Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mi Argo nasz kochany unowocześnił awatarek i jest teraz jeszcze lepszy. Huguś wygląda jak trójwymiarowy. Argo: :calus:

:oops: :lol:

Bez czujnej, życzliwej, niezawodnej Eveliny :roll: :Rose:

nie byłoby tego CO jest. :P

:D

Argo :cry: co ty chcesz ode mnie?Proszę tylko o pomoc w zrobieniu emblemecika, bo nie umiem... jak nikt nie chce zrobić to trudno :placz:

JA od Ciebie niczego nie kcem :oops: :P

:wink:

:hmmmm:

Ale TAK sobie mysle, że ... :oops: TY ... jeszcze nie odkryłaś, W PEŁNI :roll: , uroków tego co daje samodzielne klikanie :buzi:

:roll:

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
aleb, napisz jak ma avatarek wygladac :D

Z ust mi to wyjelas, Eve :lol: :lol: :lol:

Ale z WAS :lol: :roll:

USTOMANKI

:lol: :wink:

BTW.

Samba :lol:

A kto robił banner dla Asi? :roll:

Posted

Dobra, to moze Evelina i Samba mi zrobi, cio? :wink: Zaraz wam podam zdjęcie:

_360760_n.jpg

Zróbcie to w jakiejś fajnej ramce, a reszta to już po waszej myśli :wink: A, tylko nie zapomnijcie, żeby nie dawać do tego wiaderka :lol:

Posted
A widziales ten animowany...?

:oops:

Nie widział! A jest co oglądać! Ja jak pierwszy raz zobaczyłam to serce w gardełku :lol:

Niestety animacja waży i musieliśmy zmienić na stronie na statyczny, natomiast myślimy by z animowanego zrobić intro z możliwością wyłączenia :roll:

Dziś mój komp się buntuje i nie chce odbierać ani poczty, ani na połowę stron wchodzić (dobrze, ze DOGO działa bez zarzutów :wink: ). Jak mu przejdą te niestrawności to może pochwalę się animowanym tutaj :D

Posted
A widziales ten animowany...?

:oops:

Nie widział! A jest co oglądać!

No właśnie, :roll: a ja po poście Samby poleciałam szukać tego ruchomego baneru :roll: Całą stronkę zwiedziałm i nie znalazłam :lol:

A mój mondry sucz po spacerze wziął się za zjadanie orzechów włoskich :roll:

Łupiny mam w całym pokoju bo to przecież nie można robic za "dziadka do orzechów" w jednym miejscu :roll: Idę zbierac łupiny z dywanu :-? ręcznie :-? bo na odkurzanie to chyba za późno :niewiem:

:hand:

Posted

Zaraz sie wścieknę poznikały moje wszystkie zdjęcia bo nie wiem czemu na moim albumi zmienił się ich adres url :(

Chyba przeniose album na onet :(

Posted

Samba :D

Już kula snookerowa wiele dała mi do myślenia. :thumbs: :ylsuper:

A bannerek, w pełnej krasie chętni obejrzę. :roll: ... mogę i 'prywatnie'?

Aleb :P

Warto zastanowić siem nad powiedzeniem - :wink: 'CZASAMI ... nadmiar WYBORU stwarza przymus ZAMIAST wyboru' :roll:

Acha :D

Wczoraj Argo niósł ze sklepu szyję indora.

Wyglądał wspaniale :roll: - wiecie przecież JAK wyglada pies DUMNY z niesionej zdobyczy. :P

:hmmmm: :wink:

Wyglądał tak 'dumnie', że idący z naprzeciwka jamnior, na wszelaki przypadek, schował siem za samochodem na jezdni.

:lol:

Posted
pika niezlego masz psiuta a zęby mu wszystkie zostaly? :D

:o przecież orzechy nie są takie twarde znowu :roll: niektóre kości są twardsze a psy se zębów nie łamią

a poza tym moja sucz to nie ratlerek :lol: i szczenę ma :wink:

Samba :D

A bannerek, w pełnej krasie chętni obejrzę. :roll: ... mogę i 'prywatnie'?

:evil: egoista :evil:

:wink:

Wyglądał tak 'dumnie', że idący z naprzeciwka jamnior, na wszelaki przypadek, schował siem za samochodem na jezdni.

No, a Ty siem bałes, że Argo razem z szyją łyknie jakiegos psa :lol:

Psy to nie samobójcy :wink: - mondry jamnik :D

Posted

No, a Ty siem bałes, że Argo razem z szyją łyknie jakiegos psa :lol:

Psy to nie samobójcy :wink: - mondry jamnik :D

A ja to widze tak : Argo mial pychol zajety szyja, wiec nie byl grozny.

Jamnior z pewnoscia przerazil sie widoku tego ktory psu towarzyszyl :lol:

Posted
A mój mondry sucz po spacerze wziął się za zjadanie orzechów włoskich :roll:

Łupiny mam w całym pokoju bo to przecież nie można robic za "dziadka do orzechów" w jednym miejscu :roll: Idę zbierac łupiny z dywanu :-? ręcznie :-? bo na odkurzanie to chyba za późno :niewiem:

:hand:

U mnie tak samo wszystkie psy mi zjadają orzechy włoskie... Na podwórku mam same łupiny z liśćmi (tyle sprzątania).

To ktoś zrobi mi ten avartarek? :roll:

Posted
Jamnior z pewnoscia przerazil sie widoku tego ktory psu towarzyszyl :lol:

:o sądzisz, że dwunożny Argo szedł najeżony na sztywnych nogach i z zadartym ogonkiem? :o

Aleb i niech jedzą :D Orzechy som zdrowe :D

Posted

Halo! Halo! Jest tu ktoś? :lookarou:

Czy u Was też tak ciemno jest i deszcz pada?

Noa niewyżyta zjada butelkę a mi się spać chce :sleep:

sądzisz, że dwunożny Argo szedł najeżony na sztywnych nogach i z zadartym ogonkiem?

Już to sobie wyobrażam :roflt:

Posted

Jak zwykle, jak mni nie ma, to siem ciekaw rzeczy dziejom, kunam.

Chetnych zapraszam na:

http://www.fuw.edu.pl/~pytel/OSP_baner_mid.gif

Wazy ze 250 kB, wiec sie chwilke sciaga. Ale to i tak jest wersja zmniejszona rozmiarowo!

Argo czy Ty wiesz, ze Twoj lab potencjalnie jest w stanie zapamietac, gdzie upadlo 10 kuropatw? Jakbys nimi rzucal, oczywiscie. Ale Ty jestes grzeczny chlopczyk i miesem nie rzucasz :lol:

To tak mi sie przypomnialo, jak o tej szyi jamnika opowiadales.

Posted
:o sądzisz, że dwunożny Argo szedł najeżony na sztywnych nogach i z zadartym ogonkiem?
Juz wyjasnil ze na mietkich, ale mnie zadziwilo, gdziesz to on po ulicy z zadartym, tym no ogonkiem gania :hmmmm:

Bardziej widzialam go z wyszczerzonymi klami 8)

To tak mi sie przypomnialo, jak o tej szyi jamnika opowiadales.
Jakiej szyji jamnika ? :o

Samba czytaj uwaznie, zurawia przeciez :roll:

A banerek faktycznie "tonowy" :lol: choc wdzieku mu nie brak :D

Prawde mowiac, ten statyczny jest spokojniejszy dla oczu, szczegolnie ratowniczych :wink: