nie zawsze :roll: To zlezy jak sie ten "sport" uprawia :roll: i z kim 8) :Problem, że jak się np kulą miota to partner nie jest potrzebny :roll:ale ta kulą można przypadkiem kogos trafic :roll: Quote
Evelina Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 chetnie popatrze na golasy na lodzie 8) Jak siem 'takie' zachowanie nazywa? Już mi siem przypomniało - SYBARYTYZM :roll: :sg168: Zgoda, ale polaczony z wysilkiem :roll: No o tym mówię :oops: A ma to jeszcze jedna zaletę - podatków płacic nie trzeba :lol: :nono: w Polsce JESZCZE nie. U nas juz tak. 8) Wiecie co :roll: Mnie sie wydaje, ze najpiekniejszy, najprzyjemniejszy sport jaki czlek wymyslil to ten. :D Przyjemnosc jest i elegancja i..... wstep .... :oops: Quote
argo Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 Wiecie co :roll: Mnie sie wydaje, ze najpiekniejszy, najprzyjemniejszy sport jaki czlek wymyslil to ten. :D Przyjemnosc jest i elegancja i..... finezja .... :lol: A karnawał w Rio? :roll: Popatrzcie. :D "Królestwo samby" :lol: Potem tango w Argentynie :D Maleńki skok do krainy flamenco :roll: Lampka szampana w :roll: :roll: Taka podroz moze byc? :) Quote
Samba Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Mnie sie wydaje, ze najpiekniejszy, najprzyjemniejszy sport jaki czlek wymyslil to ten. :D Przyjemnosc jest i elegancja i..... wstep .... :oops: O matko, to mi przypomnialo, ze w lodowce czeka 10 bialek jaj kurzych na bezy... Ledwie czlowiek sie dorwie do komputerka, a juz go robota kuchenna sciga! Potem tango w Argentynie Bal kelnerow? :o Ja mam dzisiaj same gastronomiczne skojarzenia... A'propos tanca, to chyba musim wymyslec jakis na wzor plemion afrykanskich i wytanczyc snieg. Bo ta chala, co lezy za onkem, to mnie calkowicie i kompletnie nie satysfakcjonuje! Quote
Guciek Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Ja bez szkoły opanowałm sztukę komputera 8) A wina szkoły dlatego że tyyyyyyle sprawdzianów i odpytywań że uczyć się trzeba Quote
argo Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 O tańcu ładnie napisano :) "Nie czyńmy tylko samych kroków i figur, lecz studiujmy namiętności, przyzwyczajając naszą duszę do ich odczuwania" JEAN GEORGES NOVERRE (1727-1810) :D Quote
Samba Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 To 'kelnerzy' nie moga sie 'tangować' ?? :o :o Alez mogom. Kto pisze, ze nie mogom? Koniecznie ONA musi mieć różę w ząbkach a ON czarny smoking ? :roll: :wink: Koniecznie! Tak jest po prostu piekniej. A w koncu taniec jest po to, zeby bylo piekniej :P ps. Jakos nigdy do mnie nie przemawialy te grzywki plasko podwiniete na lakier... W grzywkach podwinietych na lakier jest wyrachowanie, a nie namietnosc :P Quote
Samba Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 To 'kelnerzy' nie moga sie 'tangować' ?? :o :o Alez mogom. Kto pisze, ze nie mogom? Masz rację. Przecież to normalni ludzie. Tyle, że zarabiają na życie w 'ten', a nie inny, sposób. :P :roll: Kuna, ktos tu na sile wtyka kij w mrowisko :evilbat: Więc jednak wygląd zewnetrzny a nie ISTOTA - 'namietność', 'poddanie się nastrojowi tańca', swoboda, naturalność sa DECYDUJĄCE ??? :hmmmm: :roll: Jakos NIGDY nie widzialam namietnej 'grzywki'. Za to zawsze byl przyklejony usmiech i kanciaste krecenie doopkom w poszarpanych szmatkach. Jakos nigdy nie natrafilam (czasem ogladajac konkursy taneczne) na pare z 'iskra boza'. Wszystko bylo sztuczne, od stroju, poprzez grzywke, do samego tanca. Za to prawdziwe flamenco i wszystkie tance w wykonaniu 'native' (np. te same latynoskie, ale nie home made grzywki, tylko w wykonaniu lokalsow), to juz zupelnie co innego... 8) Quote
argo Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Jak tam bezy :lol: ? Wyszły? Zjedzone? :P Quote
Samba Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 :hmmmm: :o :hmmmm: :P Jak tam bezy ? Wyszły? Zjedzone? :roll: O matko, zapomnialam... Zapomnialam zrobic, znaczy sie... :o Quote
Evelina Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 Jakos nigdy nie natrafilam (czasem ogladajac konkursy taneczne) na pare z 'iskra boza'. Wszystko bylo sztuczne, od stroju, poprzez grzywke, do samego tanca.To masz wielkiego pecha.Ja jak tylko mam okazje popatrzec na konkurs to przede wszystkim szukam tych "z iskra" i najczesciej to oni wlasnie wygrywaja 8) :hmmmm: :o :hmmmm: :P Jak tam bezy ? Wyszły? Zjedzone? :roll: O matko, zapomnialam... Zapomnialam zrobic, znaczy sie... :oNo widzisz, sama doopkom krecisz, nie wiem tylko w jakich szmatkach, i myslisz ze od tego bezy beda ? 8) Quote
PIKA Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 No widzisz, sama doopkom krecisz, i myslisz ze od tego bezy beda ? 8) Ale bezów bez kręcenia się zrobić nie da :o Quote
Evelina Posted November 28, 2004 Posted November 28, 2004 No widzisz, sama doopkom krecisz, i myslisz ze od tego bezy beda ? 8) Ale bezów bez kręcenia się zrobić nie da :oTrzepanie tez podobno sie sprawdza 8) Quote
argo Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Jednym słowem - życzę Wszystkim :D , mnóstwa cierpliwosci i dobroci w nadchodzacym tygodniu. Quote
Arga Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Witam :) Nigdy więcej imprez Andrzejkowych !!!!!!!!!!! Ja do tej pory ledwo na nogach stoje bo tak mnie bolą a niewyspana jestem że ho ho ! Quote
BeataK Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 arga to ty masz slaba kondycje najlepiej isc w piatek wtedy masz dwa dni do odpoczynku. :wink: a tak wogole dzien dobry robaczki :lol: Quote
Arga Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Heheh :) MOja kondycja siadła po 10 godzinach na nogach w butach na 8 centymertowym obcasie- ale co zrobić czasami trzeba sie ubrać- choćby nawet zeby wąłsnemu facetowi zrobić na złość ;) ;) Quote
PIKA Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 No widzisz, sama doopkom krecisz, i myslisz ze od tego bezy beda ? 8) Ale bezów bez kręcenia się zrobić nie da :oTrzepanie tez podobno sie sprawdza 8):hmmmm: podobno to trzeba zrobić i jedno i drugie, :roll: napierw potrzebać a potem pokręcic :roll: spadłem z kanapy trza się było tak nie kręcic 8) albo tak mocno nie trzepać :roll: Heheh :)MOja kondycja siadła po 10 godzinach na nogach w butach na 8 centymertowym obcasie- ale co zrobić czasami trzeba sie ubrać- choćby nawet zeby wąłsnemu facetowi zrobić na złość ;) ;) :hmmmm: a Ty sie tak odstrajasz, żeby chłopu na złość zrobić? A ja myslałam, że po to aby dumny był 8) Quote
Arga Posted November 29, 2004 Posted November 29, 2004 Żeby dumny był to też- ale on zazdrosny jest ( jeszcze gdyby było o kogo )a mnie to wnerwia - więc można powiedziec że czasem robie mu na złość ;) Quote
Recommended Posts