AgaG Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 mar.gajko napisał(a):Puszeczki UWIELBIAMY!!!! Tak uwielbiamy, że żremy normalnie przy mnie, a nawet z ręki. Chodzimy po kojcu. Jak ja jestem też troszeczkę. Wczoraj przestawiłąm mu budkę, tak, żeby mógł do niej wejść. Pościeliłam kocyczek i Pegaz vel Czesiu wlazł. Jak podchodzę do kojca to wyglądamy i nawetw połowie wychodzimy zza budki. Czesiu zzżera 2/3 puszki a 1/3 zżera ten kosmita w kołnierzu tj. Baltazarek? czy Teodorek? Nie pamiętam ;) Spróbujemy w weekend wybrać sie na spacer... mar, gajko wielkie dzięki. całe szczęście, że wlazł do budki. W przypadku takiego psa zapewne nie można go wydać do domu gdzie nie ma podmurówki a tylko siatka? ucieknie? Quote
Jagienka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 W pt być może uda mi się dostarczyc kolejne 4 puchy, a we wtorek od E.DEREK dostaniemy następne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
AgaG Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 BardZo dziekujemy E. DEREK!!!! :iloveyou: :iloveyou: :buzi: :buzi: :buzi: ZA PUSZKI DLA PEGAZIKA!!! Quote
mar.gajko Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ago a czego on niby PEGAZ; to niby jak to zdrabniać; pegazik; gazik; pegcio? No nie pasuje mi to imię. Quote
Jagienka Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 mar.gajko napisał(a):Ago a czego on niby PEGAZ; to niby jak to zdrabniać; pegazik; gazik; pegcio? No nie pasuje mi to imię. gazik :roflt:toż to prawie jak Czesiek... Quote
mar.gajko Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 No toż mówię, że Czesiu to ślicznie; a co niby Pegaziczuniu, hmmm Quote
epe Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 Ja głosuję za Czesiem!! Mój syn, nie wiem czemu ,często woła na Krystiana -Czesio chcesz szyneczki? Quote
jotpeg Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 niech mi ktos poda, prosze, tutaj albo na PW numer konta i dane na jakie mozna wplacac na Pegaza (swojskie Czesiu ladne)!!! wczesniej znalazlam jakies namiary na hotel, ale chyba zle (powinno byc chyba 26 cyfr a nie 24), bo nie chce przyjac. Quote
AniaB Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 jotpeg - czy Ty jesteś z Krakowa? moze po prostu przekażesz którejś z nas - najlepiej AgaG osobiście..:lol: jak chcesz to moge podac Ci na pw moje konto do przelewu - jak grosz wpłynie to napisze tu na wątku i dam AgaG przy najbliższej okazji... Quote
jotpeg Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 AniaB napisał(a):jotpeg - czy Ty jesteś z Krakowa? moze po prostu przekażesz którejś z nas - najlepiej AgaG osobiście..:lol: jak chcesz to moge podac Ci na pw moje konto do przelewu - jak grosz wpłynie to napisze tu na wątku i dam AgaG przy najbliższej okazji... tak, krakuska, ale chyba bedzie najszybciej przez konto, AniuB podaj namiary - dzis zrobie przelew :p Quote
jotpeg Posted August 30, 2007 Posted August 30, 2007 dziekuje AniuB za pomoc :loveu: na Pegaza poszlo 100 PLN. Quote
AniaB Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 jotpeg napisał(a):dziekuje AniuB za pomoc :loveu: na Pegaza poszlo 100 PLN. jotpeg - pięknie dziekujemy!!!!:loveu: :loveu: :loveu: pegazisko pewnie posiedzi chwile w hotelu wiec kazdy grosik na wage złota!!! Quote
Jagienka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Ciasteczka od Kasi są nadal do odebrania, cieteczki wczoraj nie zdążyły, bo sie spieszyły... więc pyszne ciasteczka nadal czekaja na odbiór Quote
kasia_777 Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 No właśnie a Pegaz na deser czeka :-) Quote
AniaB Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 a ile te ciasteczka moga jeszcze wytrzymac? bo ja moze dzis podjade do kasia777 (o ile będzie miała czas) po rzeczy na bazraki - no i mogłabym przy okazji te ciasteczka.. a jesli miałabym wieźc ramzesa jutro na badania to mogłabym zawiexc deser pegazowi jutro wieczorkiem do hotelu... hmmm? Quote
AgaG Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 black-sheep dzięki za wstawianie fotek:loveu: :loveu: tu i na innych wątkach. pegaz nadal przerażony Quote
black sheep Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 To widać niestety:( Ale będzie tylko lepiej Quote
AniaB Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 mam ciasteczka od kasia777 :loveu: :loveu: dla pegaza..Jutro go poczestujemy...:loveu: Quote
Recommended Posts