Cerber Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 na razie więcej fot nie dam rady wstawić... muszę iść szykować się na trening... moze po treningu jak zmęczona jeszcze do końca nie będę to coś jeszcze tam wstawię... Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cerber pewnie, że ktoś zechce!! :multi: Ja np. chcę Unę skopiować do jej foto-bloga (link w banerku) - rozumiem, że mogę? :) :) :) Quote
Cerber Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marysia - dzięki :) jasne, ze możesz :) ja nie wszystkie psy znam po imieniu więc wybaczcie, że jak bedziecie pisać coś do mnie o swoim psie to nie będę kojarzyła, bo ja prawie żadnego psa, którego na zdjecjiach mam to nie znam :oops::roll: Quote
dorotak Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Zmoknięty sznaucer byłby bardziej fotograficzny, gdyby był brązowy ;) Rozważę to następnym razem... :evil_lol: Podpowiedz tylko, czy iść w stronę Jesiennego Liścia, czy może Dzikiego Kasztana albo raczej Słodkiego Cappuccino? :cool3: :lol: :lol: :lol: A w ramach reklamacji - czy masz może zdjęcie podium NZL? Będę wnukom (nie wiem czyim co prawda :evil_lol:) opowiadała, że Atos wygrał z borderami, ale bez zdjęcia, to mi nie uwierzą :niewiem: :diabloti: Cerber, dzięki za fotki "czarnego" :loveu: Quote
Cerber Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dorotak - a prosze bardzo :) zawsze do usług... a teraz spadam na trening.. trzymajcie się ciepło :) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dorotak napisał(a):Rozważę to następnym razem... :evil_lol: Podpowiedz tylko, czy iść w stronę Jesiennego Liścia, czy może Dzikiego Kasztana albo raczej Słodkiego Cappuccino? :cool3: :lol: :lol: :lol: Sugeruję Jesienny Liść :razz::razz::razz: dorotak napisał(a):A w ramach reklamacji - czy masz może zdjęcie podium NZL? Będę wnukom (nie wiem czyim co prawda :evil_lol:) opowiadała, że Atos wygrał z borderami, ale bez zdjęcia, to mi nie uwierzą :niewiem: :diabloti: Nie cierpię fotografowania podium :evil_lol: Co prawda to robiłam, ale bez zacięcia i troski o efekt końcowy. Co widać :oops: Quote
Flaire Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cerber napisał(a):ja prawie żadnego psa, którego na zdjecjiach mam to nie znam :oops::roll:No to Ci powiem, że na trzech z ostatnich czterech zdjęć, które wstawiłaś, jest moja Lotka, zwana czasem Leokadią. Za co bardzo serdecznie dziękuję! :) Marysiu, a masz może Misiowatą na podium? Bo też chcę cudzym wnukom pokazać, że Misia wygrała z tymi, ekhm, no, jak im tam... belgami. :evil_lol: Quote
dorotak Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Nie cierpię fotografowania podium :evil_lol: Co prawda to robiłam, ale bez zacięcia i troski o efekt końcowy. Ależ mogą być i bez zacięcia :evil_lol: Bardzo dziękuję :loveu: Chociaż głównie sępię o to, na którym Atos stoi nad cyferką "1" :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Saba Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cerber dzięki za Pako :loveu: (to ten ostatni border) może ktoś ma go więcej :roll: Quote
LALUNA Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dorotak napisał(a):Ależ mogą być i bez zacięcia :evil_lol: Bardzo dziękuję :loveu: Chociaż głównie sępię o to, na którym Atos stoi nad cyferką "1" :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A to Ci sie nie podoba ? :eviltong: A mi sie podoba :diabloti: Quote
taura1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marysiu ja zgłaszam reklamacje, nie ma skaczacego przez plecy Dinosława. ;( :) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Flaire napisał(a):Marysiu, a masz może Misiowatą na podium? Bo też chcę cudzym wnukom pokazać, że Misia wygrała z tymi, ekhm, no, jak im tam... belgami. :evil_lol: Mam :lol: (zobacz, jeden belg CSuje, drugi się z obrzydzeniem od Was odwraca :evil_lol: dorotak napisał(a):Ależ mogą być i bez zacięcia :evil_lol: Bardzo dziękuję :loveu: Chociaż głównie sępię o to, na którym Atos stoi nad cyferką "1" :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No jassssneee :razz: że też sama na to nie wpadłam :roflt: Saba napisał(a):Cerber dzięki za Pako :loveu: (to ten ostatni border) może ktoś ma go więcej :roll: Ja nie mam :( Edyta & Regis napisał(a):Dzięki, dzięki wielkie! Proszę :lol: Polecam się na przyszłość życzliwej pamięci :loveu: LALUNA napisał(a):A to Ci sie nie podoba ? :eviltong: A mi sie podoba :diabloti: Ciekawe dlaczego :evil_lol: taura1 napisał(a):Marysiu ja zgłaszam reklamacje, nie ma skaczacego przez plecy Dinosława. ;( :) Bo Paula ma wersję lepszą technicznie :) Pozdrawiam Marysia i Una Quote
JIM Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Julix - i jak tam, czy już dogadujecie się z YouTube? :cool3: Julix - jak filmiki? :lilangel: Niestety... wgrywalam 5 filmow i za kazdym razem "wyswietla sie niepowodzenie" :( Nie wiem co z nimi... jeszcze kilka razy sprobuje, a jak sie nie uda, to moze gdzies indziej je wgram.. Reszta zdjec ;) Quote
Saba Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Mam :lol: (zobacz, jeden belg CSuje, drugi się z obrzydzeniem od Was odwraca :evil_lol: Drugi sprawdza czy medal jest jadalny :eviltong: Quote
Asti Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 http://img483.imageshack.us/img483/4252/imgp8016pd8.jpg Jaka talia! :lol: No, no, tor zerówkowy łatwy nie był ;) I ta palisada! Quote
Aussie Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cerber - napewno wszyscy doceniają Twoje zdjęcia! A może jakaś Czokunia się tam u Ciebie znajdzie, bo na razie mam jej malutko... tylko jedną od Marysi i dwie od Viris... Julix - no trudno... na szczęście Klaudia też miała filmik z Asti. Dzięki Klaudia!!! :loveu: Na tym filmiku nota bene widać (choć może nie najlepiej) jak to sędzina wpakowała mi się na trasę przebiegu, przez co nie zdołałam dobiec do strefy na palisadzie. Po prostu stanęła mi na drodze i nagle musiałam przyhamować, bo bym na nią wpadła! Poza tym skiepściłam zmianę strony po hopce po tunelu (miała być przed psem, ale jakoś nie zdążyłam :roll:). Więc nie do końca ten przebieg był udany, choć punktowo czysty... ;-) Quote
JIM Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Na pewno gdzies go wgram niedługo.. Ja Choco nie mam jak i wielu innych psiakow, bo musialam szybko wracac - nastepnego dnia szkola, poza tym pociag mi tylko taki pasowal... Mam nadzieje, ze nastepnym razem zostane dluzej. To byly juz ostatnie fotki z toru. Mam jeszcze pare spoza niego, ktore zaraz wstawie :) Quote
tamer Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Bardzo wszystkim dziękuję za fotki mojej suczy :loveu: Gdyby znalazło się coś jeszcze, bardzo chętnie przygarnę :D Quote
Recommended Posts