Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mar.gajko napisał(a):
Puszeczki UWIELBIAMY!!!! Tak uwielbiamy, że żremy normalnie przy mnie, a nawet z ręki. Chodzimy po kojcu. Jak ja jestem też troszeczkę. Wczoraj przestawiłąm mu budkę, tak, żeby mógł do niej wejść. Pościeliłam kocyczek i Pegaz vel Czesiu wlazł. Jak podchodzę do kojca to wyglądamy i nawetw połowie wychodzimy zza budki.
Czesiu zzżera 2/3 puszki a 1/3 zżera ten kosmita w kołnierzu tj. Baltazarek? czy Teodorek? Nie pamiętam ;)
Spróbujemy w weekend wybrać sie na spacer...

mar, gajko wielkie dzięki. całe szczęście, że wlazł do budki. W przypadku takiego psa zapewne nie można go wydać do domu gdzie nie ma podmurówki a tylko siatka? ucieknie?

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BardZo dziekujemy E. DEREK!!!! :iloveyou: :iloveyou: :buzi: :buzi: :buzi: ZA PUSZKI DLA PEGAZIKA!!!

Posted

niech mi ktos poda, prosze, tutaj albo na PW numer konta i dane na jakie mozna wplacac na Pegaza (swojskie Czesiu ladne)!!! wczesniej znalazlam jakies namiary na hotel, ale chyba zle (powinno byc chyba 26 cyfr a nie 24), bo nie chce przyjac.

Posted

jotpeg - czy Ty jesteś z Krakowa? moze po prostu przekażesz którejś z nas - najlepiej AgaG osobiście..:lol:
jak chcesz to moge podac Ci na pw moje konto do przelewu - jak grosz wpłynie to napisze tu na wątku i dam AgaG przy najbliższej okazji...

Posted

AniaB napisał(a):
jotpeg - czy Ty jesteś z Krakowa? moze po prostu przekażesz którejś z nas - najlepiej AgaG osobiście..:lol:
jak chcesz to moge podac Ci na pw moje konto do przelewu - jak grosz wpłynie to napisze tu na wątku i dam AgaG przy najbliższej okazji...

tak, krakuska, ale chyba bedzie najszybciej przez konto, AniuB podaj namiary - dzis zrobie przelew :p

Posted

jotpeg napisał(a):
dziekuje AniuB za pomoc :loveu:
na Pegaza poszlo 100 PLN.

jotpeg - pięknie dziekujemy!!!!:loveu: :loveu: :loveu:
pegazisko pewnie posiedzi chwile w hotelu wiec kazdy grosik na wage złota!!!

Posted

a ile te ciasteczka moga jeszcze wytrzymac? bo ja moze dzis podjade do kasia777 (o ile będzie miała czas) po rzeczy na bazraki - no i mogłabym przy okazji te ciasteczka..
a jesli miałabym wieźc ramzesa jutro na badania to mogłabym zawiexc deser pegazowi jutro wieczorkiem do hotelu...
hmmm?

Posted

black-sheep dzięki za wstawianie fotek:loveu: :loveu: tu i na innych wątkach. pegaz nadal przerażony