argo Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Argo Ty! Ty! TY! Nieoczytany! To jest talia Scarlet O'Hary Przed pierwszym zamomżpójsciem ? :roll: Czy przed balem gdy jej brzuchol sznurami sciskano??? :wink: Quote
PIKA Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Na Modrych FAŁACH Ddunaju? :o :o Bosze nic nie kuma :-? :wink: , ale może być i na Dunaju :roll: a fałę się do wiązania użyje :roll: A zreszta ja wolę inna miarę.Jak da siem talię :wink: objąć rąckami to jest akurat. :roll: :lol: :o :o a jak się ma baaaaaardzo długie ręce to tez ta talia będzie ok? :o Quote
Samba Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Na Modrych FAŁACH Ddunaju? :o :o Bosze nic nie kuma :-? :wink: , ale może być i na Dunaju :roll: a fałę się do wiązania użyje :roll: Mosze po porostu utaje, sze nie szna wyrasu "Dunaju" 8) A zreszta ja wolę inna miarę.Jak da siem talię :wink: objąć rąckami to jest akurat. :roll: :lol: :o :o a jak się ma baaaaaardzo długie ręce to tez ta talia będzie ok? :o To musi co byc krol, bo jak glosi przyslowie Krolowie wielkie oczy i dlugie rece maja. Quote
argo Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Witam :D po wczorajszym 'trzęsieniu' :roll: Czy tylko Król ? Może być tyż Pianista. Un tyz ma dłuuugie rącki i Paluszki. :roll: :wink: Quote
00000 Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Argo, czytaj UWAŻNIE: Argo My som tu wszystkie szesnastki....... :evil: Tylko się bawimy w dom, dlatego te zwroty "mamo..." :lol: :lol: :lol: I dlatego wciąż mamy po 16 lat! 8) A odnośnie tego: Wienc kiedy wierzyć kobiecie ?? Odpowiadam: ZAWSZE!!!!! :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 :o :o a jak się ma baaaaaardzo długie ręce to tez ta talia będzie ok? :o To musi co byc krol, bo jak glosi przyslowie Krolowie wielkie oczy i dlugie rece maja. Czy tylko Król ?Może być tyż Pianista. Un tyz ma dłuuugie rącki i Paluszki. :roll: :wink: Cóś w tym jest :roll: bo i królowe i primadonny z reguły talię mają :roll: słusznych rozmiarów :lol: A paluszki pianisty to nie dość, ze długie to i sprawne som :roll: Quote
argo Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Argo, czytaj UWAŻNIE: My som tu wszystkie szesnastki....... :evil: Tylko się bawimy w dom :lol: :lol: :lol:A w jakie jeszcze zabawy siem bawicie? :roll: - policjanta i złodzieja, strazaka, paniom domu, aktorke, doktora... etc ? :roll: :D :wink: Quote
BeataK Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 czy ktos z was wybiera sie na spotkanie goldków? :lol: Quote
Samba Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 czy ktos z was wybiera sie na spotkanie goldków? :lol: A czy ktos z was wybiera sie na wystawe w Nowym Dworze w niedziele 3go pazdziernika? Quote
PIKA Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 A czy ktos z was wybiera sie na wystawe w Nowym Dworze w niedziele 3go pazdziernika? Ja siem chyba wybiorę tak na 95% Ale ja to do Legionowa jadę :niewiem: :lol: BeataK mniemam, ze w tym koło Warszawy :lol: :lol: Quote
Samba Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 A czy ktos z was wybiera sie na wystawe w Nowym Dworze w niedziele 3go pazdziernika? Ja siem chyba wybiorę tak na 95% Ale ja to do Legionowa jadę :niewiem: :lol: Ale to jest wystawa w Nowym Dworze, organizowana przez zwiazek kyn. z Legionowa :lol: http://www.zkwp-legionowo.pl/index1.php?sgo=jesienna&go=info To siem spotkamy, ja jade z Kayla (jak dojedzie z Niemiec :o ). Psow nie zabieramy, bo poniewaz Kayla jeszcze psa nie ma :lol: a ja Samby nie zglaszalam i jade jako wizytator :D . PIKA o ktorej jedziesz? I z psica? Beata to jest Nowy Dwor Mazowiecki. A plan dojazdu masz tutaj: http://www.zkwp-legionowo.pl/index1.php?sgo=dojazd&go=info Quote
Madziorek Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Ja też się wybieram na wystawę :D . Może wreszcie będzie okazja jakiegoś Dogomaniaka na żywo spotkać :wink: . Quote
PIKA Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Samba ja tam nie wiem gdzie, :lol: bo ja to wygodna jezdem i se transport załatwiłam :lol: Jesli pojadę to z Saidi, ona ma caniaczkę, którą wystawia, więc pewnie musi być od rana (tylko nie wiem, która to ta „rano” będzie :o ) Także mnie będzie można znaleźć, przy : ringu CC – trza będzie koleżance pokibicować :wink: i oczywiście z racji tego, ze ja masochistka jezdem :roll: przy ringu dogów. :D Sucza oczywiście nie wezmę, bo po pierwsze jej nie wystawiam :lol: bo rodowód zgubilam :roll: Po drugie gwiazda będzie tam miała za dużo „mięsa armatniego” :lol: a jak jeszcze bullowate będą to już zupełnie będzie miala pole do popisu. Ona wręcz kocha te psy :iloveyou: ............... zjadać :evilbat: Quote
Samba Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Ja też się wybieram na wystawę :D . Może wreszcie będzie okazja jakiegoś Dogomaniaka na żywo spotkać :wink: . Super! Ja bede miala chuste przytroczona do plecaczka. Lba sobie nie owine, bo bym nic nie widziala :lol: PIKA my chyba bedziemy mieli jedno miejsce w aucie, w razie czego :D A co to za rasa caniaczka? Bo ja jakas przytepawa jezdem i nie kumam skrótu... Quote
PIKA Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Samba, dzięki ale to nie kwestia miejsca w aucie, a kwestia czasu, ja mam ten tydzien strasznie zwariowany :roll: A jutro mam jeszcze firmowa imprezę a w sobote musze do mamy jechac :roll: miedzy innymi po prawdziwy miodzik z prawdziwej pasieki :D A co to za rasa caniaczka.. Cane corso (czytaj Kane Korso) :lol: Quote
Madziorek Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Super!Ja bede miala chuste przytroczona do plecaczka. Lba sobie nie owine, bo bym nic nie widziala :lol: Będę Was wypatrywać :D . Ja również zabieram chustę ze sobą Quote
Madziorek Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Rybka, a Ty nie wybierasz się na wystawę w niedzielę? Quote
aleb Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 FAjnie, przynajmniej macie chusty, a ja nie :cry: Quote
Samba Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 FAjnie, przynajmniej macie chusty, a ja nie :cry: Ale za to stuknela Ci pierwsza lapka :D Za Twoja Pierwsza Lapke :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Samba Posted September 30, 2004 Posted September 30, 2004 Dziewczyny (i chlopaki tysz) to za, mam nadzieje, niedzielne spotkanie :drinking: :drinking: :drinking: , PIKA, oby Ci sie udalo czas znalezc :drinking: :drinking: :drinking: Quote
PIKA Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Dobry :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Samba cos Ty się tak na noc rozpiła ? :o Quote
argo Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 :lol: Heeeja Wszystkim :lol: Samba cos Ty się tak na noc rozpiła ? :o Chyba już awansem. Na dzień dzisiejszy. 8) Zreszta kto pije nie błądzi. :wink: :drinking: :morning: :drinking: Quote
PIKA Posted October 1, 2004 Posted October 1, 2004 Samba cos Ty się tak na noc rozpiła ? :o Chyba już awansem. Na dzień dzisiejszy. 8) A co jest dzisiaj, że trza pić? :roll: Prócz tego, ze piątek :angel: :angel: Zreszta kto pije nie błądzi. :wink: :drinking: :morning: :drinking: patrzajta a ja jak se chlapne, to zawsze gdzieś zabłądzę :roll: Chodzik siem mnie włącza i leze przed siebie :roll: Najlepsza moja wycieczka poalkoholowa to pójście samej o 2 w nocy do lasu na grzyby :o Nawet koszyczek wzięłam i nozyk do zbierania grzybków :lol: :lol: To zdrówko :drinking: :drinking: awansem przed dzisiejszą firmowa imprezą :drinking: :drinking: Quote
Recommended Posts