Gusiaczek Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Gusiaczku, mam kryminały skandynawskie, niedawno wydane. Zawsze na bazarkach cieszyły się wzięciem. Pokrywam koszty wysyłki (wysyłka byłaby ode mnie), ale Ty musiałabyś się zająć bazarkiem, bo ja tego nie potrafię. Zaraz wysyłam pw Quote
Gusiaczek Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zapraszamy na świeżo otwarty bazarek dla Gacusiów :) Quote
Ewa Marta Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zapraszamy na świeżo otwarty bazarek dla Gacusiów :) Gusiaczku, dziękujemy za Twoją bezinteresowną pomoc i wrażliwość:) 2 Quote
ewu Posted July 30, 2015 Author Posted July 30, 2015 Święte słowa Ewciu:) Gusiaczku -dziękuję:):):) Quote
ewu Posted August 3, 2015 Author Posted August 3, 2015 Dzwoniłam do Gacorków:) Państwo zakochani, Gacki grzeczne, szczęśliwe. Pani Basia prosiła żeby wszystkich pozdrowić:) Gacki nic nie mówiły ale słyszałam radosne szczekanie, pewnie też pozdrawiały:):):) 3 Quote
Ewa Marta Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Dzwoniłam do Gacorków:) Państwo zakochani, Gacki grzeczne, szczęśliwe. Pani Basia prosiła żeby wszystkich pozdrowić :) Gacki nic nie mówiły ale słyszałam radosne szczekanie, pewnie też pozdrawiały:) :):) Ale się cieszę!!!!! Quote
Panna Marple Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Dzwoniłam do Gacorków:) Państwo zakochani, Gacki grzeczne, szczęśliwe. Pani Basia prosiła żeby wszystkich pozdrowić :) Gacki nic nie mówiły ale słyszałam radosne szczekanie, pewnie też pozdrawiały:) :):) No i tapczaniki już gotowe :) Quote
Poker Posted August 3, 2015 Posted August 3, 2015 Nie było mnie parę dni ,a tu taka radosna nowina. Bardzo się cieszę tym bardziej ,że sceptycznie się odnosiłam do szansy znalezienia przez chłopaków wspólnego domu. A one go mają i to jeszcze jaki jest wspaniały. Pani z osiedla przeznaczyła dla Gacków jeszcze 60 zł ,więc je wpłacę jutro. Bardzo się wzruszyła na wiadomość ,że chłopaki mają wspólny dom. 1 Quote
ewu Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Nie było mnie parę dni ,a tu taka radosna nowina. Bardzo się cieszę tym bardziej ,że sceptycznie się odnosiłam do szansy znalezienia przez chłopaków wspólnego domu. A one go mają i to jeszcze jaki jest wspaniały. Pani z osiedla przeznaczyła dla Gacków jeszcze 60 zł ,więc je wpłacę jutro. Bardzo się wzruszyła na wiadomość ,że chłopaki mają wspólny dom. Podziękuj Pani:):):):) Quote
ewu Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 Będą jakieś zdjęcia ? Muszę pojechać i zrobić bo Pani Basia z internetowymi sprawami trochę na bakier:) Quote
ewu Posted August 4, 2015 Author Posted August 4, 2015 No i tapczaniki już gotowe :) Gacory na tapczanikach:) Quote
elik Posted August 4, 2015 Posted August 4, 2015 Dzisiaj na konto Gacopyrków wpłynęło 30,00 zł od Mysiakowa :) Bardzo piękniście dziękujemy Quote
Gusiaczek Posted August 5, 2015 Posted August 5, 2015 Zaglądam do domnych Gacusiów, Okupantów tapczanów ;) :) Quote
ewu Posted August 6, 2015 Author Posted August 6, 2015 Byłam wczoraj i przedwczoraj u Gacorków. Jeździliśmy razem do weta z Rudim bo ma zapalenie krtani. Ponoć teraz panuje i nasz chłopak podłapał. Pani Basia zadzwoniła z prośbą o radę bo nie zna wetów ponieważ dopiero się tu przeprowadzili. Podjechałam żeby "wprowadzić" Gacorki i ich Rodzinę do dobrego , zaprzyjaźnionego weta. Poziom troski o chłopaków rzuca na kolana:) Żeby każdy psiak miał taki dom, marzenie:) 1 Quote
Poker Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ile długu maj Gacki? Na pierwszej stronie jest saldo 40 zł. Quote
malagos Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Kolejna niezwykła historia :) Jak to dobrze, ze jest dogomania... Quote
Ewa Marta Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Ile długu maj Gacki? Na pierwszej stronie jest saldo 40 zł. Gacusie mają do zapłacenia ostatnia fakturę za hotelik 252 zł. Myślę, że dzięki bazarkowi Gusiaczka dla nich uda się szybko opłacić ją i Gacorki nie będą miały dlugu:) Quote
Poker Posted August 6, 2015 Posted August 6, 2015 Dobrze by było na pierwszej stronie umieścić kwotę jakiej brakuje. Quote
elik Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 Ile długu maj Gacki? Na pierwszej stronie jest saldo 40 zł. Tak było do wczoraj. Dzisiaj na konto psiaczków wpłynęło 30,00 zł od MariolaOk Bardzo piękniście dziękujemy Dobrze by było na pierwszej stronie umieścić kwotę jakiej brakuje. Proszę bardzo :) Quote
Poker Posted August 9, 2015 Posted August 9, 2015 Czyli brakują jeszcze 182 zł ? Na które konto mam wpłacić 6 dyszek? Quote
Gusiaczek Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Czyli brakują jeszcze 182 zł ? Na które konto mam wpłacić 6 dyszek? Coś mi się wydaje, że nim rozliczę Gacusiovo będzie po herbacie ;) Pozdrawiam :) Quote
Ewa Marta Posted August 10, 2015 Posted August 10, 2015 Coś mi się wydaje, że nim rozliczę Gacusiovo będzie po herbacie ;) Pozdrawiam :) Gusiaczku, jest tyle psiaków w potrzebie, że w sekundę zagospodarujesz nadwyżkę bazarkową:) Quote
Recommended Posts