argo Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Niźle mu idzie. Zaskakująco zręcznie podrzuca moją dłoń nochalem. :roll: Quote
Samba Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Fajny wzorek. A do mnie DoGo dzisiaj w ogole nie pisalo, ze cos sie tu dzieje :evil: Zajrzalam tak na wszelki wypadek i widze dwie nowe strony, kuna! I ja o tym nic nie wiem! Quote
argo Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Fajny wzorek. I duże, i małe wzory są równie fajne. :roll: A do mnie DoGo dzisiaj w ogole nie pisalo, ze cos sie tu dzieje :evil: Jutro bywa lepsze od dzisiaj. :D Witam milutko Wszystkich. Kawusię ? :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :roll: bo drinkować, od tak wczesnej pory chyba nie będziemy? ... choć? :hmmmm: :wink: - :lol: Quote
PIKA Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Najlepszego :D :drinking: :drinking: Rozwaliłem sobie palucha To od tego picia? :roll: A do mnie DoGo dzisiaj w ogole nie pisalo, ze cos sie tu dzieje :evil: (...) i widze dwie nowe strony, kuna! A do mnie dogo nigdy nic nie pisze a na bieżąco jestem :niewiem: Quote
argo Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Najlepszego :D :drinking: :drinking: Rozwaliłem sobie palucha To od tego picia? :roll: Nie picia. :roll: Quote
argo Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 Krojenia. :lol: Jabłek. I cebuli. :cry: :wink: Quote
argo Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 znaczy od jedzenia 8) Wiem, że od piwa głowa sie kiwa ... a od jedzenia? :roll: Quote
BeataK Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 znaczy od jedzenia 8) Wiem, że od piwa głowa sie kiwa ... a od jedzenia? :roll: dostaje sie lenia Quote
Samba Posted January 7, 2005 Posted January 7, 2005 od jedzenia? :roll: dostaje sie lenia Bardziej przyciaga Ziemia :D Quote
Arga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Widze że dogo znawu działa bo od wtorku nie potrafie ise tu dostać oj przepraszam od poniedziałku ... Pozdrawiam i łapka dla wszystkich :D Quote
Niebieska Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Faktycznie dziwne rzeczy się dzieją... Nic sie nie wyświetla jak trzeba i w ogóle :evil: Słyszeliście że zima do nas wraca? :D Quote
Arga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Słyszałam , słyszałam- Argiszon znowu bedzie miał ubaw a ja jeszcze większy :) :) Quote
PIKA Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Dogo działa, ale tak wolno to mi w życiu nie chodziło :-? I coś Wam powiem, jestem goopia – własnie wczoraj wieczorem w domu, Ad-Wach-em sama sobie w kompie zablokowałam system i teraz nie mogę otworzyć żadnego programu :roll: No to teraz możecie się ze mnie śmiać :oops: Quote
Niebieska Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 PIKA napisał(a):Dogo działa, ale tak wolno to mi w życiu nie chodziło :-? I coś Wam powiem, jestem goopia – własnie wczoraj wieczorem w domu, Ad-Wach-em sama sobie w kompie zablokowałam system i teraz nie mogę otworzyć żadnego programu :roll: No to teraz możecie się ze mnie śmiać :oops: Ja kiedyś sobie Firewall'em zablokowałam Noestradę i dzwoniłam do nich - dlaczego mi nie działa internet?! :oops: :wink: Quote
PIKA Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Niebieska i co? Kazali Ci rachunek zapłacić? Nie, no Arga, nikt się smiac nie będzie.............tylko boki teraz zrywacie :lol: Najnowsze info.... tak narozrabiałam, że na 90% trzeba będzie przeinstalować kompa :-? Quote
Evelina Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 PIKA napisał(a):Najnowsze info.... tak narozrabiałam, że na 90% trzeba będzie przeinstalować kompa :-?Bidulo, drugi raz juz chyba tak nie zrobisz, wiec nauka nie pojdzie w las :buzi: Ja to mam dobrze, blondyna wszystko moze, bo blondyna tak ma i nikt sie nie smieje jak cos rozwale. :wink: :lol: Quote
Bila Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 A ja sobie kiedys dwa Windowsy 2000 zainsatowałam i mało tego komp chodził. Facet który mi formatował od nowa dysk z podziwu wyjść nie mógł. Jak to zrobiłam i że jeszcze wszystko chodziło :lol: :lol: :lol: :lol: Dodam, ze jako dziecko ... byłam blondyneczką :lol:, teraz już nie :lol: Quote
PIKA Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 [quote name='Evelina']Bidulo, drugi raz juz chyba tak nie zrobisz, wiec nauka nie pojdzie w las :buzi: Evelina drugi raz tego samego już nie zrobie, :lol: aczkolwiek nie mogę obiecać, że kiedyś nie nawywijam czego innego :lol: Bila – jakżes to zrobila? :o Ja teraz tez mam dwa systemy win98 i win 2000 – zablokowałam se 2000, ale ja mam 3 partycje dysku Możeś ty też podzieliła dysk i o tym nawet nie wiedziałaś :lol: Quote
Recommended Posts