Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko,żeby to nie było tak,że on pokocha wyłącznie mar.gajko!
Wtedy rzeczywiście inni ludzie nie bedą go obchodzić!
Ale ona kochana dziewczyna,będzie miała swojego nowego psa-wielbiciela!

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj byłam u niego stał na budzie i szczekał:lol:. Przez kraty przywitał się obwąchał mnie i poszedł do swojego kącika. Jak wlazłam mu do boksu z michą to zaczął popiskiwać ale zdecydował się i zjadł:lol: potem posiedziałam pogadałam. Przypomniałam sobie książkę Sygnały uspakajające i wiecie że troszkę podziałało siedział w kąciku ale przestał popiskiwać i z zainteresowaniem się przyglądał:multi:. Myślę że będzie dobrze trochę czasu i jak jeszcze się uda go przenieść do tych lepszych boksów - większy kontakt z ludźmi to będzie OK.

Posted

AniaB napisał(a):
moze jutro rano pojade do pegaza - posiedzieć z nim troszke..
moze sa jacyś chętni na wizyte w hotlu? tylko ze wyjazd dosc wczesnie - 8.15 spod forum ...

aNIA A DASZ RADĘ DO SCHRONU JUTRO JECHAĆ? MAM PANIĄ CHETNĄ NA SUNIĘ I MUSZĘ JĄ DOWIEŹĆ.

Posted

kurcze - nie dojechałam do pegaza w sobote bo sie pochorowałam..:-(
Dopiero dzisiaj jako tako sie czuje .. Najgorsze ze w weekend wyjezdzam tak ze odwiedziny mozliwe bedą dopiero w przyszłym tygodniu najwczesniej...

moze ktoś inny da rade posiedziec z nim w najblizsza sobote?

Posted

jutro znów będę "molestować" magdę o filmik na temat pegazika. Musimy też ruszyć z ogłoszeniami, plakatami. Długo juz zwierz siedzi a przydałby się domek przed Zimą...

Posted

Ogłaszać można jak chcesz, ale on jeszcze w obecnym stanei nei nadaje się do domku. Chybaże do budy na podwórko. Ale na to się nie nadaje też. Myślę, że gdybyś przyjechała do hotelu i oceniła sama, to jeszcze mu trzeba trochę czasu.
Od wczoraj neistety nei jemy puszczeczek, darowane się pokończyły już w zeszłym tygodniu, kupowałam mu sama, ale koniec miesiąca i niestety mnie "ścisnęły" finanase.

Posted

Od półtora tygodnia czekam na dostawę karmy. Moje psy już też muszą zadowolić się suchą. Oczywiście Pegaz uwzględniony jest w zamówieniu.
Jak tylko przyjedzie karma będę się umawiać na odbiór.

Posted

Chciałam być sprytna i zamówiłam bezpośrednio u importera, a nie u pośrednika, jak zwykle, żeby było taniej. Efekt jest taki, że czekam dwa tygodnie, Pegazik nie chce z ciotkami bez puszek gadać, a moja sfora ogłosiła dzisiaj strajk głodowy.