PIKA Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Alantan+ nadaje sie też na smarowanie zaognionej skóry pod nosem.Sylwester już się przygotowuje do skoku. :roll: :gent: :o :o A to podejrzewasz, że jakiś Sylwek da Ci po nosie? :o Quote
argo Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Alantan+ nadaje sie też na smarowanie zaognionej skóry pod nosem.Sylwester już się przygotowuje do skoku. :roll: :gent: :o :o A to podejrzewasz, że jakiś Sylwek da Ci po nosie? :o :o :o Jestem pacyfistą. 8) Zdecydowanie, w Sylwestra, będę się, w przerwach między pogwarkami, zajmował tańcowaniem. :lol: A o 24 ... :roll: ... :roll: :gent: Quote
PIKA Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 :o :o A to podejrzewasz, że jakiś Sylwek da Ci po nosie? :o :o :o Jestem pacyfistą. 8) Ty może tak, Sylwek nie koniecznie 8) Zdecydowanie, w Sylwestra, będę się, w przerwach między pogwarkami, zajmował tańcowaniem. :lol: A o 24 ... :roll: ... :roll: :gent: Jak to wszystko będzie dotyczyć dziewczyny Sylwka to masz w nos na 100% 8) Quote
argo Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Zdecydowanie, w Sylwestra, będę się, w przerwach między pogwarkami, zajmował tańcowaniem. :lol: A o 24 ... :roll: ... :roll: :gent: Jak to wszystko będzie dotyczyć dziewczyny Sylwka to masz w nos na 100% 8) :hmmmm: , więc dziewczynom Sylwka nie składa się życzeń ? :o :o Zresztą w moim towarzystwie nie będzie Sylwka. 8) :wink: Quote
Samba Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A propos ... , to ja się Wam cichcem przyznam, że u nas w Świerku to jest całkiem całkiem jeden taki strażak. Więc to strażak czy matematyk? :roll: ... a może to strażak matematyczny ? :wink: To jest strażak jak najbardziej strażacki!!! My tu mamy na miejscu behape i takie tam, więc jest i strażak. Czy myslicie, że jak pójdę do niego "wypytać o Straż Pożarną, bo mój synek bardzo chce zostać strażakiem", to to będzie za bardzo naciągane...? 8) Quote
Samba Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Alantan+ nadaje sie też na smarowanie zaognionej skóry pod nosem. Jak się porządnie, podkreślam porządnie ogolisz, to ukochana nie będzie potrzebowała smarować skóry pod nosem! Kiedyś z koleżanką zbuntowałyśmy się przeciwko męskim zarostom i kazałyśmy naszym panom się pocałować. Byli zdruzgotani swoją szorstkością! Precz z szorstkimi zarostami! Albo zupełny brak, albo miękka, aksamitna bródka! O! 0X Quote
argo Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A propos ... , to ja się Wam cichcem przyznam, że u nas w Świerku to jest całkiem całkiem jeden taki strażak. Więc to strażak czy matematyk? :roll: ... a może to strażak matematyczny ? :wink: To jest strażak jak najbardziej strażacki!!! Czy myslicie, że jak pójdę do niego ... to to będzie za bardzo naciągane...? 8) Dla 100% pewności osiągnięcia zamierzonego celu wskazane jest poczekać do wiosny. :roll: Do Dnia św. Floriana. 8) Precz z ... zarostami! Albo zupełny brak, albo miękka, aksamitna ... ! O! 0X :lol: :klacz: :angel: Jakiej maszynki do golenia używasz ? :roll: ... mam nadzieję, że nie elektrycznej a po goleniu ... :hmmmm: czem siem ... smarujesz ? A piankę czy żel stosujesz ? :wink: Quote
BeataK Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 jak tam przygotowania do najwazniejszej zabawy w roku szampan zakupiony. Gdzie sie bawicie? napiszcie koniecznie. Mnie znajomi "wkopali" i robie u siebie tylko nie wiem co na to moj pies. Pewnie pozniej schowa sie na moim łóżku i bedzie nas z gory obserwowala. Troche gorzej bedzie o polnocy kiedy zaczna sie strzelanki. A moze juz teraz napijemy sie za stary dobry roczek Quote
Samba Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A propos ... , to ja się Wam cichcem przyznam, że u nas w Świerku to jest całkiem całkiem jeden taki strażak. Więc to strażak czy matematyk? :roll: ... a może to strażak matematyczny ? :wink: To jest strażak jak najbardziej strażacki!!! Czy myslicie, że jak pójdę do niego ... to to będzie za bardzo naciągane...? 8) Dla 100% pewności osiągnięcia zamierzonego celu wskazane jest poczekać do wiosny. :roll: Do Dnia św. Floriana. 8) Precz z ... zarostami! Albo zupełny brak, albo miękka, aksamitna ... ! O! 0X :lol: :klacz: :angel: Jakiej maszynki do golenia używasz ? :roll: ... mam nadzieję, że nie elektrycznej a po goleniu ... :hmmmm: czem siem ... smarujesz ? A piankę czy żel stosujesz ? :wink: Very funny :P :boom: :splat: :grab: A do Floriana Swietego jeszcze daleko... Ja niecierpliwa jestem... Quote
PIKA Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 ... to to będzie za bardzo naciągane...? 8) Dla 100% pewności osiągnięcia zamierzonego celu wskazane jest poczekać do wiosny. :roll: Do Dnia św. Floriana. 8) A czemu trza do Floriana czekać? :niewiem: To wcześniej nie można se ponaciągać? :oops: :hmmmm: , więc dziewczynom Sylwka nie składa się życzeń ? :o :o Można, można, jeno nie zbyt namietnie 8) W moim towarzystwie nie będzie Sylwka. 8) :wink: Oj będzie, będzie A jak się za bardzo rozbrykasz to i przed godziną zero może Cię na łopatki łozłozyć 8) W wersji optymistycznej jedynie Ci twarz w sałatce umieści :lol: Quote
Samba Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A czemu trza do Floriana czekać? :niewiem: To wcześniej nie można se ponaciągać? :oops: Dobrze prawicie! Quote
argo Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 A propos ... , to ja się Wam cichcem przyznam, że u nas w Świerku to jest całkiem całkiem jeden taki strażak. Więc to strażak czy matematyk? :roll: ... a może to strażak matematyczny ? :wink: To jest strażak jak najbardziej strażacki!!! Czy myslicie, że jak pójdę do niego ... to to będzie za bardzo naciągane...? 8) Dla 100% pewności osiągnięcia zamierzonego celu wskazane jest poczekać do wiosny. :roll: Do Dnia św. Floriana. 8) Precz z ... zarostami! Albo zupełny brak, albo miękka, aksamitna ... ! O! 0X :lol: :klacz: :angel: Jakiej maszynki do golenia używasz ? :roll: ... mam nadzieję, że nie elektrycznej a po goleniu ... :hmmmm: czem siem ... smarujesz ? A piankę czy żel stosujesz ? :wink: Very funny :P :boom: :splat: :grab: A do Floriana Swietego jeszcze daleko... Ja niecierpliwa jestem... Jesteś very niecierpliwa ? 8) Ponoć zniecierpliwienie przeradza się w złość. A złość piękności szkodzi. Wniosek - przestań się niecierpliwić. :roll: Rozumiem, że włosków z nóg nie musisz usuwać - brawo. :D Widziałem w sprzedaży specjalne maszynki dla women - na mokro, na sucho / elektryczne - tzn. wyrywające włoski / oraz wosk i inne mikstury na skórę.... brrrr. :hmmmm: , więc dziewczynom Sylwka nie składa się życzeń ? :o :o Można, można, jeno nie zbyt namietnie 8) W moim towarzystwie nie będzie Sylwka. 8) :wink: Oj będzie, będzie A jak się za bardzo rozbrykasz to i przed godziną zero może Cię na łopatki łozłozyć 8) W wersji optymistycznej jedynie Ci twarz w sałatce umieści :lol: Ponieważ nie jestem niecierpliwy :wink: i wiem kiedy, i CO można, i należy :roll: więc Twoje kasandryczne proroctwa :-? pozostaną niespełnione :D . :D Quote
PIKA Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Ponieważ nie jestem niecierpliwy :wink: i wiem kiedy, i CO można, i należy :roll: :D :hmmmm: to Ty taki poukładany jesteś? :o :( A gdzie miejsce na spontanicznośc? :roll: :wink: A ja się Wam pochwalę :angel: Sama se kompa naprawiłam :multi: Wywaliłam sama i to "ręcznie" świrusa a komp cały :multi: BeataK moja Saba na fajerwerki reaguje o tak :P Quote
argo Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ponieważ nie jestem niecierpliwy :wink: i wiem kiedy, i CO można, i należy :roll: :D :hmmmm: to Ty taki poukładany jesteś? :o :( A gdzie miejsce na spontanicznośc? :roll: :wink: Jak to GDZIE ? :D Cały w tym ambaras, aby dwoje chciało i mogło naraz. :roll: A ja się Wam pochwalę :angel: Sama se kompa naprawiłam :multi:Wywaliłam sama i to "ręcznie" wirusa a komp cały :multi: Znowu 'coś złapałaś' :o ? A przestań się szwendać po ... 8) to nie będziesz musiała ręcznie w kompie grzebać Chiba, że lubisz ? :roll: :wink: BTW. Takich pięknych kartek widziałem więcej. :klacz: Kto szuka ten znajduje. :roll: :D Quote
PIKA Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 A gdzie miejsce na spontanicznośc? :roll: :wink: Jak to GDZIE ? :D Cały w tym ambaras, aby dwoje chciało i mogło naraz. :roll: :o :o Ja tego nie skomentuje :roll: Znowu 'coś złapałaś' :o ?A przestań się szwendać Ja się nie szwendam, :o grzecznie w domu siedzę 8) to nie będziesz musiała ręcznie w kompie grzebać D A jak w kompie nie mogę se pogrzebac to gdzie indziej ? :roll: Quote
Evelina Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ale jestem WSCIEKLA, zagryze kogos jak nic i jeszcze zaraze :evil: Kto chetny ? :oops: W morde, nooooooooooooo :evil: :evil: :evil: Dziekuje za zrozumienie, juz mi lepiej :roll: Quote
argo Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 A gdzie miejsce na spontanicznośc? :roll: :wink: Jak to GDZIE ? :D Cały w tym ambaras, aby dwoje chciało i mogło naraz. :roll: :o :o Ja tego nie skomentuje :roll: I słusznie. 8) Samo życie. :roll: :wink: Znowu 'coś złapałaś' :o ?A przestań się szwendać Ja się nie szwendam, :o grzecznie w domu siedzę 8) to nie będziesz musiała ręcznie w kompie grzebać D A jak w kompie nie mogę se pogrzebac to gdzie indziej ? :roll: A 'tego' to ja nie skomentuję. :roll: :wink: Ale jestem WSCIEKLA, zagryze kogos jak nic i jeszcze zaraze :evil: Kto chetny ? :oops: W morde, nooooooooooooo :evil: :evil: :evil: Dziekuje za zrozumienie, juz mi lepiej :roll: 'Ryzyk fizyk' :roll: Som przecież antybiotyki :roll: :roll: EVELINA :o :cry: - CO sie dzieje :confused: :( Quote
PIKA Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 EVELINA :o :cry: - CO sie dzieje :confused: :( A co jej ma być? :-? Pociągająca pewnie jest, jak większość z nas ostatnio :roll: Quote
argo Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 EVELINA :o :cry: - CO sie dzieje :confused: :( A co jej ma być? :-? Pociągająca pewnie jest, :D TO wiem 8) Aleeee ... intrygujące jest TO co napisała. 8) Czyżby kogoś potrzebowała na :roll: .... ??? :roll: Quote
Samba Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Ale jestem WSCIEKLA, zagryze kogos jak nic i jeszcze zaraze :evil: Kto chetny ? :oops: W morde, nooooooooooooo :evil: :evil: :evil: Dziekuje za zrozumienie, juz mi lepiej :roll: Eve wez kilogramową paczkę mąki i sklep ją porządnie wieszakiem (najlepiej w łazience, gdzies, gdzie potem się będzie łatwo sprzątać). Efekt jest tak spektakularnie wybuchowy, że coś wspaniałego. Od razu człowiekowi lepiej. Jeszcze lepiej sklepać tę mąkę obcasem na dworze, ale ja nie wiem, czy służby miejskie nie wsadzą za coś takiego... :o Quote
argo Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 wez sklep A po co jej sklep? :o Moje wytłumaczenie jest następujące. Samba założy dodatkowa działalność gospodarczą. Wydzierżawi sklep. Z tego będzie dodatkowa kasa. 8) Acha :roll: - w sklepie założy alarm ppoż. i bedzie robiła próbne alarmy. :roll: :wink: Quote
Samba Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Acha :roll: - w sklepie założy alarm ppoż. i bedzie robiła próbne alarmy. :roll: :wink: Bowski! Bowskie! Argo! :klacz: :loveu: :buzi: :rainbowa: :BIG: :modla: (zdaje sie, ze w tym towarzystwie nie tylko ja jestem specem od dorabiania ideologi...) Teraz jeszcze tylko musze uwiarygodnic te dzialalnosc gosp. :ylsuper: :bigcool: :cool2: :HUT012: :cool1: :cool3: :B-fly: :cooldevi: :eggface: :blink: Quote
Evelina Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 EVELINA :o :cry: - CO sie dzieje :confused: :( A co jej ma być? :-? Pociągająca pewnie jest, :D TO wiem 8) Jak mowi moja Mama "zlego diabli nie biora", wiec nosem to ja pociagajaca nie jestem :roll: Czyżby kogoś potrzebowała na :roll: .... ??? :roll: No wlasnie na ... co ????Samba, z maka w lazience sie nie sprawdza :oops: , bo ja nie cierpie sprzatania. Juz predzej na ulicy bym ja rozsypala :oops: Echhhh, dopadl mnie tradycyjny, przedswiateczny dolek :( Moze do jutra mi przejdzie :roll: Quote
argo Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Czyżby kogoś potrzebowała na :roll: .... ??? :roll: No wlasnie na ... co ???? Do sprzątania ???? :roll: Echhhh, dopadl mnie tradycyjny, przedswiateczny dolek :( Moze do jutra mi przejdzie :roll: Chyba się daty Tobie pomyliły. :o Święta już minęły. :P Quote
Recommended Posts