Niebieska Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Halo! halo! Właśni wróciłam z przedłużonego weekendziku na Mazurach :lol: Ale tu sie dzieje :o Chyba przestanę wyjeżdżać żeby być stale w temacie i na czasie albo kupię sobie laptopa i będę się łączyć przez komórkę :roll: Muszę nad tym pomyśleć... Powiem Wam jeszcze jaka moja sunia jest niamądra... wskoczyła mi do rzeki z 1,5 metrowej skarpy a ja dostałam prawie ataku serca bo zobaczyłam jak dryfuje z prądem z butelką plasikową w pysiu w stronę mostu. Wołałam ją rozpaczliwie, buty sobie zamoczyłam ale jakoś się wydostałyśmy... Noa oczywiście zachwycona kąpielą a ja cała roztrzęsiona wróciłyśmy do domu... Quote
Asia_Focus Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Moj rotztropny i czysty labuś ostatnio kąpał sie w jakimś bagnie (ił jakiś czy coś - chol;era wie)... Juz 3 tydzień smierdzi i kapiele nie pomagaja.. mam nadzieje, że wywietrzeje :lol: Quote
aleb Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Niebieska... nie martw się, dużo nie przeoczyłaś rzeczy :wink: Asia nadal śmierdzi? :-? Quote
Asia_Focus Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Okropnie... :-? To jest taki zapach bagna pomieszany z jakims metalicznym, nie wiem, co było na dnie tego bagna, ale Focus wyszedł z niego z 3 skaleczonymi łapami. Nie mam pojęcia co powoduje taki smród. ale z czasem albo czuć coraz mniej, alby my sie przyzwyczailismy :lol: Quote
argo Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Asia nadal śmierdzi? :-? :o :o :o :lol!: :lol!: :lol!: :wink: Aśka :D Stosujesz jakowyś szampon ? Niezły jest Heksaderm. Miły, intensywny zapach. A i ewentualne podrażnienia skóry łagodzi. :D Quote
Asia_Focus Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 hahaahahah :cunao: dopiero teraz to zauwazylam... Argo, wydaje mi sie, ze ze mna wszystko w porząsiu, chociaz kto wie ? :hmmmm: Quote
argo Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Argo, wydaje mi sie, ze ze mna wszystko w porząsiu, chociaz kto wie ? :hmmmm: Pewnie. Pewnie. :roll: Nie licząc lekkiej czkawki :roll: :wink: BTW. ZAUWAŻCIE, ŻE DZIĘKI MARGO mamy już 'krzyżyk' w offie. 8) :D :o A NAWET w CAŁYM DZIALE :o :kciuki: ... przed kwilka TO sprawdziłem. :lol: Quote
Samba Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 ZAUWAŻCIE, ŻE DZIĘKI MARGO mamy już 'krzyżyk' w offie. 8) :D :o A NAWET w CAŁYM DZIALE :o :kciuki: ... przed kwilka TO sprawdziłem. :lol: A co to oznacza :o ? I czy to dobrze, czy zle? Quote
Evelina Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 mamy już 'krzyżyk' w offie. 8) :D :o A NAWET w CAŁYM DZIALE :o :kciuki: ... przed kwilka TO sprawdziłem. :lol: A co to oznacza :o ? I czy to dobrze, czy zle? Sambusia, nie zawsze musi byc DOBRZE czy ZLE, jest inaczej niz bylo :lol:To jest NOWOSC, a czy lepsza to sie okaze w praniu :wink: Quote
Samba Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Sambusia, nie zawsze musi byc DOBRZE czy ZLE, jest inaczej niz bylo :lol:To jest NOWOSC, a czy lepsza to sie okaze w praniu :wink: Ale osochozi? Bo ja nie wiem co to oznacza? X marks the spot? Quote
argo Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Sambusia, nie zawsze musi byc DOBRZE czy ZLE, jest inaczej niz bylo :lol:To jest NOWOSC, a czy lepsza to sie okaze w praniu :wink: Ale osochozi? Bo ja nie wiem co to oznacza? X marks the spot? Coby siem nie wdawać w zawiłe tłumaczenia ... :hmmmm: Zrób tak. 8) Napisz posta. Wyślij. Gdy już go zobaczysz na ekranie to kliknij w 'krzyżyk'. Zobacz co siem stanie :roll: :gent: PS. A pospiesz siem z tem klikaniem w 'krzyżyk' coby Ciem ktuś nie ubiegł. :wink: Quote
Samba Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 ach och ech ych uch! Zadzialalo! Jestem madrzejsza o jeden krzyzyk!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Zrób tak. 8) Napisz posta. Wyślij. Gdy już go zobaczysz na ekranie to kliknij w 'krzyżyk'. Zobacz co siem stanie :roll: :gent: PS. A pospiesz siem z tem klikaniem w 'krzyżyk' coby Ciem ktuś nie ubiegł. :wink: zara znaczy, że jak ktos sie wpisze po tobie to juz posta usunąc nie możesz? :roll: Czyli nic się nie zmieniło, wszystko po staremu ? :roll: To co się cieszysz? :o Quote
argo Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 :o :o Czyli nic się nie zmieniło, wszystko po staremu ? :roll: A 'krzyżyk' ? Nie wszyscy som tak błyskotliwie prendcy jako TY w przechwytywaniu innch postów. :roll: I czasem można bendzie skasować guupot zamiast 'zmieniać' treść postu, kropkować go lub prosić Zachraniarke coby wysłała go w niebyt. 8) :wink: RESUME :roll: - do momentu gdy ktuś NIE odpowie na posta jest 'po nowemu' / mozna posta wykasować /, jak już ktoś odpowie to dalej 'po staremu'. :wink: Quote
PIKA Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 RESUME :roll: - do momentu gdy ktuś NIE odpowie na posta jest 'po nowemu' / mozna posta wykasować /, jak już ktoś odpowie to dalej 'po staremu'. :wink: czyli dla mnie całość jest po staremu :niewiem: Ja zawsze mogłam wykasować, dopóki ktoś nie napisal :niewiem: Beatka dzień dobry :D Quote
Arga Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Witam wszystkich w ten deszczowy, zimny, ponury i brzydki poranek :) :D Quote
Niebieska Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Witam wszystkich w ten deszczowy, zimny, ponury i brzydki poranek :) :D A ja witam wszystkich w zimny ale słoneczny poranek :D Quote
zachraniarka Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Dzień dobry! U nas też dziś słońce :D Spacerek rano w lesie był rewelka! Quote
PIKA Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Wiecie co, a ja to teraz zauwazyłam :o Wczytajcie się dokladnie w tytuł tego topiku :o Goldki & Labki offowo :) ich właściciele też mile widzi Tylko co właściciel goldka lub labka mile widzi? :niewiem: Quote
zachraniarka Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Wiecie co, a ja to teraz zauwazyłam :o Wczytajcie się dokladnie w tytuł tego topiku :o Goldki & Labki offowo :) ich właściciele też mile widzi Tylko co właściciel goldka lub labka mile widzi? :niewiem: Właściciel goldka lub labka mile widzi każdego kto wstępuje w te rejony 8) Quote
Niebieska Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Witam wszystkich w ten deszczowy, zimny, ponury i brzydki poranek :) :D A ja witam wszystkich w zimny ale słoneczny poranek :D Poprawka w ten słoneczny i ciepły poranek. Wybrałam się po bułeczki i po drodze musiałam się rozbierać. Dzień dobry! U nas też dziś słońce Spacerek rano w lesie był rewelka! To ty ranny ptaszek jesteś że o tej porze biegasz z Hugusiem po lasku... My z Noą lubimy se pospać :sleep2: :sleep: Quote
Arga Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 U mnie pada tak troszeczke troszeczke :) Ale ciepło se zrobiło choc dalej szaro, buro i niemiło :) A ja za chwile choć jestem w pracy lecę z Argą załatwić jej sprawy :) Mam nadzieje ze nie zmarznę tak jak wczoraj- bo po 2 godzinnym spacerku szczenka mi zamarzła ;) Quote
00000 Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Dzień dobry :D Jest pięknie słonecznie dziś :D Quote
Guciek Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 dzieńdybry :lol: wpraszam siem wam na off :lol: 8) :wink: Quote
Recommended Posts