Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dawno nie siedziałam tak zapowietrzona! Potrzebowałam dobrej chwili, by ochłonąć

Radość ogromna, że nie wypowiedzieć :)

Powodzenia Gacusie :)

Zapowietrzenie to jest właściwy termin :) 

Kibicowałam Chameckom od dawna i zawsze byłam zwolennikiem wspólnej adopcji, ale nie wierzyłam, że to się zdarzy... To jest cud ;)

Pamiętam jak wiozłam Gacki do Anety, pamiętam te przerażone stworki i wiem, że dzięki Anecie stały się wesołymi łobuziakami.

• Upvote 2
Posted

I ja cieszę się wielce, choć przez łzy rozstania z moją tymczaską :(

Mała Amie także dzisiaj odnalazła swój DOM, choć jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy. Obie bardzo przeżyłyśmy rozstanie.

Posted

To cud prawdziwy z tymi Gackami i wielkie szczęście:)

Ewu, jesteś Czarodziejką :)

Dobrze, że ich nie rozdzieliłaś. Trzeba jednak czekać cierpliwie i nie działać pochopnie. Cuda się zdarzają !

Posted

U Gacorków cudnie.

Dzisiaj jest fachowiec , który spawa dodatkowe elementy w bramę żeby chłopaki nie miały żadnej szpary.

Pani Basia cały czas jest nimi zajęta..

Chodzi z chłopakami po ogrodzie, uczy ich sygnału : "stop , nie wolno". To jakiś specjalny dźwięk polecany przez Cezara:)

Gacorkom zakupiono u weta specjalistyczną karmę zapobiegającą ew.alergii, dostają gotowane psie obiadki, serek i gotowane jajka.

Wczoraj przyjechały Córki i całą Rodziną i wszyscy zajmowali się naszymi maluchami.

Oczywiście są najmądrzejsze i bardzo piękne:) :):)

Rudi rządzi , Filo nieco bardziej nieśmiały.

• Upvote 2
Posted

Policzyłam że za lipiec wypadło 250 zł.

Czyli musimy uciułać 240 zetów, bo obecnie na koncie psiaczków jest 10,00 zł. Sporo :(

Posted

Czyli musimy uciułać 240 zetów, bo obecnie na koncie psiaczków jest 10,00 zł. Sporo :(

Elik, głęboko wierzę, że dotychczasowui deklarowicze wpłaca ostatnią deklarację, żeby rozliczyć Gacki do końca. Może warto napisać do tych, którzy tego nie zrobią, że bardzo nam na tym zależy? Ja wpłacę na 100%:-)

Posted

Mogę poczynić niewielki expresovy O!Volumen, ale to potrwa kilka dni i nie mamy gwarancji, że cokolwiek uzbieram ....

co Wy na to?

Gusiaczku, byłoby super! 

Też jestem za :)

A i tak napisze do tych co mieli wpłacać, a nie wpłacali. Musze znaleźć na to czas ;)

Posted

Mogę poczynić niewielki expresovy O!Volumen, ale to potrwa kilka dni i nie mamy gwarancji, że cokolwiek uzbieram ....

co Wy na to?

Gusiaczku, mam kryminały skandynawskie, niedawno wydane. Zawsze na bazarkach cieszyły się wzięciem. Pokrywam koszty wysyłki (wysyłka byłaby ode mnie), ale Ty musiałabyś się zająć bazarkiem, bo ja tego nie potrafię.