argo Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 A mi Argo nasz kochany unowocześnił awatarek i jest teraz jeszcze lepszy. Huguś wygląda jak trójwymiarowy. Argo: :calus: :oops: :lol: Bez czujnej, życzliwej, niezawodnej Eveliny :roll: :Rose: nie byłoby tego CO jest. :P :D Argo :cry: co ty chcesz ode mnie?Proszę tylko o pomoc w zrobieniu emblemecika, bo nie umiem... jak nikt nie chce zrobić to trudno :placz: JA od Ciebie niczego nie kcem :oops: :P :wink: :hmmmm: Ale TAK sobie mysle, że ... :oops: TY ... jeszcze nie odkryłaś, W PEŁNI :roll: , uroków tego co daje samodzielne klikanie :buzi: :roll: :D Quote
Samba Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Samba GRATULUJĘ. :D :roll: Bardzo, BARDZO dziekuje! ...a za co...? :o Quote
Evelina Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 aleb, napisz jak ma avatarek wygladac :D Quote
Samba Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 aleb, napisz jak ma avatarek wygladac :D Z ust mi to wyjelas, Eve :lol: :lol: :lol: Quote
argo Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 aleb, napisz jak ma avatarek wygladac :D Z ust mi to wyjelas, Eve :lol: :lol: :lol: Ale z WAS :lol: :roll: USTOMANKI :lol: :wink: BTW. Samba :lol: A kto robił banner dla Asi? :roll: :D Quote
Samba Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Samba :lol: A kto robił banner dla Asi? :roll: :D :roll: A widziales ten animowany...? :oops: Quote
aleb Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 Dobra, to moze Evelina i Samba mi zrobi, cio? :wink: Zaraz wam podam zdjęcie: Zróbcie to w jakiejś fajnej ramce, a reszta to już po waszej myśli :wink: A, tylko nie zapomnijcie, żeby nie dawać do tego wiaderka :lol: Quote
zachraniarka Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 A widziales ten animowany...? :oops: Nie widział! A jest co oglądać! Ja jak pierwszy raz zobaczyłam to serce w gardełku :lol: Niestety animacja waży i musieliśmy zmienić na stronie na statyczny, natomiast myślimy by z animowanego zrobić intro z możliwością wyłączenia :roll: Dziś mój komp się buntuje i nie chce odbierać ani poczty, ani na połowę stron wchodzić (dobrze, ze DOGO działa bez zarzutów :wink: ). Jak mu przejdą te niestrawności to może pochwalę się animowanym tutaj :D Quote
PIKA Posted November 4, 2004 Posted November 4, 2004 A widziales ten animowany...? :oops: Nie widział! A jest co oglądać! No właśnie, :roll: a ja po poście Samby poleciałam szukać tego ruchomego baneru :roll: Całą stronkę zwiedziałm i nie znalazłam :lol: A mój mondry sucz po spacerze wziął się za zjadanie orzechów włoskich :roll: Łupiny mam w całym pokoju bo to przecież nie można robic za "dziadka do orzechów" w jednym miejscu :roll: Idę zbierac łupiny z dywanu :-? ręcznie :-? bo na odkurzanie to chyba za późno :niewiem: :hand: Quote
BeataK Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 pika niezlego masz psiuta a zęby mu wszystkie zostaly? :D Quote
Arga Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Zaraz sie wścieknę poznikały moje wszystkie zdjęcia bo nie wiem czemu na moim albumi zmienił się ich adres url :( Chyba przeniose album na onet :( Quote
argo Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Samba :D Już kula snookerowa wiele dała mi do myślenia. :thumbs: :ylsuper: A bannerek, w pełnej krasie chętni obejrzę. :roll: ... mogę i 'prywatnie'? Aleb :P Warto zastanowić siem nad powiedzeniem - :wink: 'CZASAMI ... nadmiar WYBORU stwarza przymus ZAMIAST wyboru' :roll: Acha :D Wczoraj Argo niósł ze sklepu szyję indora. Wyglądał wspaniale :roll: - wiecie przecież JAK wyglada pies DUMNY z niesionej zdobyczy. :P :hmmmm: :wink: Wyglądał tak 'dumnie', że idący z naprzeciwka jamnior, na wszelaki przypadek, schował siem za samochodem na jezdni. :lol: Quote
PIKA Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 pika niezlego masz psiuta a zęby mu wszystkie zostaly? :D :o przecież orzechy nie są takie twarde znowu :roll: niektóre kości są twardsze a psy se zębów nie łamią a poza tym moja sucz to nie ratlerek :lol: i szczenę ma :wink: Samba :D A bannerek, w pełnej krasie chętni obejrzę. :roll: ... mogę i 'prywatnie'? :evil: egoista :evil: :wink: Wyglądał tak 'dumnie', że idący z naprzeciwka jamnior, na wszelaki przypadek, schował siem za samochodem na jezdni. :lol: No, a Ty siem bałes, że Argo razem z szyją łyknie jakiegos psa :lol: Psy to nie samobójcy :wink: - mondry jamnik :D Quote
Evelina Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Wyglądał tak 'dumnie', że idący z naprzeciwka jamnior, na wszelaki przypadek, schował siem za samochodem na jezdni. :lol: No, a Ty siem bałes, że Argo razem z szyją łyknie jakiegos psa :lol: Psy to nie samobójcy :wink: - mondry jamnik :DA ja to widze tak : Argo mial pychol zajety szyja, wiec nie byl grozny.Jamnior z pewnoscia przerazil sie widoku tego ktory psu towarzyszyl :lol: Quote
aleb Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 A mój mondry sucz po spacerze wziął się za zjadanie orzechów włoskich :roll: Łupiny mam w całym pokoju bo to przecież nie można robic za "dziadka do orzechów" w jednym miejscu :roll: Idę zbierac łupiny z dywanu :-? ręcznie :-? bo na odkurzanie to chyba za późno :niewiem: :hand: U mnie tak samo wszystkie psy mi zjadają orzechy włoskie... Na podwórku mam same łupiny z liśćmi (tyle sprzątania). To ktoś zrobi mi ten avartarek? :roll: Quote
PIKA Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Jamnior z pewnoscia przerazil sie widoku tego ktory psu towarzyszyl :lol: :o sądzisz, że dwunożny Argo szedł najeżony na sztywnych nogach i z zadartym ogonkiem? :o Aleb i niech jedzą :D Orzechy som zdrowe :D Quote
aleb Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Aleb i niech jedzą :D Orzechy som zdrowe :D No :D Niekiedy to sama muszę im dawać jak jem, bo jak nie to mi wskakują na 'łeb' :lol: Quote
Niebieska Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Halo! Halo! Jest tu ktoś? :lookarou: Czy u Was też tak ciemno jest i deszcz pada? Noa niewyżyta zjada butelkę a mi się spać chce :sleep: sądzisz, że dwunożny Argo szedł najeżony na sztywnych nogach i z zadartym ogonkiem? Już to sobie wyobrażam :roflt: Quote
Arga Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 sądzisz, że dwunożny Argo szedł najeżony na sztywnych nogach i z zadartym ogonkiem? Uśmiałam się :lol!: Quote
argo Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 :laugh2_2: :laugh2_2: A niech Was ... :lol: :laugh2_2: Ale macie skojarzenia :roll: :wink: :hmmmm: Ja szedłem :D TAK > :lol: :roll: Quote
Niebieska Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 :laugh2_2: :laugh2_2: A niech Was ... :lol: :laugh2_2: Ale macie skojarzenia :roll: :wink: O jakich skojarzeniach mówisz? :o O tych sztywnych nogach? :laugh2_2: Quote
argo Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Nogi ... moje ...som raczej 'mientkie' :D :wink: Quote
Samba Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 Jak zwykle, jak mni nie ma, to siem ciekaw rzeczy dziejom, kunam. Chetnych zapraszam na: http://www.fuw.edu.pl/~pytel/OSP_baner_mid.gif Wazy ze 250 kB, wiec sie chwilke sciaga. Ale to i tak jest wersja zmniejszona rozmiarowo! Argo czy Ty wiesz, ze Twoj lab potencjalnie jest w stanie zapamietac, gdzie upadlo 10 kuropatw? Jakbys nimi rzucal, oczywiscie. Ale Ty jestes grzeczny chlopczyk i miesem nie rzucasz :lol: To tak mi sie przypomnialo, jak o tej szyi jamnika opowiadales. Quote
Evelina Posted November 5, 2004 Posted November 5, 2004 :o sądzisz, że dwunożny Argo szedł najeżony na sztywnych nogach i z zadartym ogonkiem? Juz wyjasnil ze na mietkich, ale mnie zadziwilo, gdziesz to on po ulicy z zadartym, tym no ogonkiem gania :hmmmm:Bardziej widzialam go z wyszczerzonymi klami 8) To tak mi sie przypomnialo, jak o tej szyi jamnika opowiadales.Jakiej szyji jamnika ? :o Samba czytaj uwaznie, zurawia przeciez :roll: A banerek faktycznie "tonowy" :lol: choc wdzieku mu nie brak :D Prawde mowiac, ten statyczny jest spokojniejszy dla oczu, szczegolnie ratowniczych :wink: Quote
Recommended Posts