argo Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Przeglądać się nie muszę ale takie 'ruchome' zwierciadełko jest przydatne.Sprawdź TO w czasie spaceru :roll: z Sabą. :D Sprawdzać nie muszę :D Bo czy te oczy mogą kłamać? :D :wink: :modla: :kciuki: Świetne. :D ... chiba nie :roll: :lol: :wink: OCZYWIŚCIE, że NIE !!! :lol: :hmmmm: :roll: :lol: Mój jakosik strasznie 'poważnie' wychodzi mi na zdjęciach :lol: ... nawet dobek nie wyprowadza go z hmmm ... 'rezerwy' ? :wink: :roll: :D Quote
PIKA Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Mój jakosik strasznie 'poważnie' wychodzi mi na zdjęciach Bo moja ma kliniczne spojrzenie molosa 8) :hmmmm: a poważnie, może go do tych zdjęć, w pewnym sensie, ustawiasz? Ja tam „cykam chwilę” ... nawet dobek nie wyprowadza go z hmmm ... 'rezerwy' ? :wink: :roll: :D koło mojej postaw pitbula to na zdjęciu obaczysz wzrok killera :evilbat: A moja „killerka” wczoraj bawiła się z roczną bokserką :o Quote
aleb Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 aleb :P - tyż se zarezerwuj parę minutek na pogaduchy z Galaxsią. :roll: :lol: Błąd zrobiłeś w imieniu :P Ja to z każdym moim psiakiem jestem na bieżąco :roll: A co mam jej zrobić ochrzan??? 8) :roll: Quote
PIKA Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 A co mam jej zrobić ochrzan??? 8) :roll: :hmmmm: teraz to i tak na to za późno :roll: 8) Quote
argo Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 aleb :P - tyż se zarezerwuj parę minutek na pogaduchy z Galaxsią. :roll: :lol: Błąd zrobiłeś w imieniu :P Ja to z każdym moim psiakiem jestem na bieżąco :roll: A co mam jej zrobić ochrzan??? 8) :roll: Ty :roll: :wink: nie bomdź taki 'Mniodek' 8) TY :roll: :wink: jej nie chrzań ale se normalnie pogadaj. O życiu. O żarciu. O żartach. :P Mój jakosik strasznie 'poważnie' wychodzi mi na zdjęciach Bo moja ma kliniczne spojrzenie molosa 8) :hmmmm: a poważnie, może go do tych zdjęć, w pewnym sensie, ustawiasz? Ja tam „cykam chwilę” Ja tyż cykam chwilę :D Ale u 'rudego' tak, a nie inaczej, chwila wygląda. :roll: Gdybym miał modela - niektórzy piszą, że mają modelki - :wink: ... to tyż by taki poważny nie wychodził na fotach. :wink: koło mojej postaw pitbula to na zdjęciu obaczysz wzrok killera :evilbat: A moja „killerka” wczoraj bawiła się z roczną bokserką :o Cuś z tymi 'specjalnymi' rasami jest. :hmmmm: Argo, gdy widzi AST-a to robi się głupszy od mego kapcia. Stroszy się, jak jeżozwierz. Kitę stawia, jak paw ogon. Jednym słowem guuuupek. :hmmmm: :P Quote
Samba Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 O życiu. O żarciu. O żartach. :P Ale u 'rudego' tak, a nie inaczej, chwila wygląda. :roll: Gdybym miał modela - niektórzy piszą, że mają modelki - :wink: ... to tyż by taki poważny nie wychodził na fotach. :wink: Pogadaj z nim o zarciu i zartach :D Argo, gdy widzi AST-a to robi się głupszy od mego kapcia. Stroszy się, jak jeżozwierz. Kitę stawia, jak paw ogon. :D Samba tak ma na listonosza. Ale listonosz z filozofickim spokojem stwierdza, ze ona sie miesci w normie :lol: Co do muzowania, pozowania i innych "zlapanych chwil": Quote
Evelina Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Bo czy te oczy mogą kłamać? :D Mnie sie wydaje, ze one pytaja : czy do mordki mi w tej bizuterii ? :roll:Mój jakosik strasznie 'poważnie' wychodzi mi na zdjęciach A mnie kusi zlapac za ten kinolek i wytarmosic :oops:Co do muzowania, pozowania i innych "zlapanych chwil": Moim zdaniem, Samba ma wyjatkowo twarzowy ogon :lol: Quote
argo Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 O życiu. O żarciu. O żartach. :P Ale u 'rudego' tak, a nie inaczej, chwila wygląda. :roll: Gdybym miał modela - niektórzy piszą, że mają modelki - :wink: ... to tyż by taki poważny nie wychodził na fotach. :wink: Pogadaj z nim o zarciu i zartach :D Cały czas gadam - Argooo, do michy, jużżżżż!; grzeczny piesek, grzeczny; och, jaki kochany piesek albo czemu siem nie śmiejesz rudy ogonie, gdy gdy tfuj pan rechocze ... :wink: A w Wigilię, o 24 ogoniasty sam wybierze sobie CO kce gadać. :roll: :hmmmm: W lecie, podczas wywczasów koniecznie kciałem zrobić taką fotkę Poszliśmy zrobić próbę generalną. Weszliśmy na pomost. Kółeczko zostało rzucone do wody. Argo wykonał SKOK. Noooo. Pełnia szczęścia. :roll: MP została z rudym na środkowym pomoście. Ja ulokowałem się z aparatem na bocznym. Przyjąłem pozycję leżącą i ... czekaliśmy, aż chmurki przykryją słońce. Wreszcie aport został rzucony ale Argo, zamiast powtórzyć wspaniały SKOK 8) , pognał, jak szalony do bocznego pomostu, zeskoczył na brzeg i dopiero ftedy zaczał rozgarniać piersiami wodę. 8) I przyniósł mi kółeczko. :lol: :lol: Nie daliśmy za wygraną i zrobiliśmy sobie wycieczkę nad drugie jeziorko. Bez pozowania, prób generalnych udało siem mi pstryknąć TO :roll: :D :roll: Ale tego skoku z pomostu rudzielcowi nie odpuszczę. :wink: W przyszłym roku musi siem mi udać. 8) :lol: Quote
Samba Posted December 14, 2004 Posted December 14, 2004 Moim zdaniem, Samba ma wyjatkowo twarzowy ogon :lol: Prawda? :lol: A ktory profil lepszy, chyba lewy, nie...? No bombastik rili fantastik!!! Ja tez musze takie poprobowac z Samba nad Swidrem! Tyle, ze ona na aport reaguje, jak kot (reakcja zero kalorii). Dziwny retriever... Albo nie te rzeczy rzucam. Bo motek wloczki zawsze wywlecze i rozwloczy... Tyle, ze kuna motek nie kce plywac (w przeciwienstwie do rybki...) PIKA jak tam przygotowania do piatku??? Quote
PIKA Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 PIKA jak tam przygotowania do piatku??? Przygotowac się psychicznie nie da rady bo próbuje, ale jakoś nie wychodzi. :roll: Już mnie brzuch boli, płakac mi się chce i w ogóle Do tego mam coraz czarniejsze myśli bo ten tydzień mam jakiś pechowy :( , ale to jeśli chodzi o „rzeczy martwe” :( W pracy nasza firmowa sunia przegryzła u mnie kabel od myszki to chyba pisałam, ale dodatkowo uszkodziła cos przy wejściu do klawiatury więc na razie w pracy pracuję na jakimś starym wolnym grzmocie. Znaczy dysk mam swój, ale reszta do doopy A w domu pomimo zabezpieczeń złapałam świrusa i dzisiaj wieczorem oddaję kompa "ądrej głowie" , problem w tym że nie wiem kiedy go odbiorę, bo gotowy to będzie na jutro wieczorem najwczęśniej, ale musze się przygotować na czterodniowe siedzenie w domu bez możliwości wyjścia, jedynie z piesiem na spacerek, więc nie wiem kiedy kompa odbiorę :( także jak od piatku zniknę na kilka dni to nie znaczy, ze umarłam tylko że kompa nie mam :roll: Niemniej w jakis cudowny sposób jakies informacje spróbuje Wam pzrekazać :D I trzymajcie kciuki w piątek od 8 rano :roll: Quote
Samba Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Do tego mam coraz czarniejsze myśli bo ten tydzień mam jakiś pechowy :( , ale to jeśli chodzi o „rzeczy martwe” :( [ciach] Znaczy sie caly przydzial pecha na najblizszy kwartal juz zuzylas :D Mowie Ci to jako fanatyczny wyznawca statystyki :lol: także jak od piatku zniknę na kilka dni to nie znaczy, ze umarłam tylko że kompa nie mam :roll: Niemniej w jakis cudowny sposób jakies informacje spróbuje Wam pzrekazać :D I trzymajcie kciuki w piątek od 8 rano :roll: W razie czego nawet telepatycznie, ale daj znac, bo ja mam krociutkie paznokcie i starczy mi ich co najwyzej do 14:37 czasu miejscowego... A mnie to samo czeka na wiosne... Quote
Samba Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 PIKA na poprawe humoru: :lol: :lol: :lol: Quote
argo Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 ten tydzień mam jakiś pechowy :( , ale to jeśli chodzi o „rzeczy martwe” :( Trafna diagnoza. Wszystko bedzie ok !!! :P Quote
PIKA Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Znaczy sie caly przydzial pecha na najblizszy kwartal juz zuzylas :D Mowie Ci to jako fanatyczny wyznawca statystyki :lol: Samba cosik marne te Twoje statystyki :roll: Własnie dzwonił mój TZ i mnie poinformował, ze w trakcie przewozu kompa do „mądrej głowy” na środku jezdni zgasł mu samochód :o Wy mnie powiedzcie co to oznacza ? :o A za pocieszanie dziekuje :buzi: Quote
Samba Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Znaczy sie caly przydzial pecha na najblizszy kwartal juz zuzylas :D Mowie Ci to jako fanatyczny wyznawca statystyki :lol: Samba cosik marne te Twoje statystyki roll: Własnie dzwonił mój TZ i mnie poinformował, ze w trakcie przewozu kompa do „mądrej głowy” na środku jezdni zgasł mu samochód :o Wy mnie powiedzcie co to oznacza ? :o Alez to wszystko jasne, teraz norme za kwartal wyrabia Twoj TZ :D ps. Dorabianie ideologii to moja specjalnosc! Quote
aleb Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 O życiu. O żarciu. O żartach. :P Ale u 'rudego' tak, a nie inaczej, chwila wygląda. :roll: Zawsze z nią o tym gadam :lol: :P Najlepiej jak ona prosi o jedzenie. Podnosi łapkę do góry chyba gdzieś na 2 metry :o :lol: :wink: ... tak wysoko Quote
PIKA Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Alez to wszystko jasne, teraz norme za kwartal wyrabia Twoj TZ :D ps. Dorabianie ideologii to moja specjalnosc! No to możliwe :roll: z tym, że On wiózł MOJEGO kompa :roll: A poza tym, jak to poważniejsza sprawa to czym ja sucza po zabiegu odbiorę ? :roll: Lecę dzwonić załatwiać awaryjny transport na piątek :roll: Ja tez dorabiam ideologie, ale cos pesymistyczną ostatnio :roll: Quote
Niebieska Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 A ja wczoraj zrobiłam sobie na kolację pyszniutkie ziemniaczki a la PIKA. Były super... lepsze niż frytki własnej roboty... mniam mniam :D PIKA, wiem że łatwo mówić "nie denerwuj się i nie martw bo wszystko będzie dobrze" ale taka właśnie jest prawda. Życzę Ci żeby te dni szybciutko zleciały i żebys już mogła spojrzeć z perspektywy czasu na to wszystko i stwierdzić, że nerwy były zupełnie nie potrzebne. Będziemy trzymać kciuki :kciuki: A może powinnaś założyć dla suni specjalny topic tak jak to zrobiła Bila dla Bilbusia... Quote
Samba Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 No to możliwe :roll: z tym, że On wiózł MOJEGO kompa :roll: A poza tym, jak to poważniejsza sprawa to czym ja sucza po zabiegu odbiorę ? :roll: Lecę dzwonić załatwiać awaryjny transport na piątek :roll: Ja tez dorabiam ideologie, ale cos pesymistyczną ostatnio :roll: Kurcze, gdyby nie to, ze moj malzowinek w piatek wybywa i ja zostaje z Mysza (Mysz ma zapalenie oskrzeli :( ), to bym byla mogla autem Was wspomodz. Saba by sie na pewno zmiescila, skoro na oko mieszcza sie dwie Samby... Kuna... Quote
PIKA Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Niebieska już załozyłam na Wszystko o Psach :roll: Sambunia dzieki :buzi: W sytuacji kiedyby nasza autko zrobiło kaput na dłużej to na piątek mam transport :D Quote
Niebieska Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Niebieska już załozyłam na Wszystko o Psach :roll: hmmm... :hmmmm: niezbyt często tam bywam... :oops: Quote
Samba Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Sambunia dzieki :buzi: W sytuacji kiedyby nasza autko zrobiło kaput na dłużej to na piątek mam transport :D A to super :D Ja w kazdym razie juz zapuszczam paznokcie. Z moich skromnych doswiadczen (bo kaliber znaaaacznie mniejszy :wink: ) to najlepiej bylo, jak sterylizowalismy trzy kotki za jednym racem. Wtedy cale CPU szlo na pilnowanie tych Kubusiow Rozpruwaczek i nic juz nie zostawalo na martwienie sie :D A jak wczesniej sterylizowalismy po jednej sztuce, to wszyscy siedzieli biednej delikwentce na glowie, patrzac, czy aby nie chce jeszcze rosolku... Moze pozyc jakas suczke od sasiadow, albo co...? Przypomnialo mi sie, ze jak sie ma drzewko bonsai, to lepiej miec trzy. Bo sie bedzie mialo srednio na kazde mniej czasu i czlowiek nie ostrzyze z przejecia takiego bonsai na zapalke :lol: No wiec ja mam kilkanascie bonsai, tak na wszelki wypadek :lol: :lol: :lol: Ale obecnie mam dostep tylko do czterech (fikusy), bo reszta jest nadworna i zimuje pod lisciamy w ogrodku. Quote
zachraniarka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 O qrcze Samba, ale Ci się nos błyszczy 8) Quote
Niebieska Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 O qrcze Samba, ale Ci się nos błyszczy 8) To pewnie już sylwestrowy makijaż brokatowy :wink: Quote
aleb Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Hahaha :D Na karnawał sie wybiera tak? Fajny nosek, fajny :wink: Quote
Recommended Posts