Arga Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 wow - niezła rodzinka argo Ja mam jeszcze tylko rybki :) :D Quote
PIKA Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Skoro proponujesz coby zacząć od rączki to mnie jest obojętne czy bedzie to na początku :roll: ZA czy POD :roll: :wink: :lol: To ja proponuje NA raczki :oops:Sama juz nie wiem co pisze :roll: , ide spac.Dobrej Nocy :D Na rączki i zanieść do łózia? :lol: Quote
Niebieska Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Dzień dobry wszystkim :D Podpis Niebieskiej szalowy :D Dziękuję :oops: naprawdę się starałam :D Czesc Zwierzaczki, znikam do piatku i juz sie nie moge doczekac zmian atawarkowo-podpisowych, jakie zastane po powrocie Ja dziś po południu znikam do poniedziałku - jadę zakończyć sezon mazurowania 8) :drinking: Evelinka wielkie dzieki az fiolecik musze ci postawic teraz musze sprobowac to wstawic No jeżeli o podpis to jest rewelacyjny, czy to z prawej strony to supernova? :wink: Wczoraj policzyłem zwierzaczki w mojej rodzinie - jest jeden lab, jeden wielorasowiec ze schroniska, 11 tygodniowy york, 3 letni grzywacz, 5 letnia kotka pers. A bedzie jeszcze zakupiony ON. Fajnie Ci... też bym chciała mieć taką rodzinę w mojej jest tylko Noa i jakieś robaki, które się zalęgły w otrębach i teraz fruwają w całym domu :evil: Quote
Evelina Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Evelinka i jak moje wypociny stempelek sie bardzo przydal jeszcze raz dziekuje :D BeataK, zadnych wypocin nie widze :o , tylko EXTRA podpis :D z SUPER pomyslem.Niebieska, BeataK Leccie do galerii sie pochwalic. :D Bo jak nie, to sama je tam wstawie 8) Wczoraj policzyłem zwierzaczki w mojej rodzinie - jest jeden lab, jeden wielorasowiec ze schroniska, 11 tygodniowy york, 3 letni grzywacz, 5 letnia kotka pers. A bedzie jeszcze zakupiony ON. :lol: :D Jak ja zlicze przychowek calego mojego kuzynowstwa to tez mi wyjdzie niezla liczba :wink: Zaczne od bernardyna.... 8) To ja proponuje NA raczki :oops:Sama juz nie wiem co pisze :roll: , ide spac. Dobrej Nocy :D Dobrze piszesz :roll: :wink: :roll: :oops: :bigok: DZIEŃ DOBRY :lol: Ooooo, raczki juz sie wyciagaja :oops:Na rączki i zanieść do łózia? :lol: :oops: i przykryc kolderka :roll: Quote
argo Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Wczoraj policzyłem zwierzaczki w mojej rodzinie - jest jeden lab, jeden wielorasowiec ze schroniska, 11 tygodniowy york, 3 letni grzywacz, 5 letnia kotka pers. A bedzie jeszcze zakupiony ON. :lol: :D Jak ja zlicze przychowek calego mojego kuzynowstwa to tez mi wyjdzie niezla liczba :wink: Zaczne od bernardyna.... 8) To ja proponuje NA raczki :oops: Dobrze piszesz :roll: :wink: :roll: :oops: :bigok: Ooooo, raczki juz sie wyciagaja :oops: Na rączki i zanieść do łózia? :lol: :oops: i przykryc kolderka :roll: :lol: Zatem bernardyn i ... ? :D Zdaje siem żem odkrył PONOWNIE :roll: 'starą prawdę' :wink: - KOBIETY trzeba nosić na rękach a wtedy ... :roll: :roll: Ale przecie - :roll: c'est la vie! :roll: :lol: BTW. O ile mnie pamięć nie myli to widziałem już Eveline na 'rękach' :roll: :lol: :D Quote
BeataK Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Niebieska tak dalam z prawej strony myslalam o oczkach ale nie podobalo to mi sie troche bylo kiczowate. :D Quote
zachraniarka Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Zachraniarka, mowilam ze trzeba cos z tym zrobic, zeby w Labowym Offie mozna bylo usuwac posty.Ten mi sie zdublowal i zamiast sama po sobie postrzatac musze ci zawracac glowe :oops: Zobaczę co się da zrobić w tym temacie, wydaje mi się, że coś, gdzieś o tym było. Sprawdzę. :D A zawracaniem głowy sie nie przejmuj i tak czytam wszystko i tak, także jak przy okazji coś sobie wyciacham to tylko się dowartościuje, że jestem tu w ogóle potrzebna. Strasznie grzeczni jesteście i pracy z Wami bardzo mało :lol: Quote
Evelina Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Zatem bernardyn i ... ? :D ON, potem ojciec, matka, czasem z gromadka dzieciakow - owczarki podhalanskie, takie cos male co ma ETM w avatarku :oops: , nazwa rasy uszla mi z glowy, jakis seter - tak o nim mowia, ja sie tam nie znam, potem bokser, 3 kundelki.Ze to wszystko nie zarecze, zycie bywa nieprzewidywalne :wink: . A i moja Thally, bylabym zapomniala :oops: Zdaje siem żem odkrył PONOWNIE :roll: 'starą prawdę' :wink: - KOBIETY trzeba nosić na rękach a wtedy ... Ale przecie - :roll: c'est la vie! :roll: :lol: A wtedy, a wtedy ? :angel: "Elle est belle, la vie, surtout dans les bras d'un mec amoureux" 8) BTW. O ile mnie pamięć nie myli to widziałem już Eveline na 'rękach' :roll: :lol: :D Nie myli, nie myli A zawracaniem głowy sie nie przejmuj i tak czytam wszystko i tak, także jak przy okazji coś sobie wyciacham to tylko się dowartościuje, że jestem tu w ogóle potrzebna. Strasznie grzeczni jesteście i pracy z Wami bardzo mało :lol: Argo, wezmiesz mnie znowu na raczki, bedziemy rozsiewac posty :roll: Zachraniarka chce popracowac :lol: Quote
argo Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Zdaje siem żem odkrył PONOWNIE :roll: 'starą prawdę' :wink: - KOBIETY trzeba nosić na rękach a wtedy ... Ale przecie - :roll: c'est la vie! :roll: :lol: A wtedy, a wtedy ? :angel: "Elle est belle, la vie, surtout dans les bras d'un mec amoureux" 8) Taaak daleko moja znajomość francuskiego nie sięga :oops: :oops: - możesz TO przetłumaczyć na ludzki ? :oops: :wink: :D BTW. O ile mnie pamięć nie myli to widziałem już Eveline na 'rękach' :roll: :lol: :D Nie myli, nie myli Mam wrażenie, że PRZEGONIŁAŚ :wink: :roll: SAMBE w tech snookerowych wariaacjach :wink: :P A zawracaniem głowy sie nie przejmuj i tak czytam wszystko i tak, także jak przy okazji coś sobie wyciacham to tylko się dowartościuje, że jestem tu w ogóle potrzebna. Strasznie grzeczni jesteście i pracy z Wami bardzo mało :lol: Argo, wezmiesz mnie znowu na raczki, bedziemy rozsiewac posty :roll: Zachraniarka chce popracowac :lol: A ja myslę, że Zachraniaece jest, po prostu, mile spedzać z Nami czas :roll: :lol: :D Quote
PIKA Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Argo, wezmiesz mnie znowu na raczki, bedziemy rozsiewac posty :roll: chyba rozmnażać :roll: A ja myslę, że Zachraniaece jest, po prostu, mile spedzać z Nami czas :roll: lol: :D a jeszcze milej coś nam wyciachać :evilbat: Quote
Evelina Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 Taaak daleko moja znajomość francuskiego nie sięga :oops: :oops: - możesz TO przetłumaczyć na ludzki ? :oops: :wink: :D no wiec tak :oops: "La vie est belle..." Zycie jest piekne, szczegolnie w ramionach zakochanego :roll: Nie smiac sie, niepoprawna romantyczka ze mnie :oops: Mam wrażenie, że PRZEGONIŁAŚ :wink: :roll: SAMBE w tech snookerowych wariaacjach :wink: :P Hmmmm, ganiac sie z nia nie bede :wink: , wole wspolpracowac :D Argo, wezmiesz mnie znowu na raczki, bedziemy rozsiewac posty :roll: chyba rozmnażać :roll: bezskutecznie :roll: A ja myslę, że Zachraniaece jest, po prostu, mile spedzać z Nami czas :roll: lol: :D a jeszcze milej coś nam wyciachać :evilbat:O to, to, widzieliscie jej radosc na twarzy gdy mogla cos ciachnac ? 8) Quote
zachraniarka Posted November 10, 2004 Posted November 10, 2004 A ja myslę, że Zachraniaece jest, po prostu, mile spedzać z Nami czas :roll: lol: :D a jeszcze milej coś nam wyciachać :evilbat:O to, to, widzieliscie jej radosc na twarzy gdy mogla cos ciachnac ? 8)Bardzo miło jest tu z Wami być :D Bardzo miło ciachnąć sobie jest :evilbat: A Ty Evelina nie widziałaś jeszcze mojego radosnego oblicza? :roll: Trzeba to nadrobić... ciachając wyglądam tak: http://home.earthlink.net/~daraboo/monkey%20smile.jpg Quote
argo Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 :o :laugh2_2: :jumpie: :laugh2_2: Oto goryl w pełnej krasie :D :roll: :hmmmm: Informuję, że w dniu wczorajszym złożyłem interpelację userską w dziale Adm. dotyczącą usuwania postów z naszego offa. 8) :hmmmm: Tera doszedłem do wniosku, że taka opcja przydałaby się w CAŁYM - goldenowo - labowym dziale. Jak jusz to jusz :wink: Trza być maksymalistą :roll: :D :D BTW. Muszem przyznać,że bardzo się mi maupki spodobały :roll: :wink: http://images.google.pl/images?q=goryl&hl=pl&lr=&start=0&sa=N :D Quote
PIKA Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 :o :o zachraniarka - slicznie wyglądasz Argo a tą maupe, która jest maupem pamiętasz? :lol: Quote
argo Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 :o :o zachraniarka - slicznie wyglądasz "Zwierciadełko, zwierciadełko powiedz mi przecie KTO...?" :wink: :lol: Argo a tą maupe, która jest maupem pamiętasz? :lol: Jasne, że PAMIENTAM :lol: :lol!: :lol!: :roll: :lol: Quote
zachraniarka Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Informuję, że w dniu wczorajszym złożyłem interpelację userską w dziale Adm. dotyczącą usuwania postów z naszego offa. 8) :hmmmm: Tera doszedłem do wniosku, że taka opcja przydałaby się w CAŁYM - goldenowo - labowym dziale. Jak jusz to jusz :wink: Trza być maksymalistą :roll: :D Jednym słowem Argo chcesz mnie wysłać na bezrobocie.. :drinking: Quote
00000 Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Ale wiecie co, ja nigdy nie miałam potrzeby kasowania swoich postów, jeśli już to zmieniałam je i właściwie "kasowarka" postów jest mi zupełnie niepotrzebna..... :o Quote
argo Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Ale wiecie co, ja nigdy nie miałam potrzeby kasowania swoich postów, jeśli już to zmieniałam je i właściwie "kasowarka" postów jest mi zupełnie niepotrzebna..... :o Perfeeeeekcjonistka 'kasowarkowa' 8) :wink: BTW. "Od przybytku głowa nie boli'. Od 'braków' - TAK. :roll: Informuję, że w dniu wczorajszym złożyłem interpelację userską w dziale Adm. dotyczącą usuwania postów z naszego offa. 8) :hmmmm: Tera doszedłem do wniosku, że taka opcja przydałaby się w CAŁYM - goldenowo - labowym dziale. Jak jusz to jusz :wink: Trza być maksymalistą :roll: :D Jednym słowem Argo chcesz mnie wysłać na bezrobocie.. :drinking: Życie jest pełne niespodzianek ... :roll: :lol: :drink1: :drink1: :gent: Quote
Evelina Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Jednym słowem Argo chcesz mnie wysłać na bezrobocie.. :drinking:Jak nas bedziesz denerwowac :evil: , to takie foty zaczniemy wklejac, ze po nocach spac nie bedziesz mogla :wink: Quote
barbokla Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 dzisiaj odebralam takiego jednego malego zlotego zasranca ... przybyl obwachal obsikal i zasnal.. spi do teraz .... a ja chcialam sie przywitac w jego imieniu ze wszystkimi a bardziej pochwalic takim smarkiem :))))) i zapytac ( bo nie potrafie sie zdecydowac ) nazwac go baster czy baflo ? pozdrowienia cieplutkie Quote
aleb Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Witaj Barbokla :) Nie martw się miałam podobną sytuacje, ale w domciu nie siusiała :lol: Masz foteczki swojego psiaczka? Quote
barbokla Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 oj mam mam cala mase zdjec ale niestety nie wiem jak to wrzucic ... Quote
00000 Posted November 11, 2004 Posted November 11, 2004 Cześć barbokla! :D A zdjęcia są umieszczone na jakimś serwerze?? Bo tylko takie możesz tu zamieścić, nie można tu wklejać zdjęć wprost z własnego komputera, należy je najpierw umieścić w jakimś albumie w internecie. :D Quote
Recommended Posts