Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AniaB napisał(a):
mam ciasteczka od kasia777 :loveu: :loveu: dla pegaza..Jutro go poczestujemy...:loveu:

Ania pogadaj z Panem Tomkiem, czy jest cos lepiej z jego psychiką... podobno trochę już po boksie spaceruje

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzięki E. DEREK, Kasi i wszystkim wszystkim którzy nia zapominaja o tym biedaku. :loveu: :loveu: :loveu: Cos mu sie nalezy po tym koszmarze, który ma za sobą.

Posted

nie widziałam wczoraj pegaza bo sie troche spieszyłysmy z ramzesem do weta, ale rozmawiałam z panem tomkiem - pegaz troche sie rozruszał :) Łazi po boksie, nie jest juz taki zalekniony - ale ludzi boi sie jeszcze.. To znaczy jak ktos wchodzi do boksu to wyglada z budy z zaciekawieniem, ale nie podchodzi... Pan tomek mówił, ze pegaz strasznie duzo je...:) I to nie tylko puszki ale sucha karme.. Wciąga az miło!!! To bardzo dobry objaw.. Po prostu potrzebuje troche czasu zeby ochłonąć po swoim poprzednim życiu ale nie jest w depresji co najważniejsze..:)

Posted

to cudownie że tyle je!!!nareszcie. w schroniksu zawsze był na szarym końcu biedak. inne psy były silniejsze.

Posted

jak kupowałam szelki dla mojej suni na tymczasie to kupiłam tez super bezpieczne szelki dla Pegaza. mają wszedzie regulkację i są zapinane na metslowa klamre a nie na plastikowy klik. Pytanie kiedy uda się go wziac w nich na spacer.szelki są czerwone, może przyniosa mu szcżęście..Bedę prosic red. Hejdę by nagrała o nim filmik i pomogła mu szukac domu. .

Posted

bylam dzis chwilke u Pegaza,nie widze Go za pradeko w nowym domu,on jest strasznie przerazony ale bardzo ciekawski;)
nie wiem czy mi sie zdawalo czy burknal dzis na mnie tak leciutko pod noskiem:mad: :evil_lol: choc nie dotykalam go tylko kucalam obok...
ma super poslanka i spi w budzie...