Samba Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Aleeee ... kiedyś ... gdy miał kiele roku i był sssstrasznie ciekawski i przyjacielski to ... w lesie ... gdy zobaczył PARĘ / tak z 50 m przed nami/ to rozpendził sie i tryknął kobite w pośladki kufą. A ważył kiele 37 kg. TA narobiła wrzasku i wykonała dziki podskok Rozpedzone 37 kilogramow... Argo ma pare... A czy PARA sparowala to wparowanie? :roll: Quote
Evelina Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Evelina :lol: Witaj :bigok: :bigok: :lol: Mam nadzieję, że nie tylko bedziesz 'carowała' ale i zostaniesz na dłużej :roll: No i ... że NIE ODLECISZ :wink: :D Carowac despotycznie :roll: chetnie, chetnie :lol:Odleciec raczej nie odlece :wink: , co najwyzej "odciac" mnie moze. :evil: Evelina :lol: - walca mogem obtańczyc i klasycznego i 'nowszego' :P Walca powiadasz..... hmmmm, lece suknie wybierac :lol: A w ogole to gdzie Ty sie platasz???!? Ja zdazylam sie upic, miec czkawke i cukier w kostkach, a Ciebie nie ma!!! :motz: Netu nie mialam, bo mi ucielo :evil: . Zachcialo mi sie blyskawicy 2 mega wiec musze poczekac az moj szanowny AOL dopasuje serwer czy cus tam do moich wymagan. :roll: Poki co w zastepstwie "dziubie" na 50 kb/s. :-? Nie jest z tym w sumie tak zle, daje sie zyc. :wink: Nowa moda nastala, czy Dogo sie przeprofilowuje ? :roll: A moze to ja mam jakies hmmmm.... :oops: Dziewczyny powiedzcie gdzie zerkacie najpierw widzac te fotke ? :roll: Echhhh latooo juz za nami. Powspominac by sie chcialo, cieplo bywalo, goraco wrecz :roll: Moja psica swoja pancie kocha w kazdych okolicznosciach :lol: Kundelek z niej a strozuje jak szkolony pies. Moglam swobodnie sie opalac, nikt niepostrzezenie nie mogl sie zblizyc na odleglosc 20 metrow. :lol: Thally czuwala, nooo moze w zabawie troszke sobie odpuszczala :lol: S ciupagom w zymbach! I jak tu damę pocałować :roll: ... w rączkę :wink:A kto widzial gorala calujacego w raczke, lapom on przecie operuje :lol: Quote
argo Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Aleeee ... kiedyś ... gdy miał kiele roku i był sssstrasznie ciekawski i przyjacielski to ... w lesie ... gdy zobaczył PARĘ / tak z 50 m przed nami/ to rozpendził sie i tryknął kobite w pośladki kufą. A ważył kiele 37 kg. TA narobiła wrzasku i wykonała dziki podskok Rozpedzone 37 kilogramow... Argo ma pare... A czy PARA sparowala to wparowanie? :roll: Oczyfizda. Gremialnym smiechem na koniec. :lol: To byli inteligentni i pogodni ludzie. :roll: :wink: Carowac despotycznie :roll: chetnie, chetnie :lol: :gent: :hmmmm: A TO > ... to już początek carowania ??? :klacz: :roll: Cóż za spojrzenie :roll: ... despotyczne 8) :lol: :wink: Aleeż Thaly siem szeroko uśmiecha. :lol: A zombki ma jak perełki. :D BTW. :gent: :evil_lol: Składam uroczysty i poważny protest za nieludzkie traktowanie osoby robiacej Tobie zdjęcia. To nieładnie odwracać siem tyłem do fotografa. Uprzemnie proszem, zatem, o naprawienie tego niedopatrzenia i zademonstrowanie kolejnych fotek ... :roll: z cyklu 'Thally i ja'. Tym razem hmmm :roll: może popatrzysz fotografowi prosto w oczy ? :roll: :gent: Quote
Samba Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Dziewczyny powiedzcie gdzie zerkacie najpierw widzac te fotke ? Quote
PIKA Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 długich kiecek ja na imprezy nie zakładam SUUUUPER :lol: :bigok: Jednym słowem - 'mała czarna' :roll: :lol: :roll: ano tak :oops: Oczyfizda. A Argo się brzydko wyraża Dziewczyny powiedzcie gdzie zerkacie najpierw widzac te fotke ? Na pewno wiemy, gdzie łypie Samba :evillaug: Quote
argo Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 Oczyfizda. A Argo się brzydko wyraża A Pika brzydko myśli, a Pika brzydko myśli Na pewno wiemy, gdzie łypie Samba A gdzie Saba łypie ? :roll: :roll: Quote
PIKA Posted October 3, 2004 Posted October 3, 2004 A Pika brzydko myśli, a Pika brzydko myśli Jakbys wiedział, co ja myślę... :oops: :roll: A Ty nie miewasz "brzydkich" myśli ? :roll: :wink: Na pewno wiemy, gdzie łypie Samba A gdzie Saba łypie ? :roll: Saba zagląda pod ogon :roll: normalnie, jak każdy psowaty :lol: A coś tym sugerujesz? :o Quote
argo Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 A Pika brzydko myśli, a Pika brzydko myśli Jakbys wiedział, co ja myślę... :oops: :roll: A Ty nie miewasz "brzydkich" myśli ? :roll: :wink: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :D :roll: Na pewno wiemy, gdzie łypie Samba A gdzie Saba łypie ? :roll: Saba zagląda pod ogon :roll: normalnie, jak każdy psowaty :lol: A coś tym sugerujesz? :o Daleki jezdem od sugerowania kmukolwiek czegokolwiek. :roll: Przeca to normalka. :D Samo życie :roll: - 'jeden woli ogórki a drugi ... ogrodnika córki' :oops: :roll: :gent: Quote
PIKA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 A Ty nie miewasz "brzydkich" myśli ? :roll: :wink: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :D :roll: No popatrz, ale Cie złapałam :lol: Daleki jezdem od sugerowania kmukolwiek czegokolwiek. :roll: nie, no nic nie sugerujesz, tylko dajesz do zrozumienia :lol: Samo życie :roll: - 'jeden woli ogórki a drugi ... ogrodnika córki' :oops: :roll: :gent: a masz tam jakieś ogrody, gdzie synowie ogrodnika latają? :hmmmm: :wink: Quote
argo Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 A Ty nie miewasz "brzydkich" myśli ? :roll: :wink: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :D :roll: No popatrz, ale Cie złapałam :lol: Pomyslałby kto, ze TO prawda :wink: :lol: 'Złapał Turek Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma' :roll: :lol: Daleki jezdem od sugerowania kmukolwiek czegokolwiek. :roll: nie, no nic nie sugerujesz, tylko dajesz do zrozumienia :lol: Przeca jezdeśma wśród inteligentnych, sympatycznych, wesołych i ZWARIOWANYCH ludzików :roll: :lol: WIENC ? :roll: :D :wink: Samo życie :roll: - 'jeden woli ogórki a drugi ... ogrodnika córki' :oops: :roll: :gent: a masz tam jakieś ogrody, gdzie synowie ogrodnika latają? :hmmmm: :wink: NIIII !!! :x Jezdem łokropnym egoistą 8) :oops: :wink: :hmmmm: :roll: Mam ogródek pod balkonem :) :klacz: :roll: :gent: Quote
00000 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Dzień dobry! Cóż za piękne zdjęcia Ewelina... :lol: Takie kuszące... :roll: :lol: Kiedy je oglądałam, to przypomniała mi się pewna rzecz, która miała miejsce nad naszym morzem :lol: Lipiec, Ustka, (było to jakieś osiem lat temu) na plaży tłum, upał... Przyszły dwie dziewczyny z ręcznikami, w strojach kąpielowych, usiadły, zdjęły "górę" od stroju i położyły się spokojnie na plecach... :lol: Żebyście widzieli tych facetów leżących wszędzie dookoła, jak nagle zaczęli zajmować "strategiczne" pozycje, by móc sowbodnie obserwować "obiekty".... hahahha No i miny ich żon, czy partnerek... hahahaha Quote
PIKA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 'Złapał Turek Tatarzyna, a Tatarzyn za łeb trzyma' :roll: :lol: :o Ty brutalu :o Przeca jezdeśma wśród inteligentnych, sympatycznych, wesołych i ZWARIOWANYCH: ludzików :roll: :lol: Nie zwariowanych a intelygentnych inaczej :lol: I pozytywnie zakręconych :lol: Samo życie :roll: - 'jeden woli ogórki a drugi ... ogrodnika córki' :oops: :roll: :gent: a masz tam jakieś ogrody, gdzie synowie ogrodnika latają? :hmmmm: :wink: NIIII !!! :x Jezdem łokropnym egoistą 8) :oops: :wink: :hmmmm: :roll: Mam ogródek pod balkonem :) :klacz: :roll: :gent: I co tam uprawiasz? Ogórki? :roll: Tylko czy się podzielisz, jak egoistą jesteś? :niewiem: :wink: Przyszły dwie dziewczyny z ręcznikami, w strojach kąpielowych, usiadły, zdjęły "górę" od stroju i położyły się spokojnie na plecach... :lol: Żebyście widzieli tych facetów leżących wszędzie dookoła, jak nagle zaczęli zajmować "strategiczne" pozycje, by móc sowbodnie obserwować "obiekty".... hahahha No i miny ich żon, czy partnerek... hahahaha A jaka była Twoja mina? 8) Quote
argo Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 PAGAJ :lol: A masz moze ... jakiesik zdjecia SWOJE z ... np. CHAŁUP? :roll: :wink: Quote
00000 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 A jaka była Twoja mina? 8) Cóż... JA się dobrze bawiłam.... :evilbat: :lol: :drinking: Quote
00000 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 PAGAJ :lol: A masz moze ... jakiesik zdjecia SWOJE z ... np. CHAŁUP? :roll: :wink: Argo, niestety w Chałupach już od dawna nie ma plaż nudystów :D Quote
argo Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Mam ogródek pod balkonem :) :klacz: :roll: :gent: I co tam uprawiasz? Ogórki? :roll: Tylko czy się podzielisz, jak egoistą jesteś? :niewiem: :wink: EGOISTÓW niech SZLAG :wink : TRAFI :) Jezdem kompatybilno - spolegliwy :D :roll: :wink: Quote
PIKA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 A jaka była Twoja mina? 8) Cóż... JA się dobrze bawiłam.... :evilbat: :lol: :drinking: Tiaaaaaa :roll: Bo Twój chop w domu siedział :lol: Jezdem kompatybilno - spolegliwy :D :roll: :wink: :hmmmm: albo kompatybilny, albo spolegliwy? :hmmmm: A jak kompatybilny? Bardziej koputerowo, czy elektromagnetycznie ? 8) Quote
00000 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 A jaka była Twoja mina? 8) Cóż... JA się dobrze bawiłam.... :evilbat: :lol: :drinking: Tiaaaaaa :roll: Bo Twój chop w domu siedział :lol: No pewnie, że w domu! Jakby mnie tam zobaczył umarłby z zazdrosci! :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Dzień dobry!Cóż za piękne zdjęcia Ewelina... :lol: Takie kuszące... :roll: :lol: Ciebie kusza ? :o :wink: PAGAJ :lol: A masz moze ... jakiesik zdjecia SWOJE z ... np. CHAŁUP? :roll: :wink: Argo, niestety w Chałupach już od dawna nie ma plaż nudystów :DAle przecie we wlasnej chalupie... mozna wszystko... :roll:A jaka była Twoja mina? 8) Cóż... JA się dobrze bawiłam.... :evilbat: :lol: :drinking: Tiaaaaaa :roll: Bo Twój chop w domu siedział :lol: No pewnie, że w domu! Jakby mnie tam zobaczył umarłby z zazdrosci! :lol: :lol: :lol:A moj zazdrosny nie jest, powiada ze inni moga mu zazdroscic :lol: :wink: Quote
argo Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Jezdem kompatybilno - spolegliwy :D :roll: :wink: :hmmmm: albo kompatybilny, albo spolegliwy? :hmmmm: A jak kompatybilny? Bardziej koputerowo, czy elektromagnetycznie ? 8) Kompatybilny fizykalnie :roll: Spolegliwy - psychicznie. Ot - i - cała TAJEMNICA :roll: :D :roll: PAGAJ :lol: A masz moze ... jakiesik zdjecia SWOJE z ... np. CHAŁUP? :roll: :wink: Argo, niestety w Chałupach już od dawna nie ma plaż nudystów :D Ale przecie we wlasnej chalupie... mozna wszystko... :roll:No własnie :roll: Daj pare słówek ilustrowanych ... :roll: :P Quote
00000 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Dzień dobry!Cóż za piękne zdjęcia Ewelina... :lol: Takie kuszące... :roll: :lol: Ciebie kusza ? :o :wink: Mnie osobiście nie, o płci przeciwnej się wypowiadałam 8) A jaka była Twoja mina? 8) Cóż... JA się dobrze bawiłam.... :evilbat: :lol: :drinking: Tiaaaaaa :roll: Bo Twój chop w domu siedział :lol: No pewnie, że w domu! Jakby mnie tam zobaczył umarłby z zazdrosci! :lol: :lol: :lol:A moj zazdrosny nie jest, powiada ze inni moga mu zazdroscic :lol: :wink:No wiesz, ale to było jakiś czas temu, jeszcze miałam naście- i jeszcze byłam prawie wolna.... :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Jezdem kompatybilno - spolegliwy :D :roll: :wink: :hmmmm: albo kompatybilny, albo spolegliwy? :hmmmm: A jak kompatybilny? Bardziej koputerowo, czy elektromagnetycznie ? 8) Kompatybilny fizykalnie :roll: :roll: : A tego rodzaju nie znam :roll: To jak to jest „nie wprowadzasz zakłóceń do środowiska” czy „współpracujesz” ? :roll: Quote
argo Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 No wiesz, ale to było jakiś czas temu, jeszcze miałam naście- i jeszcze byłam prawie wolna.... :lol: :lol: :lol: O ile dobrze pamietam to dalej masz ... 'naście' :roll: :D A wolność TO > 'uświadomiona koniecznośc' :wink: :roll: :D :roll: :D PIKA Nie jezdem kompem ale homo sapiens :roll: :wink: :D Fizykalnie pasujem do women. :oops: :roll: Psychicznie - tak mi siem jarzy - marzy? - :wink: - TYŻ :lol: :roll: Quote
00000 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Argo, ilustrowanych to ja nie mam takich, zwłaszcza z chałupy... :lol: A wolna jestem zawsze. Tylko, że inni mi czasami wmawiają, że tak nie jest :evilbat: Quote
PIKA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Argo Ja nie twierdzem, że kompem jesteś i że do kobity nie pasujesz, :niewiem: ale sam mówisz, ze kompatybilny jesteś to dociec próbuje na czym ta kompatybilność w Twoim przypadku polega :niewiem: Ja starsznie ciekawska jestem na to wychodzi :oops: A wolna jestem zawsze. Tylko, że inni mi czasami wmawiają, że tak nie jest Pagaj i nie daj se wmówić, ze jest inaczej :roll: Wolności mamy tyle ile se wywalczymy :evilbat: :wink: Quote
Recommended Posts