Samba Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 O śniegu mogłam tylko marzyć... a tak liczyłam ze bedzie przynajmniej kapeczkę :( A tu za przeproszeniem "dupa jasia" Lagodnie powiedziane :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 Moj Pieciolatek (...) tort wyglada jak po inwazji Muminkow, (zgapilam sie, ze nie zrobilam fotki z tym strazakiem ) 5-cio letniemu dziecku zafundowałaś strażaka wyskakującego z tortu? :o :oops: Zdrowie Hugusia :drinking: :drinking: I zdemoralizowanego pięciolatka :drinking: :drinking: Quote
argo Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 PIKA :D , żyjesz :multi: A już myslałem, że Ciebie 'wirus' zmógł. :wink: :hmmmm: :confused: :wink: Zdrowie TYCH, którzy chcą i mogą. :wink: :drink_2: :drink_2: :drink_2: :lol: Quote
PIKA Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 PIKA :D , żyjesz :multi: A już myslałem, że Ciebie 'wirus' zmógł. :wink: Żyje :o A co, ukazały się jakieś moje nekrologi? :o I nic mnie nie zmogło :roll: no może senność łogromniasta :roll: bo to 1-szego z imprezy wróciliśmy o 6 rano, a wczoraj byłam na poprawinach Sylwestra :lol: A w sobotę Saba dopadła amstafke (pitkę) i chciała ją zjeść, :evilbat: ale jakoś udało się uratować tej pitce życie :roll: Rany jak ona nie cierpi tych psów :evilbat: Quote
argo Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 PIKA :D , żyjesz :multi: A już myslałem, że Ciebie 'wirus' zmógł. :wink: Żyje :o A co, ukazały się jakieś moje nekrologi? :o I nic mnie nie zmogło :roll: no może senność łogromniasta :roll: bo to 1-szego z imprezy wróciliśmy o 6 rano, a wczoraj byłam na poprawinach Sylwestra :lol: Nekrologi ? :o na offie ? :o NIE. Ale off to off. :wink: A cio to som 'poprawiny'? :roll: :wink: Quote
PIKA Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 A co, ukazały się jakieś moje nekrologi? :o Nekrologi ? :o na offie ? :o: NIE. No tak mogłam się domysleć :roll: Jakieś są w dziale „Za Tęczowym Mostem” :roll: A cio to som 'poprawiny'? :roll: :wink: :o nie wiesz? To takie picie na drugi dzień po piciu :lol: Quote
argo Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 A cio to som 'poprawiny'? :roll: :wink: :o nie wiesz? To takie picie na drugi dzień po piciu :lol: Alka Seltzer, barszczyk, sok pomidorowy, żurek ....? - TAK? :roll: Quote
Samba Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 A cio to som 'poprawiny'? :roll: :wink: :o nie wiesz? To takie picie na drugi dzień po piciu :lol: Alka Seltzer, barszczyk, sok pomidorowy, żurek ....? - TAK? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A wiesz co to jest pierwsza pochodna po imprezie? To jest taka ilosc alkoholu, jaka mozna kupic za butelki po imprezie :D A wiesz co to jest dobra impreza? To taka, ktora ma niezerowa druga pochodna :D :D :D (to takie dretwe dowcipy z wydzialu fizyki :lol: ) Quote
argo Posted January 3, 2005 Posted January 3, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ciekawe JAK brzmiałyby te dowcipy w wersji wydziałów: chemii, astronomii, matematyki / chyba podobnie :wink: / itd. :D Quote
Samba Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ciekawe JAK brzmiałyby te dowcipy w wersji wydziałów: chemii, astronomii, matematyki / chyba podobnie :wink: / itd. :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na chemii to by bylo tak: A wiesz co to jest pierwsza pochodna po imprezie? To jest taka ilosc H5C8U4G7Na3OH, jaka mozna kupic za butelki po imprezie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 A cio to som 'poprawiny'? :roll: :wink: :o nie wiesz? To takie picie na drugi dzień po piciu :lol: Alka Seltzer, barszczyk, sok pomidorowy, żurek ....? - TAK? :roll: Chcesz mnie zabić? :o Samba robisz za tłumacza międzywydziałowego? :lol: Quote
Bila Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 jedno jest pewne, na kaczora w żadnym wypadku nie woda :lol: . Ja po jakiejś imprezie podłączyłam się do kranu (nic innego, mokrego akurat nie było) i bomba od nowa :oops: Quote
argo Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 Chcesz mnie zabić? :o :o :o :o :o Szklaneczką albo dwiema ... z płynem? :o :hmmmm: a może jesteś uczulona na 'kwasy'? Jeśli tak to imbirowa herbatka jest super. :D Quote
argo Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 :morning: :D Karnawał 'Bo do tanga trzeba dwojga' :roll: :gent: Quote
PIKA Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Chcesz mnie zabić? :o :o :o :o :o Szklaneczką albo dwiema ... z płynem? :o to zalezy jaki płyn jest w tej szklaneczce :roll: Jeśli tak to imbirowa herbatka jest super. :D :o No to już podchodzi pod przesladowanie :o Quote
argo Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Chcesz mnie zabić? :o :o :o :o :o Szklaneczką albo dwiema ... z płynem? :o to zalezy jaki płyn jest w tej szklaneczce :roll: To jakiego nie trawisz? :roll: Quote
PIKA Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Chcesz mnie zabić? :o :o :o :o :o Szklaneczką albo dwiema ... z płynem? :o to zalezy jaki płyn jest w tej szklaneczce :roll: To jakiego nie trawisz? :roll: Wszystkich bezprocentowych Quote
argo Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Chcesz mnie zabić? :o :o :o :o :o Szklaneczką albo dwiema ... z płynem? :o to zalezy jaki płyn jest w tej szklaneczce :roll: To jakiego nie trawisz? :roll: Wszystkich bezprocentowych No taaak :hmmmm: Metody tradycyjne. Preferujesz. :roll: :wink: Quote
PIKA Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Chcesz mnie zabić? :o :o :o :o :o Szklaneczką albo dwiema ... z płynem? :o to zalezy jaki płyn jest w tej szklaneczce :roll: To jakiego nie trawisz? :roll: Wszystkich bezprocentowych No taaak :hmmmm: Metody tradycyjne Preferujesz.. :roll: :wink: nie ma to jak Amol :roll: Quote
argo Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Tak. :lol: W przeciwnym przypadku bym ich nie proponował. Quote
PIKA Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 :hmmmm: To co? :roll: chluśniem bo uśniem :drinking: Quote
argo Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Najlepszego :D :drinking: :drinking: Kuna. :evil: Rozwaliłem sobie palucha a 'rudy' koniecznie chce być lekarzem i namolnie stara się do niego dorwać i wylizać. :D Quote
Recommended Posts