Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po prostu rozkoszniaczki. Aż dziób się śmieje na ich widok.
Zgubiłam ich wątek ,ale już go mam i chcę  wpłacić 2 zaległe za styczeń dyszki.Na konto elik czy inne?

Niby na moje, ale każdy psiak ma swoje indywidualne konto. Te super psiaczki mają jedno wspólne. Myślę, że go nie masz więc zaraz Ci podeślę.

Poszło :)
Posted

Gacusie są rewelacyjne :)
Zdarza się, że bezdomne psiaki wzajemnie się wspierają, a gdy trafią do wspólnego domu, to zaczyna się ustalanie hierarchii. Jeden nad drugim usiłuje górować. Tu oba psiaki nadal żyją w idealnej zgodzie. Super.

Posted

Strasznie za serce łapią takie psie przyjaźnie.

Razem przeszły schroniskowy horror,razem w symbiozie żyją w cudnym domku.

Są szczęśliwe.

Nie wyobrażam sobie,że mogły by być rozdzielone........to była by straszna trauma dla nich.

Ręce do Boga składam żeby ktoś wrażliwy pokochał i zrozumiał tą wielką psią miłość.

Posted

Filek i Rudzik:)

Generalnie uważam ,że 2 psy to idealna sytuacja.

Psiaki poza ludźmi mają swoje psie towarzystwo , nie nudzą się jak "ludź" zajęty, łatwiej znoszą nieobecność, spacery są atrakcyjniejsze.

Posted

Święty Franciszek z pewnością pomoże naszym chłopakom:)

Mam szczęście z prośbami do św. Franciszka. Prawie wszystkie wysłychuje :) Poproszę i o wspólny domek dla Gacorków.
Posted

Mam szczęście z prośbami do św. Franciszka. Prawie wszystkie wysłychuje :) Poproszę i o wspólny domek dla Gacorków.

Macie na myśli jakąś konkretną modlitwę, czy własnymi słowami ?
Posted

Najlepiej własnymi słowami,tak od serca szczerze.
To ja wspomogę Elig w jej prośbach.

Masz rację Graziu, własnymi słowami. Ja mówię jak biedna jest psinka, co przeszła i o co proszę :)
Słowo Wam daje. Prawie zawsze skutkuje :)
Posted

Masz rację Graziu, własnymi słowami. Ja mówię jak biedna jest psinka, co przeszła i o co proszę :)
Słowo Wam daje. Prawie zawsze skutkuje :)

Dzięki za odpowiedź.
Posted

Filek i Rudzik:)

Generalnie uważam ,że 2 psy to idealna sytuacja.

Psiaki poza ludźmi mają swoje psie towarzystwo , nie nudzą się jak "ludź" zajęty, łatwiej znoszą nieobecność, spacery są atrakcyjniejsze.

Też tak uważam.

I łatwiej wychodzić z domu, bo pies nie zostaje całkiem sam.

Posted

Też jestem fanem stadko większego niż jedynak ;)

Ta reguła ma swoje uzasadnienie tak wśród dwu, jak i czteronożnych :)

Dzisiaj majątek Gacorków powiększył się o kwotę 10,00 - deklaracja edek.

Bardzo dziękujemy :)
Posted

Konto Felcia i Rudzika powiększyło się dzisiaj o kwotę 80,00 zł wpłaconą przez Kasię Sztandar - deklaracja I.2015

Bardzo serdecznie dziękujemy :) :) :)

Posted

Acha i jeszcze dzisiaj wpłynęła dla Gacorków kwota 20,00 zł - deklaracja Dulska :)

Bardzo serdecznie dziękujemy :) :) :)

Posted

Dzisiaj konto psiaczków powiększyło się o kwotę 20,00 zł - wpłata Mazowszanka13 - deklaracja za I i II.

Bardzo dziękujemy :) :) :)