Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Choco to ta mordka w moim avatarze, poza tym można zobaczyć ją w dużych ilościach na mojej stronce (sorki girlz, stronie Choco i Asti ;-)) - link w podpisie :-)

Posted

Cerber napisał(a):
niestety nie mam zadnych zdjęć Czoko :( zostały mi się prawie same foty moich klubowych psiwków.... :( przykro mi :(

Trudno. Może u kogoś innego się jeszcze znajdzie... :cool3:

Posted

haha
czarny CSowal, bo nie podobala mu sie rola 'tego drugiego' :D
za to Flaire w siodmym niebie! tak trzymac! ;)

ps: ja chce wiecej czarnego i szarego! ;( choc to zdjecie Sharkowej lepetynki jest boskie - dzieki!

Posted

Mam nadzieje, ze nastepnym razem bedzie wiecej czasu :) [na pewno podejde jak sie nadazy okazja :P]

Na tym juz chyba ostatecznie koncze wklejanie zdjec [razem juz wkleilam ok. 120 :razz:] jutro cos zrobie z tymi filmikami.

mam jeszcze mały problem w odróżnianiu niekórych bc

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
AniuP, Julix - jak filmiki?

A wrzuciłam go wczoraj wieczorkiem na youtube, ale dzisiaj zupełnie nie miałam jak wejść na dogo. :angryy:

Już mnie Klaudia wyprzedziła :oops: :
Klaudia :-) napisał(a):

Ale mój jest z innej strony torku nakręcony, to może też go jeszcze wrzucę? http://www.youtube.com/watch?v=hJLyiVwK47s

I jeszcze Dino:
http://www.youtube.com/watch?v=Bgk_toonDKQ
http://www.youtube.com/watch?v=7RAyqxJZnJk

Marysia, a Asti to nic nie masz :roll: czy je przegapiłam? :cool3:

Posted

Reklamacja nr 1: brak Zuzy
Więcej nie mam :-(

Marysiu
dzięki bardzo! następnym razem TY SIĘ ZMIEŃ :cool3: (obiekt fotografowania w sensie:)

Saba napisał(a):
"Jestem motylkiem!"
Poza tym taka zrzutka przednimi łapkami :shake: ;)

:))) bo jak goopia pani założyła że pies pod takim kątem skoczy:angryy::angryy: A poza tym to nie zrzutka ino Zuza se chciała na pamiątkę tyczkę zabrać do domu :P

Julix
bardzo bardzo dziękuję za wszystkie zdjęcia mojej suczy.

Posted

dorotak napisał(a):
Teraz możemy spokojnie odchodzić na emeryturę :p

Ani mi się waż :mad:

Marysiu może nas na podium też udało by się znaleźć albo z Miką albo z Holką:-)

Poszukam, powinno być :)

a filmiki u mnie też się jeszcze jakieś znajdą

:multi::multi: Może jumping? Może być ucięty do tego najtrudniejszego fragmentu, który dziewczyny zrobiły konkursowo :evil_lol:

niuka napisał(a):
ps: ja chce wiecej czarnego i szarego! ;( choc to zdjecie Sharkowej lepetynki jest boskie - dzieki!

Przepraszam, ale TY naprawdę nie masz na co narzekać :eviltong:

AniaP napisał(a):
A wrzuciłam go wczoraj wieczorkiem na youtube, ale dzisiaj zupełnie nie miałam jak wejść na dogo. :angryy:

Już mnie Klaudia wyprzedziła :oops: :
Ale mój jest z innej strony torku nakręcony, to może też go jeszcze wrzucę? http://www.youtube.com/watch?v=hJLyiVwK47s

:buzi: :buzi:

Z każdej strony niesie nowe informacje! Na filmiku Klaudii widać piękne zatrzymanie na strefie na palisadzie, nie zrobioną i ładnie uratowaną zmianę przed palisadą i niedostosowanie prędkości przewodnika i psa :evil_lol: Na Twoim za to dobrze widać końcówkę - strefę na kładce zaliczoną na słowo honoru :angryy: i ładnie poprowadzone trzy hopki :)

AniaP napisał(a):
Marysia, a Asti to nic nie masz :roll: czy je przegapiłam? :cool3:

Przegapiłaś:
http://img247.imageshack.us/img247/3199/imgp7742kc0.jpg

Julix napisał(a):
Hehe :P To beda trzy Uny :) moj tez jest z innej strony, to tez go wrzuce jutro

Ciekawe, co na nim widać :evil_lol: :multi:

A jumping? Kto ma jumping? :cool3:

Posted

sic! napisał(a):
Marysiu
dzięki bardzo! następnym razem TY SIĘ ZMIEŃ :cool3: (obiekt fotografowania w sensie:)

Chodzi Ci o zmianę na stanowisku przewodnika Uny? :lol: Na treningach już się zmieniam :multi:ale cały torek na zawodach to dla mnie za dużo. Do czasu :diabloti:

AleksandraAlicja napisał(a):
Marysiu, a Tekli to na zdjęciach nie masz :diabloti: ?

Jakbyś przyjechała to bym miała :eviltong:

Holka i Asti na podium:

Flaire - znalazłam coś dla Ciebie :cool3: klik

Posted

Chodzi Ci o zmianę na stanowisku przewodnika Uny? :lol: Na treningach już się zmieniam

Zmieniaj się zmieniaj! :) Choć Paula sobie z Uną radzi z tego co widziałam. :P
Obiekt fotografowania zmień :mad:

Posted

Przebrnęłam przez te kilkanaście nieczytanych stron! I jezuuuu jak ja na tych zdjęciach w trakcie biegu wyszłam :eviltong::eviltong::eviltong:

sic to Una radzi sobie z Paulą, bo jak widać na filmiku Paula wyraźnie nie nadąża :evil_lol:

Teraz kto cierpliwy to poczeka na moje zdjęcia z Marysi aparatu, a pojawią się one prawdpodobnie w przyszłym tygodniu dopiero :-( Ale mam nadzieję, że wywołają miłe uczucia :eviltong:

Ja również dziękuję za wspaniałe zawody! :loveu: Magda i ekipa spisali się suuuuper!
I jeszcze Ewie za obmacanie Wenki i kilka rad :multi:

Posted

LALUNA napisał(a):

http://img512.imageshack.us/img512/986/bc1dn9.jpg
Wendy a druga Viola siostra ( a właściwie pół siostra)

Laluna coś mi się wydaje,że ten psiaczek z tyłu to wcale nie Violka tylko Watażka:evil_lol:a reszta fotek się zgadza:-)

Marysiu jumpingu nie mam,bo kręciłam tylko agility i przy tej pogodzie starałam się aparat wyciągać jak nie padało,bardzo dziękuje za fotki z podium

Posted

Laluna coś mi się wydaje,że ten psiaczek z tyłu to wcale nie Violka tylko Watażka:evil_lol:a reszta fotek się zgadza:smile:

A patrz jak sie drań dla niepoznaki nakropkował. Widac chciał za Violke uchodzic, cobym go zabrała ze sobą do Wrocławia. Widac źle mu w tej Łodzi, oj źle :evil_lol:

To ja musze sprawdzic czy go nie mam w domu. Mam nadzieje ze Małgosia zaopiekowała sie Violka.