00000 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Wolności mamy tyle ile se wywalczymy :evilbat: :wink: AMEN! :lol: :lol: :lol: Quote
Evelina Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Nie jezdem kompem ale homo sapiens :roll: :wink: :D No dobra, dodac nalezy, ze rowniez homo erectus 8), to tak wedlug klasyfikacji :roll: Quote
argo Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 No dobra, dodac nalezy, ze rowniez homo erectus 8) , to tak wedlug klasyfikacji :roll: Dodam tylko :roll: - homo ludens :lol: AMEN :D :D :D Quote
zachraniarka Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Wolności mamy tyle ile se wywalczymy :evilbat: :wink: AMEN! :lol: :lol: :lol: Ja to mam wyczucie chwili, wiedziałam, że czas najwyższy tu powrócić... i to na dobre!! :evilbat: :evilbat: Quote
Evelina Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 No dobra, dodac nalezy, ze rowniez homo erectus 8) , to tak wedlug klasyfikacji :roll: Dodam tylko :roll: - homo ludens :lol: AMEN :D :D :D :nono: zadne AMENA homo cerebralis ? 8) I to nie jest jeszcze moje ostatnie slowo :wink: Quote
00000 Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Wolności mamy tyle ile se wywalczymy :evilbat: :wink: AMEN! :lol: :lol: :lol: Ja to mam wyczucie chwili, wiedziałam, że czas najwyższy tu powrócić... i to na dobre!! :evilbat: :evilbat: Haha, Asiu, to się nazywa mieć nosa do pewnych spraw... 8) :lol: Quote
PIKA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 AMEN! AMEN AMEN Ja to mam wyczucie chwili, wiedziałam, że czas najwyższy tu powrócić... a co? :roll: będziesz z nimi godzinki odprawiac ? :roll: Quote
Samba Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 I co tam uprawiasz? Ogórki? Ogorki to uprawia bea100 :lol: Quote
BeataK Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 a co tu tak koscielnie sie zrobilo jeszcze troche i ktos tace wyciagnie :D Quote
Samba Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Lipiec, Ustka, (było to jakieś osiem lat temu) na plaży tłum, upał... Przyszły dwie dziewczyny z ręcznikami, w strojach kąpielowych, usiadły, zdjęły "górę" od stroju i położyły się spokojnie na plecach... :lol: [ciach] Jakby mnie tam zobaczył umarłby z zazdrosci! [ciach] No wiesz, ale to było jakiś czas temu, jeszcze miałam naście- i jeszcze byłam prawie wolna.... To Ty sie od razu przyznaj, ze bylas jedna z tych dwoch w recznikach :lol: :lol: :lol: Quote
zachraniarka Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 a co? będziesz z nimi godzinki odprawiac ? a co tu tak koscielnie sie zrobilo jeszcze troche i ktos tace wyciagnie :D No jak to kto.. :evilbat: Nieświadomych pozostawmy w wierze, że chodziło mi o te godzinki.. :lol: Quote
PIKA Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 I co tam uprawiasz? Ogórki? Ogorki to uprawia bea100 :lol:a tyle to ja wiem :lol: Ja nawet te młode korniszonki widziałam i to dwa razy :angel: :angel: a co tu tak koscielnie sie zrobilo tyle czasu świntuszyli aż sie wreszcie nawrócili :roll: kurna wierszem gadam :o ja już to kiedyś miałam :Help_2: A tak w ogole to ja chce miec takie: se kup :niewiem: I dla mnie możesz przy okazji :lol: a co? będziesz z nimi godzinki odprawiac ? a co tu tak koscielnie sie zrobilo jeszcze troche i ktos tace wyciagnie :D No jak to kto.. :evilbat: Nieświadomych pozostawmy w wierze, że chodziło mi o te godzinki.. :lol: no i wyszło szydełko z worka :evilbat: Na kasę każdego złapać można :evilbat: :wink: Quote
aleb Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Widzę, że zaczynacie tutaj odprawiać msze :lol: Quote
argo Posted October 4, 2004 Posted October 4, 2004 Widzę, że zaczynacie tutaj odprawiać msze :lol: Więc TO nazwywa sie "msza"? :D :wink: Pika]tyle czasu świntuszyli aż sie wreszcie nawrócili :roll: kurna wierszem gadam :o Chiba mniałaś spotkanie z Pegazem :roll: :hmmmm: Kiepski ze mnie wierszokleta wienc muszem siengac do tfurczosci innych :) NOWA INTERPRETACJA CYTATÓW I PRZYSŁÓW w/g J.T. Homo sapiens = astmatyk Carpe diem = gdy jem karpia Pro publico bono = tylko dla lepszej klienteli Corpus delicti = rozkoszne ciało Samba :D Masz super marzenia :roll: Ja, jako miendzy innema :wink: tyż :roll: homo numericus - EVELINKO :roll: wolem dwuosobowa kapsułke relaksacyjną :roll: Zachraniarka]Nieświadomych pozostawmy w wierze, że chodzi mi o te godzinki.. :lol: To w których godzinkach jestaj wszytko dozwolone ? :roll: BeataK]a co tu tak koscielnie sie zrobilo Czy 'ten' rodzaj 'msza' Tobie odpowiada ? Pagaj]Haha, Asiu, to się nazywa mieć nosa do pewnych spraw... 8) :D A kto występuje u tfego boku i robi za Watsona? :lol: :lol: :D :hand: .... do jutra :lol: :sg168: ... idem :sleep2: :roll: :hand: Quote
PIKA Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Widzę, że zaczynacie tutaj odprawiać msze :lol: Więc TO nazwywa sie "msza"? :D :wink: jak zwał, tak zwał. I jedno i drugie sie celebruje :roll: :wink: Pika]tyle czasu świntuszyli aż sie wreszcie nawrócili :roll: kurna wierszem gadam :o Chiba mniałaś spotkanie z Pegazem :roll: :hmmmm: nikogo takiego nie spotkałam :niewiem: Znaczy co, chora jestem? :roll: Ja, jako miendzy innema :wink: tyż :roll: homo numericus - EVELINKO :roll: wolem dwuosobowa kapsułke relaksacyjną :roll: :o :o w kosmos się będiesz wystrzeliwać? :o To bedziesz chyba homo uforicus :lol: Zachraniarka]Nieświadomych pozostawmy w wierze, że chodzi mi o te godzinki.. :lol: To w których godzinkach jestaj wszytko dozwolone ? :roll: przeca napisała :roll: Quote
argo Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Pika]tyle czasu świntuszyli aż sie wreszcie nawrócili :roll: kurna wierszem gadam :o Chiba mniałaś spotkanie z Pegazem :roll: :hmmmm: nikogo takiego nie spotkałam :niewiem: :roll: Jak nie z Pegazem to może z :wink: Przeca fantazja ułańska nie wziena sie znikad :roll: :lol: Ja, jako miendzy innema :wink: tyż :roll: homo numericus - EVELINKO :roll: wolem dwuosobowa kapsułke relaksacyjną :roll: :o :o w kosmos się będiesz wystrzeliwać? :o To bedziesz chyba homo uforicus :lol: Kosmos coraz popularniejszy jestaj turystycznie :D :hmmmm: Homo :wink: celebratus moze ... ? :roll: Quote
00000 Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Samba, już ty nie bądź taka Holmes w spódnicy... :evilbat: :evilbat: :evilbat: :wink: Quote
PIKA Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Chiba mniałaś spotkanie z Pegazem :roll: :hmmmm: nikogo takiego nie spotkałam :niewiem: :roll: Jak nie z Pegazem to może z :wink: :o :o a to jak się rogacza spotka to się wierszem gada ? :o Przeca fantazja ułańska nie wziena sie znikad :roll: :lol: Przeca ja szabelką nie macham? :o :roll: Homo :wink: celebratus moze ... ? :roll: No i wróciliśmy do punktu wyjścia :roll: Argo będzie msze odprawiał :o Quote
Evelina Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Ja, jako miendzy innema :wink: tyż :roll: homo numericus - EVELINKO :roll: wolem dwuosobowa kapsułke relaksacyjną :roll: A co powiesz na to ? :lol: Tu bedziesz sie musial wykazac jako homo navigus. 8) Quote
argo Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Chiba mniałaś spotkanie z Pegazem :roll: :hmmmm: nikogo takiego nie spotkałam :niewiem: :roll: Jak nie z Pegazem to może z :wink: :o :o a to jak się rogacza spotka to się wierszem gada ? :o A czy to co widzisz przypomina rogacza ? :o Przeca wiadomo, że 'rogi TO - aureola ramola' 8) :wink: Ja, jako miendzy innema :wink: tyż :roll: homo numericus - EVELINKO :roll: wolem dwuosobowa kapsułke relaksacyjną :roll: A co powiesz na to ? :lol: Tu bedziesz sie musial wykazac jako homo navigus. 8) :roll: :roll: :roll: 'Navigare necesse est, :roll: :roll: vivere non est necesse' :D :wink: Samba, już ty nie bądź taka Holmes w spódnicy... :evilbat: :evilbat: :evilbat: :wink: Kuna ... :o Tera siem pogubiłem. To kto jestaj Watsonem ? :roll: Pagaj :P ... a moze WY, tzn. Samba i TY, 'wymieniata' siem miendzy sobom 'rolami'? :roll: :wink: Quote
00000 Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Argo, oczywiście, że NAVIGARE NECESSE EST..., ale CZYMŚ takim?????? :o :o :o Quote
argo Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 Argo, oczywiście, że NAVIGARE NECESSE EST..., ale CZYMŚ takim?????? :o :o :o :lol: :hmmmm: Dodaję zatem do 'katalogu homo' :wink: Homo hedonicus :roll: Homo sybarytus :roll: :roll: :gent: Quote
PIKA Posted October 5, 2004 Posted October 5, 2004 :o :o a to jak się rogacza spotka to się wierszem gada ? :o A czy to co widzisz przypomina rogacza ? :o Przeca wiadomo, że 'rogi TO - aureola ramola' 8) :wink: A co rogu nie ma ? :roll: Na razie jeden :roll: Jak będzie dlugotrwałym ramolem musi mu się wieniec zrobi :lol: Evelina, Argo co wy z tym navigatorem, :shake: sami se nie poradzita ? :roll: :wink: Quote
Recommended Posts