Miga Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Zazdromcisz ? :roll: Ale, przeca, i TY jezdeś WOMEN wienc ... :roll: Nie zazdroszczem, w ogóle nie :P Miga :lol: A możesz 'tyla' :wink: ... skonsumować' ? Nie bendziesz mniała tych ... no ... komplikacji :roll: O mnie się nie martw, o mnie się nie martw, ja sobie radęee daaam. Jesteś, nie jesteś, aaaaaaa.... tak czy inaczej dziś mam parapetówkę, może na setce się skończy :P Quote
argo Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 To jezdeśta? - w 100% pewne, że w australijiskim BUSZU ni ma kaktusów? Jeśli TAK to oświadczam, że ksionżki i Discovery kłamion :x :wink: Ale, ale ... a gdzie Wamsza, przebogata wyombranźnia :roll: ? :wink: :lol: Quote
PIKA Posted September 25, 2004 Posted September 25, 2004 Argo a te kaktusy to na pewno kaktusy? :roll: Bo wszystkie kaktusy to sukulenty, ale nie każdy sukulent jest kaktusem :roll: Występowanie sukulentów wiąże się tradycyjnie z obszarami pustynnymi. Tymczasem mogą one rosnąć także w górach, a nawet, choć rzadziej w lasach w strefie międzyzwrotnikowej. Busz jest przejściem między terenami stepowymi i leśnymi i występuje w suchych podzwrotnikowych obszarach. Jest to zbiporowisko rośli z przewaga krzewów najczęściej koczastych suchoroślinnych zrzucających liście na okres suszy :roll: SKRUB [ang.], ekol. odmiana buszu; twardolistne zarośla składające się z wiecznie zielonych krzewiastych eukaliptusów i akacji, przypominające wyglądem śródziemnomor. makię; nazwa używana w Australii. Może i sukulenty są w Australi a na pewno są,- m.in. przywleczone przez człowieka opuncje, ale czy na terenie występowania buszu? :-? Takiej informacji nigdzie nie znalazałam :oops: Jak mi taką znajdziesz :oops: to chętnie przyswoje nową wiedze :D Quote
argo Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 O mnie się nie martw, o mnie się nie martw, ja sobie radęee daaam. Jesteś, nie jesteś, aaaaaaa.... tak czy inaczej dziś mam parapetówkę, może na setce się skończy :P Skoro JUŻ śpiewasz to pewnie na setce siem nie skończy ... ło? :lol: :roll: Gdzies Ty w buszu kaktusa uwidzial? Chyba, zes tego 'Poloneza' calego wytanczyl w pojedynke i tera wszedzie rozowe kaktusy widzisz... :hmmmm: som na ziemi, i na niebie ... :roll: Znajoma to Tobie cytata - niemprawdaż ? :roll: :wink: Pika :roll: marząca o złocie Inków, Azteków, zapisaniu siem w historii jako łodkrywca kolejnego, zaginionego mniasta ( a najlempiej Atlantydy ) :wink: , w samym środku 'Gorączki sobotniej nocy', postanowiła wszytko spromwadzić na grunt zimnego racjonalizmu i po przeczytaniu licznych, naukowych publikacji LICZNE CYTATA mnie napisała. :P Oj ... dużo napisała :lol: :o :roll: Pika :D A mogłabyś pogrzembać jeszcze w źródłach i rozwiązać zagadkę kipu ? :roll: :roll: :lol: A skoroś taka głodna wiedzy :lol: chętnie przyswoje nową wiedze :D To informuję, że mam przepis na zrobienie, z kaktusianej wody :wink: 'prawdziej, gadającej wody'. :drinka: Remflektujesz ? :roll: :D 'Polak potrafi' :lol: Quote
BeataK Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 no i jak tam poszukiwacze zaginionej arki byl ktos na grzybach bo u nas nic nie ma nawet tyci tyci a chcialo by sie znalezc cos takiego Quote
PIKA Posted September 26, 2004 Posted September 26, 2004 Dobry :D A ja dopiero wstałam jakieś 20 minut temu :oops: Pika :roll: marząca o złocie Inków, Azteków, zapisaniu siem w historii jako łodkrywca kolejnego, zaginionego mniasta ( a najlempiej Atlantydy ) : o nie Mój Drogi nurkowac w Trójkącie Bermudzkim to ja nie będę :-? :roll: w samym środku 'Gorączki sobotniej nocy', postanowiła wszytko spromwadzić na grunt zimnego racjonalizmu i po przeczytaniu licznych, naukowych publikacji W czasie gorączki to siem aspiryne łyka i w łóżku leży :o A w czasie "Gorączki sobotniej nocy" to siem tańcuje :lol: LICZNE CYTATA mnie napisała. :P Oj ... dużo napisała :lol: :o :roll: : :o za dużo? :o nie jesteś w stanie przeczytać? :o :wink: Pika :D A mogłabyś pogrzembać jeszcze w źródłach i rozwiązać zagadkę kipu ? :roll: :roll: :lol: : KIPA [niem.] (kip), żegl. metal. lub z tworzywa sztucznego oczko przymocowane do pokładu jachtu; służy do przeciągania szotów . 8) A skoroś taka głodna wiedzy :lol: chętnie przyswoje nową wiedze :D To informuję, że mam przepis na zrobienie, z kaktusianej wody :wink: 'prawdziej, gadającej wody'. :drinka: Remflektujesz ? : No masz, pewnie :lol: BeataK ja z zasady grzybów nie zbieram :lol: Jak się zdecyduje to znaczy, że chcę rodzinę wytruć :lol: Quote
argo Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Dobry :D A ja dopiero wstałam jakieś 20 minut temu :oops: :D :o :wink: :D argo napisał: Pika marząca o złocie Inków, Azteków, zapisaniu siem w historii jako łodkrywca kolejnego, zaginionego mniasta ( a najlempiej Atlantydy ) : o nie Mój Drogi nurkowac w Trójkącie Bermudzkim to ja nie będę Nie lubisz nurkować ? I dlaczego nie w Trójkącie Bermudzkim ? :hmmmm: Platon pisał cuś innego. Aaaaa ! :P Twoje liczne, naukowe źródła podajom, że tera Atlantydy szuka siem tam gdzie załogi statków i samolotów dostajom zajo .. ? :lol: :wink: Cytat: KIPA [niem.] (kip), żegl. metal. lub z tworzywa sztucznego oczko przymocowane do pokładu jachtu; służy do przeciągania szotów . 8) Kuna :roll: Alibo masz sumper wyszukiwarke, alibo na kursa żeglarskie, jesieniom siem zapisałaś :o :D No to do kompletu jeszcze cuś :wink: dorzucę :lol: :wink: Jaka jest różnica miendzy: rieslingiem, relingiem i sejzingiem :lol: A na deser :roll: - czemu, niektóre kobiety nie powinny siadać na skrzynce mieczowej ? :roll: :evil_lol: :lol: :wink: argo napisał: A skoroś taka głodna wiedzy :lol: Cytat: chętnie przyswoje nową wiedze :D To informuję, że mam przepis na zrobienie, z kaktusianej wody 'prawdziej, gadającej wody'. :drinka: Remflektujesz ? : No masz, pewnie :lol: Baniak w wiklinie, kaktusiana woda, drozdże, cukier z trzciny cukrowej, korek z wichajstrem i dwa miesionce czasu :lol: Potem można miksturę, dodatkowo, przepuścić przez odpowiednio 'wygiente' rurki :roll: Nabiera, wtedy, wyjątkowej esencjonalności :lol: :drinka: :drink1: :lol: Quote
PIKA Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Dobry :D A ja dopiero wstałam jakieś 20 minut temu :oops: :D :o :wink: :D To było wczoraj :evil: Dzisiaj wstała o 5,30 :bigcry: o nie Mój Drogi nurkowac w Trójkącie Bermudzkim to ja nie będę Nie lubisz nurkować ? I dlaczego nie w Trójkącie Bermudzkim ? :hmmmm: Platon pisał cuś innego. Nie umiem nurkować, :roll: a czkolwiek mogem siem nauczyć, ale nie w Trójkącie Bermudzkim bo chciałabym jeszcze w zyciu coś więcej zobaczyc niż UFO :o Aaaaa ! :P Twoje liczne, naukowe źródła podajom, że tera Atlantydy szuka siem tam gdzie załogi statków i samolotów dostajom zajo .. ? :lol: Podobno to nawet ma z tym związek :roll: Alibo masz sumper wyszukiwarke, alibo na kursa żeglarskie, jesieniom siem zapisałaś :o :D kurs żeglarski na jesieni? :o chyba bojerowy predzej :lol: No to do kompletu jeszcze cuś :wink: dorzucę :lol: :wink: Jaka jest różnica miendzy: rieslingiem, relingiem i sejzingiem :lol: Łomatko, nie masz nic trudniejszego? :roll: RIESLING, białe, wytrawne wino gronowe o korzennym bukiecie, produkowane z odmiany winorośli o tej samej nazwie; zaliczany do win reńskich. RELING 1) barierka, poręcz wokół pokładu statku wodnego; chroni ludzi (i przedmioty) przed wypadnięciem za burtę; 2) nadburcie SEJZING [hol.], żegl. cienka linka do przywiązywania zwiniętego żagla do bomu lub rei. A na deser :roll: - czemu, niektóre kobiety nie powinny siadać na skrzynce mieczowej ? :roll: :evil_lol: :lol: :wink: :o Bo coś je może przerżnąć ? :o Dzieki za przepis? :D Tylko skąd ja wezmę kaktusiana wodę? :hmmmm: Quote
argo Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 To było wczoraj :evil: Dzisiaj wstała o 5,30 Coooo ? ... było WCZORAJ ? :o :wink: Wczoraj była niedziela :lol: A dzisiaj wstaliśma prawie równo 8) Kto wstaje wczesnie tyn ma dłuższy dzień przed sobą :roll: Nie umiem nurkować, :roll: a czkolwiek mogem siem nauczyć, ale nie w Trójkącie Bermudzkim bo chciałabym jeszcze w zyciu coś więcej zobaczyc niż UFO :o Zacznij nauke nurkowania w domu, w wannie. Woda cieplutka, pianka nad Toba, do brzegu :wink: .... wanny blisko. stary lew morski argo próbujący złapać młodego majtka Młodego majtka czyli załoganta to ja mogem TYLKO Pikaaa ! :o - jak mozesz podejrzewac mnie 'o' ? :x :evil: :wink: :o Bo coś je może przerżnąć ? :o PRZECIĄĆ :roll: :wink: TĘ ... nooo :oops: :lol: Dzieki za przepis? :D Tylko skąd ja wezmę kaktusiana wodę? Prosiem bardzo :P A wode kaktusiana weź se z SUKULENTA 8) :roll: Posoplita agawa, z domowej hodowli, tyż siem nadaje. :lol: :roll: Quote
PIKA Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 To było wczoraj :evil: Dzisiaj wstała o 5,30 Coooo ? ... było WCZORAJ ? :o :wink: Wczoraj była niedziela :lol: A dzisiaj wstaliśma prawie równo 8) Kto wstaje wczesnie tyn ma dłuższy dzień przed sobą :roll: No właśnie wczoraj była niedziela i można se było do 14 pospać, nie tak jak dzisiaj :bigcry: Bo ja dłuższe noce wole :roll: [Zacznij nauke nurkowania w domu, w wannie.Woda cieplutka, pianka nad Toba, do brzegu :wink: .... wanny blisko. Taaa i mi ta pianka w oczy wlezie i mnie szczypać bendom :evil: :wink: PRZECIĄĆ TĘ ... nooo czyli idzie sie tylko pochlastać :roll: (albo w majtki) w zależności od sytuacyji] stary lew morski argo próbujący złapać młodego majtka Młodego majtka czyli załoganta to ja mogem TYLKO Pikaaa ! :o - jak mozesz podejrzewac mnie 'o' ? :x :evil: no jeśli chodzi o ten, no, stosunek do mojej skromnej osoby, to nie podejrzewam. :roll: Bo wiesz, żebym oddała 8) :wink: A wode kaktusiana weź se z SUKULENTA 8) :roll: Posoplita agawa, z domowej hodowli, tyż siem nadaje. :lol: :roll: czyli muszem zacząć od zasadzenia agawy :o Quote
argo Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 (albo w majtki) w zależności od sytuacyji] stary lew morski argo próbujący złapać młodego majtka Młodego majtka czyli załoganta to ja mogem TYLKO Pikaaa ! :o - jak mozesz podejrzewac mnie 'o' ? :x :evil: no jeśli chodzi o ten, no, stosunek do mojej skromnej osoby, to nie podejrzewam. :roll: Bo wiesz, żebym oddała 8) :wink: A CIO ? BYŚ ... 'oddała'? :oops: :roll: :wink: ... SIEM ? :roll: :lol: :wink: PRZECIĄĆ TĘ ... nooo NAPISAŁA czyli idzie sie tylko pochlastać :hmmmm: Jezdem zwolennikiem naturalnych metod pozbawiania siem :oops: :roll: :saint1: :roll: A TY NIE ???? :o :D :wink: Quote
PIKA Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 no jeśli chodzi o ten, no, stosunek do mojej skromnej osoby, to nie podejrzewam. :roll: Bo wiesz, żebym oddała 8) A CIO ? BYŚ ... 'oddała'? :oops: :roll: :wink: ... SIEM ? :roll: :lol: :wink: to później :roll: tera grę wstępną omawiamy :roll: nooo czyli idzie sie tylko pochlastać :hmmmm: Jezdem zwolennikiem naturalnych metod pozbawiania siem :oops: :roll: :saint1: :roll: A TY NIE ???? :o :D :wink: Ale jak można pozbawiac siem (samemu? :o ) czegoś, czego już dawno nie ma :roll: Quote
argo Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 no jeśli chodzi o ten, no, stosunek do mojej skromnej osoby, to nie podejrzewam. :roll: Bo wiesz, żebym oddała 8) A CIO ? BYŚ ... 'oddała'? :oops: :roll: :wink: ... SIEM ? :roll: :lol: :wink: to później :roll: tera grę wstępną omawiamy :roll: Aaaa :roll: Nie przeszkadzajom Tobie 'te' okrzyki - 'Aaaa' ? :roll: :roll: :oops: Podatny jezdem na ... :oops: :roll: :oops: Ale jak można pozbawiac siem (samemu? ) czegoś, czego już dawno nie ma Racjonalistko - pragmatyczka z CIEM siem wyłania :roll: Ale, :oops: weź pod uwagę, że nie jesteśma TU sami :oops: :lol: A CO z: 1. 'Lingwistką' Evelina. 2. Tradycjonalistką monotematyczną, uwielbiajomcom Szekspira - Samba. 3.BeataK, która najchetniej poszłaby na 'grzyby' :wink: 4. Aleb - którna jestaj ale Jej ni ma. 8) 5. Pagaj - którna czeka na 'setkę' :wink: 6. Miga co siem 'miga' I Wszyscy Inni, którne przyglomdajom siem 'tej' wymianie postów :lol: :lol: :oops: :roll: :) A UNY majo jeszce czy nie majom ? :wink: :lol: Quote
PIKA Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Aaaa :roll: Nie przeszkadzajom Tobie 'te' okrzyki - 'Aaaa' ? :roll: :roll: :oops: Podatny jezdem na ... :oops: :roll: :hmmmm: na co podatny? :hmmmm: Na ból? :hmmmm: Krzyczysz jak lejom za mocno? :roll: A UNY majo jeszce czy nie majom ? :wink: :lol: Nie majom :niewiem: Quote
BeataK Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 oj poszlabym poszla na te grzyby choc ich nie jem ale lubie zbierac. Poki co czekam na lepsza pogode i na te wymarzone prawdziwki no od biedy moga byc podgrzybki :D Quote
Samba Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Dwa dni czlowieka nie ma na DoGo, a tu takie bezecenstwa odchodza i to beze mnie!!!! Argo Ty paskudo, to zemnom miales tango tanczyc, a tu PIKE na rejsy namawiasz????? Ach, Ci mezczyzni... :watpliwy: :splat: Quote
PIKA Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Argo Ty paskudo, to zemnom miales tango tanczyc, a tu PIKE na rejsy namawiasz????? Na jakie rejsy? :niewiem: Nie widzisz co on mi chce zrobic :niewiem: Najsampierw chciał mnie wysłać w trójkąty cobym zaginęła, potem w wannie utopić, lanie sprawić i jeszcze mi zabrac to czego nie mam :o Quote
Samba Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 i jeszcze mi zabrac to czego nie mam :o DOBRZE MU TAK!!! Argo ---> :boom: <--- Samba :cooldevi: Quote
00000 Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 Dobry wieczór! Czuwam, czytam, czekam na setkę 8) Dziękuję za uwagę 8) Quote
nefre Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 A ja tak tylko na chwilkę wpadłam powiedzieć dobry wieczór i przedsatwić siebie i swoja goldenią 1,5 roczną mordkę :) Witamy :) Quote
Samba Posted September 27, 2004 Posted September 27, 2004 A ja tak tylko na chwilkę wpadłam powiedzieć dobry wieczór i przedsatwić siebie i swoja goldenią 1,5 roczną mordkę :)Witamy :) Witajcie :D :hand: Quote
argo Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 ... bryyy :P ... jeszcze mi zabrac to czego nie mam :o Jak można zabrać TO czego nie ma ? :halfrobo: Takich rzeczy nawet Salomon by nie potrafił 8) :roll: Argo Ty paskudo, to zemnom miales tango tanczyc, Ach, Ci mezczyzni... Trza było siedzieć doma a nie iść w tango 8) - na dwa dni. :x Ach, TE kobiety :roll: :wink: oj poszlabym poszla na te grzyby choc ich nie jem ale lubie zbierac. Poki co czekam na lepsza pogode i ... Uważaj bo się nie doczekasz. :D Sezon sie kończy ... :( :P Czuwam, czytam, czekam na setkę 8) Samo czuwanie może nie wystarczyć. 8) Zwyczajowo trza się 'dokładać' ... nie mówiac o stawianiu 8) Dziekuje za uwagę 8) nefre :D Witaj z psiurem na wyjątkowym topicu. A w tym dziale jest jeszcze Galeria z naszymi zwierzakami. Zajrzyj koniecznie. Zostaw ślad. :D Quote
00000 Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 No to Argo - dokładam się :drinking: A stawianie czego miałeś na myśli??? :roll: 8) Quote
PIKA Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 nefre :D Witaj :D ... bryyy :P zimno Ci? :roll: ... ... jeszcze mi zabrac to czego nie mam :o :o :o a kiedy ja wylewałam jakiekolwiek łzy nad tym, ze nie mam?? :niewiem: ... Jak można zabrać TO czego nie ma ? :halfrobo: Takich rzeczy nawet Salomon by nie potrafił 8) No własnie nie wiem. Ciebie pytam :roll: oj poszlabym poszla na te grzyby choc ich nie jem ale lubie zbierac. Poki co czekam na lepsza pogode i ... Uważaj bo się nie doczekasz. :D Etam, w lesie to zawsze można cos ciekawego znaleźć :roll: A grzyba o każdej porze roku złapać :roll: ... Zwyczajowo trza się 'okładać' ... nie mówiac o stawianiu 8) o masz a temu stawianie w głowie od rana :roll: .. nefre. Zostaw ślad. :D :o ścieżke tropów ma tak na dzień dobry układać? :lol: Quote
argo Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 No to Argo - dokładam się :drinking: A stawianie czego miałeś na myśli??? :roll: 8) Zawsze w Ciebie wierzyłem. :P Wienc dla Każdego, i za Każdą/go/ :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: itd. :wink: A co mniałem na mysli ? :wink: :lol: ... pomyśl, wydedukujesz z całom pewnością :roll: :lol: argo napisał: ... bryyy :P Zimno CI? :roll: LETKI mróz mi lata po kościach gdy se pomyśle CO, i ILE mam DZISIAJ zrobic :( :wink: CO ma a czego ni] No własnie nie wiem. Ciebie pytam :roll: Pika :D Jasnomwidzem nie jezdem :( . Ni wiem CO masz a czegu CI już brakuje. :hmmmm: Ale tak trzeźwo :wink: i racjonalnie myśląc to: 1. Głowę mosz. 2. Tułów tyż. 3. Rence i nogi TYŻ. WIENC ? :o - czego CI brakuje w skrótowym opisie ? :o BTW. Pomijam zalety umysłu i serca bo siem TOBIE we łbie poprzewraca i nabijesz se GUZA :( :roll: :lol: A grzyba o każdej porze roku złapać :roll: TY JEJ TAK nie strasz. 8) Beatka ... :roll: 'z Albatrosa' :wink: wie co robi :lol: :roll: nefre Argo] A w tym dziale jest jeszcze Galeria z naszymi zwierzakami. Zajrzyj koniecznie. Zostaw ślad. :lol: :o ścieżke tropów ma tak na dzień dobry układać? :lol: Każde zajęcie, na poczatek, :wink: jestaj dobre. :P Ale NA POCZĄTEK :roll: - wolałbym coby :oops: nefre cuśkolwiek - WIENCEJ :wink: - napisała CO ma zbieznego z ? - NEFRETETE :roll: :lol: Quote
Recommended Posts