elik Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 To rzecz jasna zapłaciłam:) Czyli do zwrotu Tobie :) EDIT Basiu, mam Tobie przelać te 32,00 zł, czy Makili ? Konto Gacusiów zasiliła wpłata 50,00 zł od Ewa Marta Bardzo dziękujemy Quote
Elf i Mango Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Wpłaciłam Gacusiom stałą za czerwiec + skromniutki bonusik 10 pln. Quote
elik Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Wpłaciłam Gacusiom stałą za czerwiec + skromniutki bonusik 10 pln. Dziękujemy :) Poinformuję jak zamelduje się na koncie. Quote
elik Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Słodziaki wzbogaciły się o 70,00 zł, a to dzięki wpłatom ........20,00 zł - Elf i Mango - 1.06. ........30,00 zł - MariolaOk - 2.06. ........20,00 zł - dorcia01 - 2.06. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Byłam dzisiaj u Anety. Gacki obłędne , szalały po ogrodzie. Byłam z Państwem, którzy adoptowali Bartusia. Gacki są mega odważne, wylizały Państwa, pierwsze pchały się do głaskania. To już inne psy, nie ma już wycofanych ,przestraszonych Gacusiów. Są grubiutkie, śliczne, roześmiane. Romuś został adoptowany więc trzeba poszukać nowego wroga:) Mamy obiecaną profesjonalną sesję, ja dzisiaj nie robiłam fotek bo nie było czasu. Zresztą Bartuś miał być bohaterem dnia:) Quote
ewu Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 Filek i Rudzi to naprawdę urocze chłopaki, tylko gdzie ten domek.... Quote
ewu Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 32 zł za odrobaczanie chłopaków już na moim koncie. elik dziękuję:) Quote
ewu Posted June 5, 2015 Author Posted June 5, 2015 Gacki jak wcześniej pisałam dostały przez 3 dni po 1 tabletce a po 10 dniach jedną przypominającą. Tabletki są po 4 zł więc wypada po 16 zł za psa. Te tabletki u weta są po 10 zł ale udało się kupić hurtowo po 4 zł za tabletkę. Są bardzo skuteczne. Quote
elik Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 32 zł za odrobaczanie chłopaków już na moim koncie. elik dziękuję :) Dzi9ęki za info :) A na koncie Gacusiów znowu zameldowały się wpłaty: ........30,00 zł - Mysiakowa - 4.06. ........10,00 zł - danyww - 5.06. Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
Ewa Marta Posted June 5, 2015 Posted June 5, 2015 Ja swoją wpłacę na dniach. Przepraszam za opóźnienie, ale od 2 dni ganiam po wetach z naszym podopiecznym. Quote
elik Posted June 14, 2015 Posted June 14, 2015 8 maja wpłynęło 30,00 zł od Ewa Marta dla Gacusuów Bardzo dziękujemy Przepraszam, że dopiero teraz zawiadamiam. Od wtorku do czwartku byłam w podróży, a od piątku do dzisiaj miałam gości i nie byłam w stanie usiąść do kompa;. Przepraszam Gacusie są niestety na minusie :( Brakuje 32,00 zł, żeby nożna było uregulować należność za m-c maj. Quote
Panna Marple Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Jejku, ale chamecki wyszlachetniały :) 1 Quote
elik Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Konto Gacusiów zwiększyło się dzisiaj o wpłaty: ........20,00 zł - Dulska - deklaracje VI ........20,00 zł - agat21 - deklaracje V Bardzo dziękujemy Już się cieszyłam, że jest pełna kwota do zapłaty za hotel, a tymczasem brakuje jeszcze 22,00 zł. Nie wiem jak ja to wczoraj liczyłam, że napisałam, że brakuje jeszcze 32,00 zł :( Dzisiaj doszły wpłaty - 40,00 zł, a pomimo to nadal brakuje :( Najwyraźniej nie powinnam o tak późnej porze (23:29) zajmować się rachunkami. Quote
Ewa Marta Posted June 15, 2015 Posted June 15, 2015 Przepiękne fotki Gacków! Nie do uwierzenia, jakie się zrobiły odważne i szczęśliwe! Wygrzewają się spokojnie na słonku! No miód na moje serce. Elik, nie martw się o minus Gacków w tym miesiącu. Zaraz wpłacę dodatkowe 50 zł, żeby choć maleńki plusik miały. Bardzo proszę sympatyków Gacorków o najmniejsze choćby wpłaty. Przecież chłopaki nie mogą zostać na lodzie:( Moja wpłata to darowizna od koleżanki z pracy Agaty, która od jakiegoś przekazuje mi kwoty, które mogę dowolnie zagospodarować na psiaki. Tym razem chciałabym wesprzeć Gacusie:) Quote
Onaa Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Widziałam ostatnio jednego z Gackow jak bylam w hoteliku, to był pewny siebie psiak no i nie taka drobinka jak myslałam :-). Quote
elik Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Przepiękne fotki Gacków! Nie do uwierzenia, jakie się zrobiły odważne i szczęśliwe! Wygrzewają się spokojnie na słonku! No miód na moje serce. Elik, nie martw się o minus Gacków w tym miesiącu. Zaraz wpłacę dodatkowe 50 zł, żeby choć maleńki plusik miały. Bardzo proszę sympatyków Gacorków o najmniejsze choćby wpłaty. Przecież chłopaki nie mogą zostać na lodzie:( Moja wpłata to darowizna od koleżanki z pracy Agaty, która od jakiegoś przekazuje mi kwoty, które mogę dowolnie zagospodarować na psiaki. Tym razem chciałabym wesprzeć Gacusie:) Ooooo bardzo serdecznie dziękuję w imieniu Filka i Rudzika. To takie sympatyczne psiaczki :) Jak są na wybiegu, to rządzą, choć są jednymi z najmniejszych psiaków w hotelu :) Faktycznie są bardzo zżyci. Nawet na wybiegu ciągle są blisko siebie. Quote
Gusiaczek Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Serce rośnie patrząc na Gacusie :) Pozdrawiam serdecznie Quote
elik Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 ... Elik, nie martw się o minus Gacków w tym miesiącu. Zaraz wpłacę dodatkowe 50 zł, żeby choć maleńki plusik miały. Bardzo proszę sympatyków Gacorków o najmniejsze choćby wpłaty. Przecież chłopaki nie mogą zostać na lodzie:( ... Dzisiaj właśnie wpłynęło na konto Gacusiów Twoje 50,00 zł Bardzo serdecznie dziękujemy Dzięki temu wpłaciłam za pobyt psiaczków w maju :) Quote
Poker Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Czy chłopaki mają ogłoszenia?Może jednak ogłaszać ich też oddzielnie? Quote
elik Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 25.06. wpłynęła deklaracja edek - 10,00 zł Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
gluchypies Posted July 2, 2015 Posted July 2, 2015 Zaglądam po przerwie do Gacusiów :) cudne są!!! ewu - czy adoptowany Romuś to ten psiaczek ze śmiesznymi łapkami? Nie wiem, czy dobrze pamiętam z wizyty u Makili :) Quote
ewu Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Czy chłopaki mają ogłoszenia?Może jednak ogłaszać ich też oddzielnie? Tak zaczynam myśleć. One są już bardziej pewne siebie :) Quote
ewu Posted July 2, 2015 Author Posted July 2, 2015 Dziękuję kochane,że jesteście i wspieracie Gacorki. Ja nie daję rady ze wszystkim :( Quote
Recommended Posts