Evelina Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Wyobrazcie sobie ze mi monitor strzelil, pracuje teraz na czyms takim malenkim, 15 cali :-? ale chociaz kolory sa. 8) Zglaszam oferte dla tych co nie moga gifow wtawic w podpisie, dawajcie je do mnie. :D Z mojego serwerka wszystko bedzie jak trzeba :D A stempelek tez moge zrobic, jesli sa chetni do ich adopcji :wink: :angel: To jest 2000-y post w tym topiku, ale mi sie trafilo :lol: Quote
argo Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Wyobrazcie sobie ze mi monitor strzelil, pracuje teraz na czyms takim malenkim, 15 cali :-? ale chociaz kolory sa. 8) :angel: To jest 2000-y post w tym topiku, ale mi sie trafilo :lol: Współczuję :( :buzi: No to i mnie się trafiło rozpoczynam kolejny tysiąc - TRZECI :lol: :roll: A dzisiaj rano podłe ? :wink: gawronisko zaznaczyło mi rękaw. :D Czy TO cuś oznacza ? :roll: :wink: :D Quote
PIKA Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Wyobrazcie sobie ze mi monitor strzelil, pracuje teraz na czyms takim malenkim, 15 cali :-? ale chociaz kolory sa. 8) Wybuchł? :o A na 15 calowych ekranach to bywa, że kolorów ni ma? :hmmmm: :angel: To jest 2000-y post w tym topiku, ale mi sie trafilo :lol: :o ale masz dobry kalkulator :o No to i mnie się trafiło rozpoczynam kolejny tysiąc - TRZECI :lol: :roll: :hmmmm: rozpoczynasz Nowy Wiek? :roll: A dzisiaj rano podłe ? :wink: gawronisko zaznaczyło mi rękaw. :D Czy TO cuś oznacza ? :roll: :wink: :D Tak :-? Pranie kurtki :lol: Quote
Evelina Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 :angel: To jest 2000-y post w tym topiku, ale mi sie trafilo :lol: No to i mnie się trafiło rozpoczynam kolejny tysiąc - TRZECI :lol: :roll: Wkraczamy w trzeci tysiac za raczke, czy pod raczke ? :roll: :lol: Wybuchł? :o A na 15 calowych ekranach to bywa, że kolorów ni ma? :hmmmm: :angel: To jest 2000-y post w tym topiku, ale mi sie trafilo :lol: :o ale masz dobry kalkulator :o Prawie, pif paf zrobil, smrodek poszedl i po monitorku :( Taki 15 calowy co kolorkow nie ma tez mam gdzies na stryszku 8) PIKA ja sie ciesze, ze wogole cos widze :lol: , droniejszego maczku niz 800x600 nie moge na nim ustawic, bo nie podola, wiec chociaz z kolorow sie ciesze. :lol: Co do numeru postu to niczego nie kalkulowalam 8) Wyslalam post i patrzac na liste topikow ujrzalam na pierwszej pozycji 2000 wiec sobie poscik zmodyfikowalam coby upamietnic te wiekopomna chwile. :lol: A dzisiaj rano podłe ? :wink: gawronisko zaznaczyło mi rękaw. :D Czy TO cuś oznacza ? :roll: :wink: :D Tak :-? Pranie kurtki :lol:Ja bym obstawiala pranie rekawa, no moze dwoch :hmmmm: :lol: Quote
BeataK Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Evelinka jesli mozna prosic o taki stempelek bylabym bardzo wdzieczna. Z gory dziekuje. :D Quote
PIKA Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 A dzisiaj rano podłe ? :wink: gawronisko zaznaczyło mi rękaw. :D Czy TO cuś oznacza ? :roll: :wink: :D Tak :-? Pranie kurtki :lol:Ja bym obstawiala pranie rekawa, no moze dwoch :hmmmm: :lol: Tak siedzę i myślę :hmmmm: Jak on same rękawy do pralki wrzuci? :niewiem: Quote
Evelina Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Evelinka jesli mozna prosic o taki stempelek bylabym bardzo wdzieczna. Z gory dziekuje. :DWiesz co Beatko :D , moja siostra ma tak na imie, wiec specjalnie dla ciebie zmajstruje jakis szczegolny. Kolorowy np :roll: Napisz tylko jak moglabym ci dogodzic :wink: Tak siedzę i myślę :hmmmm: Jak on same rękawy do pralki wrzuci? :niewiem:W czym problem jesli sa na suwaczki ? :roll: A jak sie okaze, ze na metce stoi napisane prac recznie :wink: , albo nie prac wcale bo sie nie brudzi heeee 8) Wedlug zasady jak sie wysuszy to sie wykruszy :roll: Quote
argo Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 :angel: To jest 2000-y post w tym topiku, ale mi sie trafilo :lol: No to i mnie się trafiło rozpoczynam kolejny tysiąc - TRZECI :lol: :roll: Wkraczamy w trzeci tysiac za raczke, czy pod raczke ? :roll: :lol: :kciuki: Skoro proponujesz coby zacząć od rączki to mnie jest obojętne czy bedzie to na początku :roll: ZA czy POD :roll: :wink: :lol: No to i mnie się trafiło rozpoczynam kolejny tysiąc - TRZECI :lol: :roll: :hmmmm: rozpoczynasz Nowy Wiek? :roll: Wyobraź se że TAK. Ja mam numer 2001 a TY 2002 :wink: :hmmmm: ciekawe na kogo padnie :roll: 007 :wink: :D Evelina :D Pika W sprawie 'prania' nie bedem siem wypowiadał. Nie jezdem specjalistą :roll: :lol: Beata :D Już Ci zazdromszczę podpisu :) :wink: a może i awatarek Evelinka CI nowy sprokuruje? :roll: :lol: :roll: Quote
Niebieska Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Tak siedzę i myślę :hmmmm: Jak on same rękawy do pralki wrzuci? :niewiem:W czym problem jesli sa na suwaczki ? :roll: A jak sie okaze, ze na metce stoi napisane prac recznie :wink: , albo nie prac wcale bo sie nie brudzi heeee 8) Wedlug zasady jak sie wysuszy to sie wykruszy :roll: Póki co pogoda jest deszczowa (przynajmniej u mnie) więc pewnie szybko się nie wysuszy a taka qpa na rękawku to nie znaczek jakiś ładny żeby sobie go nosić na kurteczce :lol: :wink: Argo mówię Ci pierz szybko te rękawki najwyżej się skurczą albo rozciągną :lol: :lol: :lol: Quote
Samba Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 A dzisiaj rano podłe ? :wink: gawronisko zaznaczyło mi rękaw. :D Czy TO cuś oznacza ? :roll: :wink: :D Na Twoim balkonie wyladuje UFO. Quote
argo Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 A dzisiaj rano podłe ? :wink: gawronisko zaznaczyło mi rękaw. :D Czy TO cuś oznacza ? :roll: :wink: :D Na Twoim balkonie wyladuje UFO. UFFFF. Howgh. :lol: :roll: Quote
BeataK Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Evelinka bardzo dziekuje ze zajmiesz sie moja pieczatka a jak bedzie wygladac zdaje sie w tym temacie na twoj gust. Tez sobie sciagnelam gimpe i narazie ja testuje, poki co jeszcze za bardzo mi to nie wychodzi. Mam pytanie jak wy to robicie ze macie taka mala animacje w awatarku. :D Quote
PIKA Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Mam pytanie jak wy to robicie ze macie taka mala animacje w awatarku. :D Beatko cofnij sie kilka stronniczek do tyłu najlepiej zaczynając od postu w którym Samba podała linka do ściągnięcia Tam masz to opisane - na kilku stronach, ale zawsze Przestudiuj te kilkanaście postów bedzie Ci łatwiej załapac mozliwości programiku :wink: Oczywiście pytaj, jak czegos nie rozumiesz :D Quote
Niebieska Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Coraz lepsze wychodzą wam te avartary :) Prawda :D co wchodzę na Dogo to BeataK ma inny :lol: A zobaczcie jaki mam podpisik nareszcie przezroczysty. :D To dzięki Sambie Quote
BeataK Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 ano ciezko sie pracuje na te awatarki, pewnie jeszcze cos wymysle :lol: tylko nie wiem co :hmmmm: ale to narazie :cool2: Quote
PIKA Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Evelina jak tyś to zrobiła ? :o Zamieściłaś mój nowy podpis bez mojego udziału :o Quote
Evelina Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Evelina jak tyś to zrobiła ? :o Zamieściłaś mój nowy podpis bez mojego udziału :oPodmienilam Ci podpis 8) Mam swoje metody :wink: (jak najbardziej legalne) W miejsce poprzedniego obrazka na serwerze wstawilam nowy. :lol: BeatkaK, prosze obiecany stempelek. Szkoda, ze nie mialam okazji sledzic zmian awatarkow, ale to co widze teraz jest SUPER. Podpis Niebieskiej szalowy :D Quote
Samba Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Czesc Zwierzaczki, znikam do piatku i juz sie nie moge doczekac zmian atawarkowo-podpisowych, jakie zastane po powrocie :wink: Quote
BeataK Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Evelinka wielkie dzieki :modla: az fiolecik musze ci postawic :drinking: teraz musze sprobowac to wstawic Quote
Evelina Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Czesc Zwierzaczki, znikam do piatku i juz sie nie moge doczekac zmian atawarkowo-podpisowych, jakie zastane po powrocie :wink:Wracaj cala i zdrowa po tym zniknieciu :D i przygotuj sie na lawine pytan dotyczacych Gimpa :wink: Quote
Evelina Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Zachraniarka, mowilam ze trzeba cos z tym zrobic, zeby w Labowym Offie mozna bylo usuwac posty. Ten mi sie zdublowal i zamiast sama po sobie postrzatac musze ci zawracac glowe :oops: Quote
Evelina Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Skoro proponujesz coby zacząć od rączki to mnie jest obojętne czy bedzie to na początku :roll: ZA czy POD :roll: :wink: :lol: To ja proponuje NA raczki :oops:Sama juz nie wiem co pisze :roll: , ide spac. Dobrej Nocy :D Quote
BeataK Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Evelinka i jak moje wypociny stempelek sie bardzo przydal jeszcze raz dziekuje :D Quote
argo Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Skoro proponujesz coby zacząć od rączki to mnie jest obojętne czy bedzie to na początku :roll: ZA czy POD :roll: :wink: :lol: To ja proponuje NA raczki :oops:Sama juz nie wiem co pisze :roll: , ide spac. Dobrej Nocy :D Dobrze piszesz :roll: :wink: :roll: :oops: :bigok: DZIEŃ DOBRY :lol: Wczoraj policzyłem zwierzaczki w mojej rodzinie - jest jeden lab, jeden wielorasowiec ze schroniska, 11 tygodniowy york, 3 letni grzywacz, 5 letnia kotka pers. A bedzie jeszcze zakupiony ON. :lol: :D Quote
Recommended Posts