Samba Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 I nawet saksofonistka :lol: To mię wyglada na saksofoniste, tyle, ze w stroju sredniowiecznego pazia... :roll: Quote
argo Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Witam :P Kurrrrna :x pada :evil: Mój rudzielec dostał wczoraj porcję chemii - miedzy łopatki ( to na kleszcze ) i w jelita ( to na robale ). No i dzisiaj rano, pod parasolem - a jakże, 'grzebałem' patykiem w qfffienku :cunao: Bedem miał szczenście ? :roll: :wink: :P Quote
PIKA Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Witaska srana :D Gooffniany temat mamy tak od rana? :o Ale dobra, to ja tyz opowiem 8) Wczoraj Sabcia dostała na deser ciasteczka Acany, - 2 szt. Ciasteczka ze szpinakiem som podobno. Fakt są w zielonym kolorze. A dzisiaj rano Sabcia odwaliła piekną kupę w kolorze ........ jasnozielonym :o wpadającym w seledyn :o Takiego kolorku to ja jeszcze nie widziałam :o Nie jadam szpinaku, więc nie wiem czy on g..... farbuje :niewiem: Quote
Evelina Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 aleb]Ale się podlizujesz argo :eviltong: :wink: Nie całuję RĄK z 'języczkiem' :evil: :wink: :D Jaka szkoda.... :( Witam :P Kurrrrna :x pada :evil: Mój rudzielec dostał wczoraj porcję chemii - miedzy łopatki ( to na kleszcze ) i w jelita ( to na robale ). No i dzisiaj rano, pod parasolem - a jakże, 'grzebałem' patykiem w qfffienku :cunao: Bedem miał szczenście ? :roll: :wink: :P Argo, nie badz niedowiarkiem lecz wierzacym w sile chemii :lol:Tak sie zastanawiam co powiesz robalowi jak na niego mimo wszystko trafisz ? :lol: Quote
tongue Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Pika - ten nietypowy kolorek pochodzi od sztucznego barwnika, który jest w tym ciasteczku. Moje psy kiedy jadły karmę barwioną, zawsze kupki robiły kolorowe. :roll: Teraz staram się aby karma czy ciasteczka nie zawierały sztucznych barwników i kupki są OK. :D Pozdrawiam Quote
Samba Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 A dzisiaj rano Sabcia odwaliła piekną kupę w kolorze ........ jasnozielonym :o wpadającym w seledyn :o Takiego kolorku to ja jeszcze nie widziałam :o Nie jadam szpinaku, więc nie wiem czy on g..... farbuje :niewiem: Az na seledynek??? :o Ja Sambie robie pape ze szpinaku (miedzy innymi), ale, ze dowalilam buraczkow, to jak sie pomieszalo buraczkowe z zielonym, to wyszlo... brazowe.... :bigcry: :bigcry: :bigcry: Dzindoberek. Na "Dobranoc" juz opijalam, ale tu tez wychleptam fiolecik z okazji urodzin Hobbitow :drinking: Quote
PIKA Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Tongue dzieki. :D Ja do tej pory tez jej „farbowanych” nigdy nie dawałam :roll: i może niech tak zostanie :evilbat: Ja Sambie robie pape ze szpinaku (miedzy innymi), ale, ze dowalilam buraczkow, to jak sie pomieszalo buraczkowe z zielonym, to wyszlo... brazowe.... :bigcry: :bigcry: :bigcry: :o :o a co Ty chciałaś tym mieszaniem uzyskać ? :o Kolorowa farbkę do malowania ? :o z okazji urodzin Hobbitow :drinking: :o Każda okazja dobra :drinking: Quote
argo Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Argo, nie badz niedowiarkiem lecz wierzacym w sile chemii :lol: Ja tam TYLKO w feromony nie wierzę. :roll: :wink: Samba napisał: z okazji urodzin Hobbitow :drinking: :o Samba :lol: - obchodzisz urodziny tych co chodzom bez butów i majom sierść przy wielgim paluchu ? Ale co racja to RACJA. :P 'Każda okazja jest dobra'... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ... zwłaszcza dzisiaj. :wink: :D Quote
PIKA Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Ja tam TYLKO w feromony nie wierzę A w co jeszcze? :roll: 'Każda okazja jest dobra'... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: ... zwłaszcza dzisiaj. :wink: :D A co też masz urodziny? :lol: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Bila Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Samba :lol: - obchodzisz urodziny tych co chodzom bez butów i majom sierść przy wielgim paluchu ? I mają superapetycik. Znaczy Bilbo ma jeszcze dodatkowe urodzinki :lol: Quote
Evelina Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Argo, nie badz niedowiarkiem lecz wierzacym w sile chemii :lol: Ja tam TYLKO w feromony nie wierzę. :roll: :wink: To po kiego diabla Argowe goooo....wno sprawdzasz ? :o A moze tys mu feromon zaaplikowal ? :hmmmm: Quote
aleb Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 I jak po zabawie? Widze, że jesteście wystarczająco pjani... :roll: Quote
argo Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Argo, nie badz niedowiarkiem lecz wierzacym w sile chemii :lol: Ja tam TYLKO w feromony nie wierzę. :roll: :wink: To po kiego diabla Argowe goooo....wno sprawdzasz ? :o A moze tys mu feromon zaaplikowal ? :hmmmm: Sprawdzam bo jeśli siem cuś zauważy to trza kuracje powtumrzyć :evil: Proste ? :) :o Nie wiesz co TO 'feromon'? 8) Widze, że jesteście wystarczająco pjani... :roll: Przeca pijemy od rana 8) :wink: EEEEEkhhhhhhhh .... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :wink: Quote
aleb Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Właśnie widzę :lol: Umiecie jeszcze stać w miejscu? :wink: Za wasze zdrówko :drinking: Quote
argo Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 aleb :D A czemu TYLKO? :wink: 1x > :drinking: No i czemu 'wasze' :roll: :roll: Jak to piknie brzmi - 'Zdrowie Wasze, w gardła Nasze' :roll: Wienc - w NASZE :lol: ... :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :lol: Quote
Evelina Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Argo, nie badz niedowiarkiem lecz wierzacym w sile chemii :lol: Ja tam TYLKO w feromony nie wierzę. :roll: :wink: To po kiego diabla Argowe goooo....wno sprawdzasz ? :o A moze tys mu feromon zaaplikowal ? :hmmmm: Sprawdzam bo jeśli siem cuś zauważy to trza kuracje powtumrzyć :evil: Proste ?Od razu powtarzaj, bo feromon nie jest na robale. :lol: Nie wiesz co TO 'feromon'? 8) Wiem :buzi: Kochanie, naturalny jest najlepszy :lol: Ale zastrzegam, nie wiem co masz na mysli piszac 'feromon' a nie po prostu feromon. 8) Quote
argo Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 argo napisał: Nie wiesz co TO 'feromon'? Wiem Kochanie, naturalny jest najlepszy Ale zastrzegam, nie wiem co masz na mysli piszac 'feromon' a nie po prostu feromon. OOOOO :lol: :roll: Wienc ... K ... czyli 'Milasku' :roll: :lol: FEROMON TO FEROMON :lol: :wink: Paaaa :lol: ... WSZYSTKIM ... :lol: :drinking: Jadem na spacerek szukać 'feromonów' :wink: :roll: :lol: Quote
Evelina Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Jade na spacerek szukać 'feromonów' :wink: :roll: :lol: I pomyslec, ze jeszcze kilka postow wczesniej pisal, ze w nie nie wierzy :lol: :wink: Quote
argo Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Jade na spacerek szukać 'feromonów' :wink: :roll: :lol: I pomyslec, ze jeszcze kilka postow wczesniej pisal, ze w nie nie wierzy :lol: :wink:Tylko, ponoć, KROWA, nie zmienia pogladów. 8) A ja jezdem 'Leff' :roll: ... przekładac Ci na fr. nie muszem bo znasz go doskonale 8) tak samo,jak różnice miedzy feromonem a 'feromonem' :wink: :) :roll: :lol: Quote
aleb Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Argo, co za mało? :P To dawaj: NASZE (WSZYSTKICH) ZDROWIE :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :wink: Quote
Samba Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 A'propos feromonow, to Samba dostala trzeciej cieczki w tym roku :o Wszystko przez jedna niechciana cieczke (nie mylic z ciaza) na wiosne, kiedy to kotka sie okocila, Samba nawachala sie malych kiciow i tez chciala takie... Quote
Evelina Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Jade na spacerek szukać 'feromonów' :wink: :roll: :lol: I pomyslec, ze jeszcze kilka postow wczesniej pisal, ze w nie nie wierzy :lol: :wink:Tylko, ponoć, KROWA, nie zmienia pogladów. 8)W tym miejscu ma stopa spoczela na Lffie :lol: przekładac Ci na fr. nie muszem bo znasz go doskonale 8) tak samo,jak różnice miedzy feromonem a 'feromonem' :wink: :) :roll: :lol: Kiedy ja nie wiem co to 'feromon' :evil: Przekladaj mi to natychmiast z Argowego na nasze 8) Samba nawachala sie malych kiciow i tez chciala takie...Ja ci dobrze radze, nie obwachuj za bardzo tych kiciow :lol: Quote
Samba Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 Samba nawachala sie malych kiciow i tez chciala takie...Ja ci dobrze radze, nie obwachuj za bardzo tych kiciow :lol:Kicie sum juz duze i pachnom co najwyzej BARFem :lol: Quote
BeataK Posted September 22, 2004 Posted September 22, 2004 eeeee dobre macie takich wiecej :lol: to rzucie tu Quote
Recommended Posts