Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na razie więcej fot nie dam rady wstawić... muszę iść szykować się na trening... moze po treningu jak zmęczona jeszcze do końca nie będę to coś jeszcze tam wstawię...

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia - dzięki :) jasne, ze możesz :) ja nie wszystkie psy znam po imieniu więc wybaczcie, że jak bedziecie pisać coś do mnie o swoim psie to nie będę kojarzyła, bo ja prawie żadnego psa, którego na zdjecjiach mam to nie znam :oops::roll:

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Zmoknięty sznaucer byłby bardziej fotograficzny, gdyby był brązowy ;)

Rozważę to następnym razem... :evil_lol: Podpowiedz tylko, czy iść w stronę Jesiennego Liścia, czy może Dzikiego Kasztana albo raczej Słodkiego Cappuccino? :cool3: :lol: :lol: :lol:

A w ramach reklamacji - czy masz może zdjęcie podium NZL? Będę wnukom (nie wiem czyim co prawda :evil_lol:) opowiadała, że Atos wygrał z borderami, ale bez zdjęcia, to mi nie uwierzą :niewiem: :diabloti:

Cerber, dzięki za fotki "czarnego" :loveu:

Posted

dorotak napisał(a):
Rozważę to następnym razem... :evil_lol: Podpowiedz tylko, czy iść w stronę Jesiennego Liścia, czy może Dzikiego Kasztana albo raczej Słodkiego Cappuccino? :cool3: :lol: :lol: :lol:

Sugeruję Jesienny Liść :razz::razz::razz:

dorotak napisał(a):
A w ramach reklamacji - czy masz może zdjęcie podium NZL? Będę wnukom (nie wiem czyim co prawda :evil_lol:) opowiadała, że Atos wygrał z borderami, ale bez zdjęcia, to mi nie uwierzą :niewiem: :diabloti:

Nie cierpię fotografowania podium :evil_lol: Co prawda to robiłam, ale bez zacięcia i troski o efekt końcowy. Co widać :oops:

Posted

Cerber napisał(a):
ja prawie żadnego psa, którego na zdjecjiach mam to nie znam :oops::roll:
No to Ci powiem, że na trzech z ostatnich czterech zdjęć, które wstawiłaś, jest moja Lotka, zwana czasem Leokadią. Za co bardzo serdecznie dziękuję! :)

Marysiu, a masz może Misiowatą na podium? Bo też chcę cudzym wnukom pokazać, że Misia wygrała z tymi, ekhm, no, jak im tam... belgami. :evil_lol:

Posted

Nie cierpię fotografowania podium :evil_lol: Co prawda to robiłam, ale bez zacięcia i troski o efekt końcowy.

Ależ mogą być i bez zacięcia :evil_lol: Bardzo dziękuję :loveu: Chociaż głównie sępię o to, na którym Atos stoi nad cyferką "1" :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dorotak napisał(a):
Ależ mogą być i bez zacięcia :evil_lol: Bardzo dziękuję :loveu: Chociaż głównie sępię o to, na którym Atos stoi nad cyferką "1" :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

A to Ci sie nie podoba ? :eviltong:
A mi sie podoba :diabloti:

Posted

Flaire napisał(a):
Marysiu, a masz może Misiowatą na podium? Bo też chcę cudzym wnukom pokazać, że Misia wygrała z tymi, ekhm, no, jak im tam... belgami. :evil_lol:

Mam :lol: (zobacz, jeden belg CSuje, drugi się z obrzydzeniem od Was odwraca :evil_lol:

dorotak napisał(a):

No jassssneee :razz: że też sama na to nie wpadłam :roflt:

Saba napisał(a):
Cerber dzięki za Pako :loveu: (to ten ostatni border) może ktoś ma go więcej :roll:

Ja nie mam :(

Edyta & Regis napisał(a):
Dzięki, dzięki wielkie!

Proszę :lol: Polecam się na przyszłość życzliwej pamięci :loveu:

LALUNA napisał(a):
A to Ci sie nie podoba ? :eviltong:
A mi sie podoba :diabloti:

Ciekawe dlaczego :evil_lol:

taura1 napisał(a):
Marysiu ja zgłaszam reklamacje, nie ma skaczacego przez plecy Dinosława. ;( :)

Bo Paula ma wersję lepszą technicznie :)

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Julix - i jak tam, czy już dogadujecie się z YouTube? :cool3:

Julix - jak filmiki? :lilangel:

Niestety... wgrywalam 5 filmow i za kazdym razem "wyswietla sie niepowodzenie" :( Nie wiem co z nimi... jeszcze kilka razy sprobuje, a jak sie nie uda, to moze gdzies indziej je wgram..

Reszta zdjec ;)

Posted

Mam :lol: (zobacz, jeden belg CSuje, drugi się z obrzydzeniem od Was odwraca :evil_lol:

Drugi sprawdza czy medal jest jadalny :eviltong:

Posted

Cerber - napewno wszyscy doceniają Twoje zdjęcia!
A może jakaś Czokunia się tam u Ciebie znajdzie, bo na razie mam jej malutko... tylko jedną od Marysi i dwie od Viris...

Julix - no trudno... na szczęście Klaudia też miała filmik z Asti. Dzięki Klaudia!!! :loveu: Na tym filmiku nota bene widać (choć może nie najlepiej) jak to sędzina wpakowała mi się na trasę przebiegu, przez co nie zdołałam dobiec do strefy na palisadzie. Po prostu stanęła mi na drodze i nagle musiałam przyhamować, bo bym na nią wpadła!
Poza tym skiepściłam zmianę strony po hopce po tunelu (miała być przed psem, ale jakoś nie zdążyłam :roll:). Więc nie do końca ten przebieg był udany, choć punktowo czysty... ;-)

Posted

Na pewno gdzies go wgram niedługo.. Ja Choco nie mam jak i wielu innych psiakow, bo musialam szybko wracac - nastepnego dnia szkola, poza tym pociag mi tylko taki pasowal... Mam nadzieje, ze nastepnym razem zostane dluzej. To byly juz ostatnie fotki z toru. Mam jeszcze pare spoza niego, ktore zaraz wstawie :)