Aussie Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Śliczne fotki Paula :klacz: Special dzieks za Czokulca :loveu: Quote
PARSONRK Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 http://images25.fotosik.pl/81/320a1c8226cf7702.jpg Tyyyyy patrz co to ?? ps to Kropek i jego oszałamiająca prędkość na torze :evil_lol: mało sie nie posikałam ze śmiechu :p wielkie dzięki :multi: Quote
LALUNA Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 WENDY czy WIOLKA ? Pierwsza Viola, druga Wendy. Dzięki za fotki :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Proszę bardzo i bardzo mi miło :cool3: No to po kilku miłych słowach mam motywację do dalszego żmudnego wklejania (a jeszcze czekają na mnie zdjęcia z Łodzi z maja :razz:). Kolejna piątka - w barwach black&white :loveu: Melba, corgi o nieznanym mi imieniu i Wena: Wkradła nam sie jeden merlaczek - ASTI Pechowo ucięta WENA I znów WENKA ;) a tu drogą dedukcji wyszła mi OLLY :eviltong: Quote
niuka Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 jakie sliczne foteczki krecika! dzieeki! :) ps: my jeszcze nie mamy dosc ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Jak nie macie dość to kolejna piątka :razz: Cavalier z Russa - jak mu na imię nie pamiętam ;) Iwona i Ness: Zuza rwie się do startu :evil_lol: Whisky i frisbee: yyyy... VIOLKA ? :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 I kolejna porcja: Atos: Maczek (niestety uciachałam mu łapki :eviltong:) Unga (?) Eber: I Eber mięśniak :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Dalej: Ponownie Iwona & Ness tym razem bardziej dynamicznie! Mika: Emir: Damian i Drago (oraz nieproszony kawałek namiotu - biały cień :roll:) Fanti z poznańskiej ekipy szelciaków :cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Następna piąteczka: Tyłeczek FANTI na palisadzie FANTI i wpełni skupiona przewodniczka;) MASZKIN FRANC lotnik I Franc mięśniak Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 I piąteczka głównie pod znakiem Dinosława vel. Staszka :eviltong: na początek cavalierka ASTI I ciąg Staszków :evil_lol: Quote
LALUNA Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 yyyy... VIOLKA ? :eviltong: Viola, Viola ;) Quote
Anza&Hacker Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Paula - naprawde CUDNE fotki! :loveu: Jeszcze troche się wyćwiczysz i będziesz robiła fotki tak, jak by to był Twój aparat :cool3: Quote
PATIszon Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Agility Is Fun :evil_lol: http://images13.fotosik.pl/89/a02d9775511590f6.jpg Quote
sic! Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a): Zuza rwie się do startu :evil_lol: Nie do startu, tylko do Juki :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
taura1 Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Jest! Jest! Jest Staszek :D dziękuje ślicznie i wiesz na jakie foto czekam. :) Quote
Paskuda_Bandzior Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Paula - naprawde CUDNE fotki! :loveu: Jeszcze troche się wyćwiczysz i będziesz robiła fotki tak, jak by to był Twój aparat :cool3: Dziekuję :oops: :loveu: A tak w sumie to Marysia dawała mi ustawiony aparat a ja tylko cyk, cyk :eviltong: :evil_lol: Kinga wiem wiem, ale wrzucam po kolei i jeszcze do tamtego nie doszło :lol: Quote
PATIszon Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):Dziekuję :oops: :loveu: A tak w sumie to Marysia dawała mi ustawiony aparat a ja tylko cyk, cyk :eviltong: :evil_lol: Jak widac aparat to nie wszystko, potrzebne jeszcze dobre oko, a Ty je najwyrazniej masz :cool3: Quote
Mudik Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 FRANC LOTNIK to klasa extra zaplułam niemalże ekran ze śmiechu :-D :-D :-D jest G I T !!!!!! Quote
Aussie Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Faktycznie lotnik rewelka! I w ogóle fantastyczne fotki! Quote
niuka Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 super! u ciebie to chociaz widac na fotkach ze deszcz byl :D btw: pierwszy raz widze taka krejzolnieta mine u maca - wow - fajowy zlapany moment ;) czekamy na wiecej - to moze i czarny sie znajdzie jeszcze? :> Quote
OlaAB Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 BOGDANG napisał(a):Witam. Dla zainteresowanych wyniki z Mistrzostw Polski oraz Otwartych Zawodów Na Zakończenie Lata. Zamieszczam tylko finały. Wszystkie konkurencje pośrednie będą zamieszczone na stronie klubowej. w którym miejscu są umieszczone wyniki? :cool3: Quote
jovanna Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 po ciezkich trudach wreszcie udalo sie mi wrzucic wyniki Mistrzostw Polski i Zawodow na Zakonczenie Lata na stronke ...(cale popoludnie do teraz nad tym siedzialam) Magda medal mi sie nalezy i koszulka sekcyjna za dzisiejszy boj z serwerem (wolniejszym niz zolw) :roll: tu linek jak cos brak to pisac... http://www.agility.bydgoszcz.pl/zawody.html Quote
Magda i Saga Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Medal możesz dostać:p A koszulke jak zaczniesz trenowac i w zawodach startować:diabloti: Quote
Recommended Posts