Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny przywiozłyśmy bardzo grzeczne psiaki :)
Krabik biega na wybiegu z Dżej Dżejem i Lolką szaloną. Jest spokojny i cieszy się wolnością :)
Pianka wychodzi luzem na spacerek, razem z Popcorn, która wychodzi na smyczy. Pianeczka sobie biega, ale jak tylko widzi, że ktoś ma zamiar rozdawać głaski to już jest przy nodze. Popcorn wycofana nadal. Ale wychodzi - i to już poczytuję za sukces. Załatwia też potrzeby na spacerku więc OK.
A Gwiazdeczka przyjęła sobie za cel pilnowanie swoich nowych opiekunów i nawet na spacerku nie oddala się zbytnio.

Cztery szczęśliwe pychole :)

Posted

O matko :(

Nutusia, jutro Ci wyślę 7 ogłoszeń na bazarek zakupionych przez Florentynkę, ok? wśród nich będą te psiaki. one do pilnej adopcji, jutro wszystko dostaniesz.

Posted

O jejku , szczeniorki biedne.

Ciekawe czy w Radysach są chociaż oddzielne boksy dla maluszków.

Może na fb znajdą się ludzie co pokochają te maluszki.

Ajam , wstawiaj linki do wątków.

Łatwiej będzie odnaleźć .

Posted

O jejku , szczeniorki biedne.

Ciekawe czy w Radysach są chociaż oddzielne boksy dla maluszków.

Może na fb znajdą się ludzie co pokochają te maluszki.

Ajam , wstawiaj linki do wątków.

Łatwiej będzie odnaleźć .

http://www.dogomania.com/forum/topic/145133-lalka-szczeniak-%C5%9Bliczna-suczka-4-miesi%C4%99czna-do-pilnej-adopcji/

http://www.dogomania.com/forum/topic/145134-bajka-szczeniak-suczka-do-pilnej-adopcji-z-radys/

Posted

;Wspaniale :). Z ogłoszenia, czy ktoś miejscowy?

Nie wiemy - pod albumem Robin Hooda pojawił się wpis p. Dworakowskiej, że dzisiaj Robin został adoptowany i to wszystko

Są już pierwsze zapytania o Lalkę, więc dla niej więcej ogłoszeń proszę nie robić. Ja zrobiłam na 4 portalach i Maja, więc powinna szybko znaleźć dom. Inaczej z Bajką - jej będzie trudniej przyciągnąć jakiegoś ludzia :(
Posted

O mamo, czyli mogę słać ogłoszenia dla aż 25 piesów! Cudownie!!!! :)

dzisiaj zacznę Ci wysyłać, muszę się tylko z pracą uporać, bo ważnego questa i wysyłam :))