Evelina Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 PIKA, teraz te przezytki zwa sie BIO :wink: mnie tu bardziej BI pasuje :wink: :lol:Ales ty wszechstronna :wink: :lol: Quote
PIKA Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 PIKA, teraz te przezytki zwa sie BIO :wink: mnie tu bardziej BI pasuje :wink: :lol:Ales ty wszechstronna :wink: :lol:No masz 8) Monotonia smaku może znudzić każdy przepis :lol: Quote
Samba Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 PIKA, teraz te przezytki zwa sie BIO :wink: mnie tu bardziej BI pasuje :wink: :lol:Ales ty wszechstronna :wink: :lol:No masz 8) Monotonia smaku może znudzić każdy przepis :lol: I nie poszerza horyzontów :D ps. Pan przyszedl i powiedzial, ze piaseczek w wodzie moze jeszcze byc nawet przez trzy miesiace... Tak to jest z nowymi studniami... rerekumkum. Quote
Evelina Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 PIKA, teraz te przezytki zwa sie BIO :wink: mnie tu bardziej BI pasuje :wink: :lol:Ales ty wszechstronna :wink: :lol:No masz 8) Monotonia smaku może znudzić każdy przepis :lol: I nie poszerza horyzontów :D Ja tam wole przepis BIO z regularna zmiana skladnikow. To dopiero daje pole do eksperymentow 8) O nudzie mowy nie ma :lol: Samba :roll: Przypomnialo mi sie, ze sa wibr... z pilotem, praktyczne toto, podobno skutecznie wytrzepuja piasek, nawet w restauracji przy stoliku mozna sie nim poslugiwac , gdyby na ten przyklad twoj luby stwierdzil, ze cosik raczke masz w piaseczku :roll: Quote
PIKA Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Ja tam wole przepis BIO z regularna zmiana skladnikow. To dopiero daje pole do eksperymentow 8) O nudzie mowy nie ma :lol: : Atam, żeby życie miało SMACZEK.......... :wink: :lol: Przypomnialo mi sie, ze sa wibr... z pilotem, praktyczne toto, nawet w restauracji przy stoliku mozna sie nim poslugiwac , :o :o No wiesz, co ? :o uzywac wibr... publicznie i do tego przy jedzeniu? :-? Quote
Samba Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Dziewczyny, nie klocic sie!!! Bo poniewaz wlasnie przed chwila tratatata (famfary) wyskoczylo mi takie: You have 6 Gmail invitations. Invite a friend to join Gmail! To co, chcecie miec konto na google'u? Podajcie wymiary, znaczy sie namiary na adres, gdzie mam wyslac zaproszenie i imnienie i nazwisko, albo jakos tak na adres zussska(at)gmail.com (at)=@ (musze tak kuglowac antyspamowo, bo co mam skrzynke, to mi sie zaspamia i musze po jakims czasie przenosic sie do innego zamku...) ARGO gdzie jestes? Mam zaproszenia! :multi: :multi: :multi: Quote
aleb Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Argo, dziękuję za link, już go próbuję P.S. Ty jesteś LENIUCHEM :sweetCyb: Quote
PIKA Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Samba a Ty chcesz adres pocztowy taki z ulicą i kodem, czy adres mailowy? :lol: Argo, dziękuję za link, już go próbujęP.S. Ty jesteś LENIUCHEM :sweetCyb: :evil: kuna To ja dałam linka :evil: mnie się podziekowania należą :evil: Co do leniucha to siem ewentualnie zgodze 8) :wink: Quote
argo Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Argo, dziękuję za link, już go próbuję P.S. Ty jesteś LENIUCHEM :hmmmm: Zgadzam siem na określenie - :roll: 'człek o WYBITNYM nastawieniu prakseologiczno - pragmatyczno - metodologicznym z głowom w ... chmurkach' :roll: :evil_lol: :wink: :evil: kuna To ja dałam linka :evil: mnie się podziekowania należą :evil: Pika :oops: - nie mogem siem wienc oprzec :roll: ... :calus: :calus: :roll: ARGO gdzie jestes? Mam zaproszenia! W pracy :-? Zarabiam dutki :lol: Ale GDZIE bendzie 'ten' BAL ? :roll: Ochhh ... :roll: a PO Balu bendzie 'DRUGI BAL" ? :roll: :roll: BI, BIO ... jak sungerujom Pika i :roll: Evelina? :gent: Quote
aleb Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Pika dla ciebie podziekowania :P No, leniuch to z niego jest :lol: Quote
Samba Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 ARGO gdzie jestes? Mam zaproszenia! W pracy :-? Zarabiam dutki :lol: Ale GDZIE bendzie 'ten' BAL ? :roll: Ochhh ... :roll: a PO Balu bendzie 'DRUGI BAL" ? :roll: :roll: BI, BIO ... jak sungerujom Pika i :roll: Evelina? :gent: W takim razie ubiory wylacznie rozowe :D no i na nogach baletki... Quote
PIKA Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 :evil: kuna To ja dałam linka :evil: mnie się podziekowania należą :evil: Pika :oops: - nie mogem siem wienc oprzec :roll: ... :calus: :calus: :roll: : :oops: to nie Ty mi miałeś publicznie dziękowac,:oops: tylko aleb. 8) siem tera publicznie odwdzięczyc musze :oops: :calus: :calus: a PO Balu bendzie 'DRUGI BAL" ? :roll: :roll: BI, BIO ... jak sungerujom Pika i :roll: Evelina? :gent: to nie będzie drugi bal, ale kontynuacja pierwszego :lol: Pika dla ciebie podziekowania :P a gdzie buziaki ? 8) Quote
aleb Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 a gdzie buziaki ? 8) A tutaj: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: DZIĘKUUUJJJEEEEEEEĘ Quote
argo Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Samba Ja to se 'tak' wyobrażam Ciebie w 'baletkach' :roll: :wink: na Balu ... :roll: :roll: :roll: Obraz, swojej, skromnej, towarzyszacej, osoby pominę ... :roll: :oops: Jednym słowem oddaje Tobie 'inicjatywę' :roll: :wink: PIKA :o :o :o :confused: To ... :confused: ale ... chyba NIE ZGADZASZ siem 'publicznie' :wink: coby CIEM :hmmmm: aleb :hmmmm: OBCAŁOWYWAŁA ? :wink: :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol: :gent: CO INNEGO 'JA' - tak, skromnie' sadzę :roll: :lol: :wink: Quote
PIKA Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Argo :o Jak mnie insza kobita (czytaj aleb) publicznie obcałuje to mniej to podejrzane będzie :roll: I co to za przyjemnośc publicznie się z pciom przeciwną obcałowywać? :niewiem: Prywatnie w zaciszu jakowyms to już co innego 8) Aleb dziekuje :lol: Quote
Samba Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 SambaJa to se 'tak' wyobrażam Ciebie w 'baletkach' :roll: :wink: na Balu ... :roll: :roll: :roll: Obraz, swojej, skromnej, towarzyszacej, osoby pominę ... :roll: :oops: Jednym słowem oddaje Tobie 'inicjatywę' :roll: :wink: :oops: ale... ja... taka... niesmiala... jestem... PIKA :o :o :o :confused: To ... :confused: ale ... chyba NIE ZGADZASZ siem 'publicznie' :wink: coby CIEM :hmmmm: aleb :hmmmm: OBCAŁOWYWAŁA ? :wink: :hmmmm: :hmmmm: :evil_lol: :gent: CO INNEGO 'JA' - tak, skromnie' sadzę :roll: :lol: :wink: Alez PIKA poszerza horyzonty! ps. Zaproszenie doszlo? Bos jeszcze go nie przyjal... (u mnie sie pojawia czy przyjal czy nie :P ) Quote
argo Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Argo :o Jak mnie insza kobita (czytaj aleb) publicznie obcałuje to mniej to podejrzane będzie :roll: I co to za przyjemnośc publicznie się z pciom przeciwną obcałowywać? :niewiem: Prywatnie w zaciszu jakowyms to już co innego 8) Jeśli tak uważasz to ... :crazyeye: Twój wybór KTO Cie obcałowuje. Publicznie czy też gdzie indziej. :lol: :roll: Więc, JA - całujem OFICJALNIE :lol: Twoje rączki :buzi: i ofiarowujem :Rose: :roll: :D :oops: ale... ja... taka... niesmiala... jestem... :oops: :oops: :oops: Ja też ... ja też ... taki jestem ... :hmmmm: :wink: To jak MY :lol: zaaranżujemy 'drugą' :roll: częśc Balu :roll: IMPROWIZACJA TOTALNA ? :roll: :D Quote
PIKA Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Jeśli tak uważasz to ... :crazyeye: Twój wybór KTO Cie obcałowuje.Publicznie czy też gdzie indziej. :lol: no w publiczne miejsca. mnie może obcałowywać, w policzek na ten przykład :roll: a Ty myślałeś że gdzie ? :o :oops: i ofiarowujem :Rose: co? :angel: Co? :angel: Quote
aleb Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Ale się podlizujesz argo :eviltong: :wink: Quote
Samba Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 To jak MY :lol: zaaranżujemy 'drugą' :roll: częśc Balu :roll: IMPROWIZACJA TOTALNA ? :roll: :D Mowa! WIELKA IMPROWIZACJA! To mi przypomnialo dowcip: niesmialy pan przez dwa tygodnie rejsu przez Atlantyk nie mogl sie zebrac w sobie, zeby zagadnac pania, ktora mu sie podobala. W koncu zawzial sie, podszedl do niej i spytal: Przepraszam, czy pani tez plynie tym statkiem...? :oops: Quote
argo Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 aleb]Ale się podlizujesz argo :eviltong: :wink:Nie całuję RĄK z 'języczkiem' :evil: :wink: :D Samba :lol: Zaczynamy ? :wink: :roll: :lol: argo napisał: i ofiarowujem :Rose: co? Co? A cio, cio byś kciała? :roll: A i mnie przypomnaił siem dowcipek. :wink: Wiecie jaka jest NAJTAŃSZA ... hmm ... :hmmmm: SALOPA :wink: Jest to Totek. Sześć numerków, jedno ciągnięcie za jedyne 2.20 :wink: Evelina Dzięki Tobie unikłem użycia wyrazu, który mógłby posłużyć do bana :lol: hmmm :Rose: Quote
Samba Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Samba :lol: Zaczynamy ? :wink: :roll: :lol: Natychmiast! Ale ja bym wolala tango 8) z roza w zebach Quote
argo Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 Ale ja bym wolala tango 8) z roza w zebach Proszem uprzejmnie. :lol: Juz jest tango. :roll: I nawet saksofonistka :lol: 'oddała siem' ... tangu :roll: :lol: i zapamiętale dmucha w ... ustnik :D Quote
PIKA Posted September 21, 2004 Posted September 21, 2004 A cio, cio byś kciała? :roll: Jako prawdziwa kobieta lubiam niespodzianki 8) Sześć numerków, jedno ciągnięcie za jedyne 2.20 Strasznie drogo Ci policzyli :o :roll: , bo to jedyne 1,25 tera kosztuje :lol: Quote
Recommended Posts