Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo trudne, chyba najgorsza jest ... bezsilność!!!  moment w którym życie się jeszcze tli.... patrzysz w gasnące oczy... i nic nie jesteś w stanie zrobić...

rozpadam się na kawałki.... nie jestem w stanie nic więcej....

Posted

Toto odchodzi , dostał dziś jeszcze steryd i tramal w zastrzykach,nic nie je,główka mu się trzęsie.

Ale biduś jeszcze próbuje merdać ogonkiem,reaguje na swoje imię.

W porównaniu z podaną ilością płynów - picie i kroplówki ma za mało moczu .Jeżeli wysiądą mu nerki,co jest możliwe,nawet pani Marta mówi że nie można mu pozwolić cierpieć ,trzeba będzie podjąć tą straszną decyzję i pomóc mu odejść

Posted

Przed chwilką dostałam SMS - umarł.

Nic więcej nie wiem,Agnieszka nie odbiera telefonu

Totuniu,biegaj szczęśliwy za TM *   Dziękuję z całego serca Danusiu!Dziękuję p.Agnieszcze,że zrobiła wszystko,co mogła by mu pomóc.Umarł,mając przy sobie,swojego oddanego opiekuna.Dziękuję....

znicz_pamieci-300x214.jpg

Posted

Toto malutki... os75eg.gif

Wiem, że dla osób, które go ratowały to ciężkie chwile. Dziewczyny on  żył tylko dzięki Wam.

Dzięki Wam w ostatnich swoich dniach zaznał  miłości, miał pełną miseczkę...był kochanym.

Posted

Dla nas to cios, ale dla Tota to wybawienie z cierpienia :(
Dzięki łańcuszkowi dobrych ludzi Toto odszedł będąc szczęśliwym psem, czując dobroć i miłość bliskiej mu osoby. Dzięki Wam za to !!!

Posted

Wszyscy starali się Toto pomóc na ile to było możliwe.Toto był pod wspaniałą opieką,nie umarł samotnie w Schronisku,jako nieleczony,  opuszczony,niechciany psiak. Przyszedł moment,że musiał odejść.Odszedł kochany nie tylko przez Anetę ale przez nas Wszystkich.

Toto,maluszku,żegnaj,będziesz zawsze w moim sercu.Nazywałam cię Totinkiem i takim pozostaniesz.Biegaj szczęśliwy za [TM*]

30.gif

• Upvote 3
Posted

Toto miał najprawdopodobniej drugi udar,odszedł przytulony do Agnieszki,na jej rękach.

Agnieszka mówiła że do końca próbował merdać ogonkiem,Biedny malutki.

A teraz o finansach

Z bazarku Kamy202 i mojego na FB uzbierało się 652 zł.

Starałam się regulować rachunki w lecznicy na bieżąco,jeszcze nie wiem ile za dwie ostatnie wizyty.

Kiedy Agnieszka odbierze fakturę za leczenie,dopłacę różnicę i zrobię ostateczne rozliczenie

Posted

Toto miał najprawdopodobniej drugi udar,odszedł przytulony do Agnieszki,na jej rękach.
Agnieszka mówiła że do końca próbował merdać ogonkiem,Biedny malutki.
A teraz o finansach
Z bazarku Kamy202 i mojego na FB uzbierało się 652 zł.
Starałam się regulować rachunki w lecznicy na bieżąco,jeszcze nie wiem ile za dwie ostatnie wizyty.
Kiedy Agnieszka odbierze fakturę za leczenie,dopłacę różnicę i zrobię ostateczne rozliczenie

Dzięki Wam, dobre Duszyczki :)
Dziadusio kochany. Mam nadzieję, że odszedł nie cierpiąc.
Posted

Zrobiłam sobie kilkudniowy odwyk do dogo, od rana nadrabiam zaległości - i cieszę się i smucę - takie życie... Totuś i mi zapadł w serce, choć nigdy go nie widziałam. Dziękuję wszystkim, którzy się zaangażowali w pomoc dla niego. W to, by nie odszedł w cierpieniu w schronisku, jako anonimowy, jeden z wielu biedaków. Już on z pewnością zadba o to, by do dobro do Was powróciło...

Posted

Agnieszko,Cancer- dziękuję Wam bez Was nie miałabym dokąd zabrać Toto.

Dziękuję za troskę, za opiekę,za miłość, za kołderkę i to wszystko czego wcześniej nie miał.

Dystyngowany , starszy Pan, taki psiak z klasą.

Żegnaj Toto, kiedy Cię zobaczyłam pierwszy raz obiecałam ,że wrócę,że nie zostaniesz tam  gdzie było Ci tak źle.

Gdyby nie Agnieszka i Danusia nie mogłabym dotrzymać słowa.

Opiekuj się psiaczku tymi , które tam  zostały....

• Upvote 1