argo Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 :lol: Evelina ... kcesz Buldoga 'ostemplować' ?On pewnie ma juz chipa alibo tatuaż :roll: :gent: tatuaz pod pacha z numerkiem i grupa krwi. a stempelkow mam ... w szufladzie w biurku, dzieki. :roll: A teraz w :P 'Skąd: inąd' to te tatuaże są dalej elitarne? ... czy stały siem masowe ? :hmmmm: :confused: :wink: Wybacz :oops: alem nie wiedział, że mam do czynienia ze Strażnikiem Pięczęci. 8) Zapewne Herbowych. 8) Argo - własnie ci stuknęło równo 2000 postów!!!! Zdrówko!!!!!!! Na hasło - ZA 'zdrowie' :D :drinking: każdy normalny człek odpowiada tem samym :lol: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :roll: BTW. Do aktualnych liderów brakuje mi :hmmmm: :confused: ... jakiesik 5 lat pisania postów. ZDROWIE DGM :lol: :lol: :D Quote
zachraniarka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 to ja pisze, uwaga: Jakby ktoś nie wiedział to Samba napisała "BRZYDKI WYRAZ" :lol: :lol: Quote
argo Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 to ja pisze, uwaga: Jakby ktoś nie wiedział to Samba napisała "BRZYDKI WYRAZ" :lol: :lol: To ONA zna 'łacinę'? :wink: A CO napisała? :roll: :wink: Quote
Samba Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 to ja pisze, uwaga: Jakby ktoś nie wiedział to Samba napisała "BRZYDKI WYRAZ" :lol: :lol: To ONA zna 'łacinę'? :wink: A CO napisała? :roll: :wink: No przeca Zachraniarka napisala, ze ja napisalam "BRZYDKI WYRAZ". Nie BRZYDKI WYRAZ, tylko "BRZYDKI WYRAZ". Ale siem teraz biedny Mod nawycina :lol: :lol: :lol: Dowcip mi sie przypomnial: - Piwo prosze! - Jasne czy ciemne? - Jasne, ze ciemne! - To ciemne czy jasne? - Ciemne! Jasne???! Quote
PIKA Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 CO napisała? :roll: Jak to co "brzydki wyraz" :lol: Quote
argo Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 CO napisała? :roll: Jak to co "brzydki wyraz" :lol: K ... XXXXX? Hmmm? Quote
Samba Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 To ja moze powoli i po literce, oto, co napisalam: 1. Najpierw wcisnelam CapsLock 2. Potem wcisnelam literke "b", ale, ze wczesniej wcisnelam CapsLock (patrz punkt pierwszy), to wyszlo "B" 3. Nastepnie wcisnelam "r" 4. Kolejne bylo "z" 5. Nastepnie wcisnelam "y" oraz "d" 6. Potem wcisnelam"k" i "i" oraz spacje 7. Tym samym przeszlam do drugiego wyrazu, ktorego napisanie wymagalo ode mnie nacisniecia sekwencji, skladajacej sie z nastepujacych liter (Wlasciwa kolejnosc zostala zachowana, jak ponizej:) "w" "y" "r" "a" "z". Tia... to tyle. Dokladniejsze szczegoly to juz chyba musze podawac na priva, bo mnie z offu wyrzuca, za przeoffowanie offa... Czy ja juz jestem offiara...? Quote
argo Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Jak na moje rozeznanie :roll: to SAMBA siem ZA BARDZO tooomaczy :roll: Caps Locki Nam wymyśla ... i inne CUDA 8) SAMBA :D Przeca MY som TU dorosłe :wink: Najwyżej Asia se , DODATKOWO, poklika 8) :wink: Quote
Samba Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 A kto tu komu wymyslal od laciny, he? :evilbat: A'propos laciny (znaczy sie kompletnie nie a'propos, tylko tak mi sie przypomnialo i probuje jakos do tematu nawiazac :lol: ), to widzialam laba w Tomaszowie! Nie podbieglam doñ i siem nie posocjalozowalam, bo lalo jak cholera jasna, ale bylo jasne, ze to byl lab! Zolty. Znaczy sie biszkoptowy. Znaczy sie jasny. Quote
argo Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 A kto tu komu wymyslal od laciny, he? :evilbat: TY mi wymyslałaś ? :o :o :o Nie zauważyłem 8) :wink: Quote
PIKA Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 A'propos laciny to widzialam laba w Tomaszowie! A to był jakiś łaciński lab, którego populacja jest popularna w Tomaszowie ? :niewiem: Quote
argo Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 SAMBA Jak jest po 'lacinie' Harry Potter? :lol: Paaa TERAZ bedem tvwidzem 8) :wink: Quote
barbokla Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 rany julek ja za wami nei nadazam )))))))) a tylko chwile mnie nie bylo przy kompiku ....:_))) Quote
aleb Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 No ja też nie nadążam :) 2 stronki w kilka godzin :lol: Quote
Samba Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 SAMBAJak jest po 'lacinie' Harry Potter? :lol: Paaa TERAZ bedem tvwidzem 8) :wink: I jak bylo? Tez bys sobie na mniotle pochasal...? A to był jakiś łaciński lab, którego populacja jest popularna w Tomaszowie ? A ja tam wie, czy on od razu lacinski byl...? Coscie sie do tej laciny przyczepili? Ja po lacinie to kumam jedynie, ze "w kropki", albo, ze "w paski", albo, ze "zwyczajny" i takie tam. Innych w akwarystyce to nie ma za duzo. Lacinskich. Quote
argo Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 SAMBAJak jest po 'lacinie' Harry Potter? :lol: Paaa TERAZ bedem tvwidzem 8) :wink: I jak bylo? Tez bys sobie na mniotle pochasal...? Czemu nie :lol: A film JUŻ widziałem ale sie mi tytuły pomerdały. :evil: Więc się grzecznie kimnąłem. 8) :roll: Quote
Samba Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 A film JUŻ widziałem ale sie mi tytuły pomerdały. :evil: Więc się grzecznie kimnąłem. 8) :roll: Och, och i nie ogladales snookera???? Na koncu transmisji dali powtorke z ostatniego frejma Ronniego i Hicksa! Quote
argo Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Osobiście wolę grać niż oglądać transmisje. :roll: Przyznaję jednak, że niektóre kule, nawet tylko oglądane, bywają frapujące ... :roll: :lol: :wink: :D Quote
Samba Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Osobiście wolę grać niż oglądać transmisje. :roll: A co ze skokami narciarskimi??!?! :o Quote
argo Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Osobiście wolę grać niż oglądać transmisje. :roll: A co ze skokami narciarskimi??!?! :o W 'skoki' się graaaa ??? :o :o A skakać na :roll: tapczan też wolę osobiście. :roll: :wink: Żadnych zastępstw i filmikow, tzn. transmisji z ... 8) :roll: Quote
Samba Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 A skakać na :roll: tapczan też wolę osobiście. :roll: :wink: Żadnych zastępstw i filmikow, tzn. transmisji z ... 8) :roll: 8) Jednym slowem bez kaskadera 8) Quote
argo Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 8) Jednym slowem bez kaskadera 8) :roll: Bez 8) :roll: Quote
PIKA Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Tez bys sobie na mniotle pochasal...? O przepraszam, hasanie na miotle to moja specjalność A skakać na :roll: tapczan też wolę osobiście. :roll: a nie dawno mówi, że wyrósł z wieku chłopięcego, z a tu po łóżku skacze :roll: Jednym slowem bez kaskadera 8) A teraz to się kaskader nazywa ? :hmmmm: Bo kiedyś to się mówiło „Kochanek uciekający przed mężem przez balkon” :roll: Bez 8) :roll: Pewny jesteś? 8) Quote
Samba Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Jush chyba teraz wiem, skad sie wzielo okreslenie "miot" :oops: Quote
Recommended Posts