Samba Posted September 28, 2004 Posted September 28, 2004 Ale NA POCZĄTEK :roll: - wolałbym coby :oops: nefre cuśkolwiek - WIENCEJ :wink: - napisała CO ma zbieznego z ? - NEFRETETE :roll: :lol: Na pewno nie ma tete... Beata sum jakies grzyby po deszczu? Bo mnie tez nosi, zeby wyskoczyc z koszyczkiem. Chwilowo bez Samby, bo ona niedysponowana :( Quote
PIKA Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 A co mniałem na mysli ? :wink: :lol: ... pomyśl, wydedukujesz z całom pewnością :roll: :lol: :lol: Robisz Pagajce lekcje polskiego? :lol: Temat "Co poeta miał na mysli?" :lol: LETKI mróz mi lata po kościach gdy se pomyśle CO, i ILE mam DZISIAJ zrobic :( :wink: Ja bym tam nic nie robiła tylko se kosteczki rozgrzała - pod ciepłą pierzynką :roll: Pomijam zalety umysłu i serca bo siem TOBIE we łbie poprzewraca i nabijesz se GUZA :( :roll: :lol: :o :o Sugerujesz, że mam tak mały móżdżek, że mi w czaszce lata i ją od wewnątrz obija? :o :o ścieżke tropów ma tak na dzień dobry układać? :lol: Jaka ja offująca :niewiem: :wink: Poważnie pytam :roll: zostwianie śladu to poważna sprawa :roll: Na pewno nie ma tete... A co ma? :roll: tamte? :lol: Quote
00000 Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Argo, co za elaboraty... :o 8) :lol: Jak mi ktos pisze o stawianiu to: 1. od razu rozglądam się za fałem grota... 8) 2. odpowiadam, że piwa i pacierza nie odmawiam 8) 3. uciekam do kokpitu i udaję, że mnie nie ma, jeśli jesteśmy na Mazurach i właśnie przepłynęliśmy pod mostem 8) 4. .... jak mi się przypomni do dopiszę.... :lol: Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Na pewno nie ma tete... A co ma? :roll: tamte? :lol: Tego nie wiem... :oops: i glopio mi spytac... :oops: you know... :oops: 3. uciekam do kokpitu i udaję, że mnie nie ma, jeśli jesteśmy na Mazurach i właśnie przepłynęliśmy pod mostem Ale wczesniej wydajesz akustyczne uhu i inne takie te, oczywiscie? Quote
PIKA Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 od razu rozglądam się za fałem grota... 8) sorki, ale to mi się jakoś tak fall.. kojarzy :oops: Tego nie wiem... :oops: i glopio mi spytac... :oops: you know... :oops: :niewiem: morskim imieniu Pagaj No na morzu to by tym pagajem nie powalczyła za długo :lol: Quote
zachraniarka Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Witam wszystkich po dłuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecności!! Ale się cieszę, że już tu jestem z Wami, a najbardziej się oczywiście cieszę, że znów mam u boku moje biszkoptowe szczęście, które straszniście się za mną stęskniło. Zajrzałam w pierwszej kolejności do Galerii, ale pięknych zdjęć przybyło i ile mamy nowej młodzieży wśród naszych forumowych retrieverów. Co by podwyższyć trochę średnią wieku czas bym wrzuciła tam jakieś fotki mojego kochanego staruszka. No ale na razie rzucam się w wir lektury co by nadrobić zaległości. Ściskam Was mocno wszystkich i oczywiście wszystkie Wasze psiury! :D Quote
argo Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Witam wszystkich po dłuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecności!! Ale się cieszę, że już tu jestem z Wami, Witaj :lol: :P Ściskam Was mocno wszystkich Uff, aż mi dech zaparło od tego uścisku. :roll: Ależ masz krzepę :wink: ale to mi się jakoś tak fall.. kojarzy :oops: masz na myśli morkie czy mazurskie fa ll .. e ? :roll: wydajesz akustyczne uhu i inne takie te, oczywiscie? To serenada zaczyna sie od 'uhu' ? :roll: Ciekawe jakim dźwi ...ęęę ...kiem sie kończy.? :wink: Jak mi ktos ... to: 1. od razu rozglądam się za ... 2. odpowiadam, że piwa i ... nie odmawiam 3. uciekam do kokpitu i udaję ... 4. .... jak mi się przypomni do dopiszę.... Ależ z Ciebie AKTORKA :roll: :wink: Quote
aleb Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 O czym mogę z wami pogadać? :roll: Mam nowe fotki Galaxi :P Quote
PIKA Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Witam wszystkich po dłuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecności!! Witaj :bigok: po dluuuuuuugiej nieobecności :lol: No ale na razie rzucam się w wir lektury co by nadrobić zaległości. ups, :-? może lepiej nie :roll: :lol: :wink: ale to mi się jakoś tak fall.. kojarzy :oops: masz na myśli morkie czy mazurskie fa ll .. e ? :roll: chyba morskie :roll: większe som to i lepiej wznoszą :roll: tylko przy opadaniu trza uważać, bo się potłuc można :roll: Aleb a gadaj o czym chcesz :D Jesli chcesz gadac tutaj to czym większa głupota tym milej widziana :lol: Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Witam wszystkich po dłuuuuuuuuuuuuuugiej nieobecności!! Czesc! Bardzo Was wytrzeslo podczas trzesienia??? Bo u nas to nawet woda w akwariach nie drgnela... Aleb Ty sie nie przejmu, nawijaj ile wlezie. Ten off to Spolka z Ograniczona Odpowiedzialnoscia :lol: no wiesz, takie SOO... :silly: Quote
00000 Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Pika, o FAŁACH pisałam, o fale grota dokładnie, to taka linka, dzięki której można wciągnąć ten największy żagiel na maszt... :evilbat: Pod mostami krzyczą dzieci :lol: :lol: :lol: Argo dziękuję za uznanie... Zachraniarko ściskamy serdecznie!!! Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Pod mostami krzyczą dzieci :lol: :lol: :lol: Zawsze krzycze! (Odkad w lutym stuknela mi trzydziestka, jestem przewrazliwiona na punkcie swojego wieku i dlatego zaczelam sie dziecinnie zachowywac. No dobra, nigdy nie przestalam sie dziecinnie zachowayac...) :baby: Quote
00000 Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Pod mostami krzyczą dzieci :lol: :lol: :lol: Zawsze krzycze! (Odkad w lutym stuknela mi trzydziestka, jestem przewrazliwiona na punkcie swojego wieku i dlatego zaczelam sie dziecinnie zachowywac. No dobra, nigdy nie przestalam sie dziecinnie zachowayac...) :baby: Nio mi tez nieweile już brakuje, ale ja nie krzyczę pod mostem, bo to domena dzieci :lol: :lol: :lol: Naszych dzieci :lol: :lol: :lol: Coś w stylu "no mama, przestań, MY krzyczymy..." :lol: :lol: :lol: Quote
zachraniarka Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Czesc! Bardzo Was wytrzeslo podczas trzesienia???Bo u nas to nawet woda w akwariach nie drgnela... Moja babcia mówi, że nią zatrzęsło podczas trzęsienia i całą jej porcelaną na półce też :errrr: Natomiast ja w tym czasie w Stockholmie trzęsienia nie odnotowałam 8) Quote
argo Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Argo dziękuję za uznanie... Ależ ... :roll: Życzę Tobie abyś, jak najszybciej, odebrała to na co w pełni zasługujesz :D :roll: :P :P Samba, Pagaj A ja zawsze myśałem, że na DGM som same osiemnastki. :roll: Czy cuś siem przez rok zmieniło? :wink: Quote
PIKA Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Pika, o FAŁACH pisałam, o fale grota dokładnie, to taka linka, dzięki której można wciągnąć ten największy żagiel na maszt... :evilbat: Wiem co to FAŁACH, ciemniak nie jezdem :evilbat: Ale i tak mnie się z czem innem skojarzyło :oops: i nie były to fale :roll: Quote
aleb Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Aleb Ty sie nie przejmu, nawijaj ile wlezie. Ten off to Spolka z Ograniczona Odpowiedzialnoscia :lol: no wiesz, takie SOO... :silly: Tak, ale nie wiem o czym tu zacząć, bo wy ciągle nawijacie, a ja się już gubię :roll: :lol: Quote
00000 Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Argo My som tu wszystkie szesnastki....... :evil: Tylko się bawimy w dom, dlatego te zwroty "mamo..." :lol: :lol: :lol: I dziękuję za oscara, śliczny, poproszę o miniaturkę cobym mogła sobie na biurku postawić :lol: Pika ja wiem, że ty wiesz :lol: :lol: :lol: Ale to nie ja mam kosmate myśli.... 8) :lol: Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Nio mi tez nieweile już brakuje, ale ja nie krzyczę pod mostem, bo to domena dzieci :lol: :lol: :lol: Naszych dzieci :lol: :lol: :lol: Coś w stylu "no mama, przestań, MY krzyczymy..." :lol: :lol: :lol: O nie! Ja sie nie daje przekrzyczec mojemu potomstwu. I poki pary w plucach, bede glosniejsza :lol: Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Czesc! Bardzo Was wytrzeslo podczas trzesienia???Bo u nas to nawet woda w akwariach nie drgnela... Moja babcia mówi, że nią zatrzęsło podczas trzęsienia i całą jej porcelaną na półce też :errrr: Natomiast ja w tym czasie w Stockholmie trzęsienia nie odnotowałam 8) Ale moglas je odczuc tak, no wiesz, sympatycznie. 8) A cekawa jestem czy psy wyczuwaja takie rzeczy...? Znaczy sie nie w trakcie, bo w trakcie to zadna sztuka wyczuc lecaca porcelane :) ale czy przed cos wyczuwaja? A'propos psy, to wyczytalam ostatnio, ze laby maja dobra pamiec, jezeli chodzi o miejsce, gdzie cos upadlo. I, ze standardowy lab jest w stanie zapamietac, gdzie upadlo 10 kuropatw!!!! Uznalam, ze to swietnie, bo moze mi sie przydac, jak mi jakas kuropatwa upadnie, nie? :hmmmm: Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 A ja zawsze myśałem, że na DGM som same osiemnastki. :roll: Czy cuś siem przez rok zmieniło? :wink: Argus, koffanie, alez my wszystkie mamy po 18 cali w pasie... Poza tym ja baaaardzo mlodo wygladam: Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Wiem co to FAŁACH, ciemniak nie jezdem :evilbat: Ale i tak mnie się z czem innem skojarzyło :oops: i nie były to fale :roll: Na Modrych FAŁACH Ddunaju? :o Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Aleb Ty sie nie przejmu, nawijaj ile wlezie. Ten off to Spolka z Ograniczona Odpowiedzialnoscia :lol: no wiesz, takie SOO... :silly: Tak, ale nie wiem o czym tu zacząć, bo wy ciągle nawijacie, a ja się już gubię :roll: :lol: Na amyrykanskich filmach zly policjant żuje gume i patrzy bykiem, a dobry policjant mowi: Najlepiej zacznij od poczatku... :lol: :lol: :lol: Quote
argo Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Pod mostami krzyczą dzieci :lol: :lol: :lol: Zawsze krzycze! (Odkad w lutym stuknela mi trzydziestka, jestem przewrazliwiona na punkcie swojego wieku i dlatego zaczelam sie dziecinnie zachowywac. No dobra, nigdy nie przestalam sie dziecinnie zachowayac...) :baby: Nio mi tez nieweile już brakuje, ale ja nie krzyczę pod mostem, bo to domena dzieci :lol: :lol: :lol: Naszych dzieci :lol: :lol: :lol: Coś w stylu "no mama, przestań, MY krzyczymy..." :lol: :lol: :lol: Argo My som tu wszystkie szesnastki....... :evil: :hmmmm: Toż to oczywiste sprzeczności :wink: Wienc kiedy wierzyć kobiecie ?? Za pierwszym czy drugim razem ? :roll: ... nie ja mam kosmate myśli.... 8) :lol: O 'Myślach nieuczesanych' to ja słyszałem. O Kosmatych dowiedziałem siem od Ciebie. Ich istota polega na ... nooo ... :P , Pagaj :roll: KOSM :roll: IT ... ów nie lubisz? Bojasze siem bliskiego spotkania trzeciego stopnia ? Samba :roll: 18 cali to talia osy :wink: czy ... ? :lol: 'podskoczka' :P czy ... ? :wink: A zreszta ja wolę inna miarę. Jak da siem talię :wink: objąć rąckami to jest akurat. :roll: :lol: Quote
Samba Posted September 29, 2004 Posted September 29, 2004 Samba :roll: 18 cali to talia osy :wink: czy ... ? :lol: 'podskoczka' :P czy ... ? :wink: Argo Ty! Ty! TY! Nieoczytany! To jest talia Scarlet O'Hary! Quote
Recommended Posts