jotpeg Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Gratuluję Gacorkom i ich dotychczasowym opiekunom; gdyby nie Wy, zginęłyby marnie. Powodzenia, psiaki! :) Ewu, wielka praca, ukłony!!! Quote
Panna Marple Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Dawno nie siedziałam tak zapowietrzona! Potrzebowałam dobrej chwili, by ochłonąć Radość ogromna, że nie wypowiedzieć :) Powodzenia Gacusie :) Zapowietrzenie to jest właściwy termin :) Kibicowałam Chameckom od dawna i zawsze byłam zwolennikiem wspólnej adopcji, ale nie wierzyłam, że to się zdarzy... To jest cud ;) Pamiętam jak wiozłam Gacki do Anety, pamiętam te przerażone stworki i wiem, że dzięki Anecie stały się wesołymi łobuziakami. 2 Quote
Gusiaczek Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 Oj Dziewczyny Kochane, Wasza determinacja jest godna największego szacunku, mnie uczy pokory. Pozdrawiam serdecznie :) Quote
ewu Posted July 25, 2015 Author Posted July 25, 2015 Zapomniałabym, chłopakom troszkę zmieniono imiona: Rudi i Filo:):):) 1 Quote
elik Posted July 25, 2015 Posted July 25, 2015 I ja cieszę się wielce, choć przez łzy rozstania z moją tymczaską :( Mała Amie także dzisiaj odnalazła swój DOM, choć jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy. Obie bardzo przeżyłyśmy rozstanie. Quote
Nadziejka Posted July 26, 2015 Posted July 26, 2015 :) :)Raduje i sciskam za wszystko najlepsiutkie w nowym domku nowym zyciu malenkich Quote
Mazowszanka13 Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 To cud prawdziwy z tymi Gackami i wielkie szczęście:) Ewu, jesteś Czarodziejką :) Dobrze, że ich nie rozdzieliłaś. Trzeba jednak czekać cierpliwie i nie działać pochopnie. Cuda się zdarzają ! Quote
ewu Posted July 27, 2015 Author Posted July 27, 2015 U Gacorków cudnie. Dzisiaj jest fachowiec , który spawa dodatkowe elementy w bramę żeby chłopaki nie miały żadnej szpary. Pani Basia cały czas jest nimi zajęta.. Chodzi z chłopakami po ogrodzie, uczy ich sygnału : "stop , nie wolno". To jakiś specjalny dźwięk polecany przez Cezara:) Gacorkom zakupiono u weta specjalistyczną karmę zapobiegającą ew.alergii, dostają gotowane psie obiadki, serek i gotowane jajka. Wczoraj przyjechały Córki i całą Rodziną i wszyscy zajmowali się naszymi maluchami. Oczywiście są najmądrzejsze i bardzo piękne:) :):) Rudi rządzi , Filo nieco bardziej nieśmiały. 2 Quote
Elisabeta Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Na zawsze razem! :D Gacusie, wszystkiego dobrego we własnym Domku. :) Trzymam kciuki. Quote
Figunia Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Takie Maluchy - a radość z ich powodu Przeogromna :) Nie mogły lepiej trafić, po prostu niemożliwe... Quote
elik Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Policzyłam że za lipiec wypadło 250 zł. Czyli musimy uciułać 240 zetów, bo obecnie na koncie psiaczków jest 10,00 zł. Sporo :( Quote
Ewa Marta Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Czyli musimy uciułać 240 zetów, bo obecnie na koncie psiaczków jest 10,00 zł. Sporo :( Elik, głęboko wierzę, że dotychczasowui deklarowicze wpłaca ostatnią deklarację, żeby rozliczyć Gacki do końca. Może warto napisać do tych, którzy tego nie zrobią, że bardzo nam na tym zależy? Ja wpłacę na 100%:-) Quote
Gusiaczek Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Mogę poczynić niewielki expresovy O!Volumen, ale to potrwa kilka dni i nie mamy gwarancji, że cokolwiek uzbieram .... co Wy na to? Quote
Ewa Marta Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Mogę poczynić niewielki expresovy O!Volumen, ale to potrwa kilka dni i nie mamy gwarancji, że cokolwiek uzbieram .... co Wy na to? Gusiaczku, byłoby super! Quote
elik Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Mogę poczynić niewielki expresovy O!Volumen, ale to potrwa kilka dni i nie mamy gwarancji, że cokolwiek uzbieram .... co Wy na to? Gusiaczku, byłoby super! Też jestem za :) A i tak napisze do tych co mieli wpłacać, a nie wpłacali. Musze znaleźć na to czas ;) Quote
Gusiaczek Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 No to gitara :) mam tylko do rozwiązania problem transportu książek, ale może jakaś dobra dusza wśród znajomych się zlituje Quote
elik Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Wspaniały tytuł :D Dla samego tytułu warto "wchodzić" na watek Gacusiów :P Quote
Panna Marple Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Mogę poczynić niewielki expresovy O!Volumen, ale to potrwa kilka dni i nie mamy gwarancji, że cokolwiek uzbieram .... co Wy na to? Gusiaczku, mam kryminały skandynawskie, niedawno wydane. Zawsze na bazarkach cieszyły się wzięciem. Pokrywam koszty wysyłki (wysyłka byłaby ode mnie), ale Ty musiałabyś się zająć bazarkiem, bo ja tego nie potrafię. Quote
Recommended Posts