OlaAB Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Viris'] http://images21.fotosik.pl/412/aafafd7f5d30ed3f.jpg jak w rameczce :loveu:, dziękuję Quote
Robull Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Przyłączam się do gratulacji dla wszystkich zwycięzców!:multi: Pragnę szczególnie pogratulować Ani Makosz - 2 tytuły w jej rękach! Ustąpiła tylko miejsca Pipi, ale ta wymiata po prostu wspaniale i chyba jeszcze długo będzie niezagrożona na pozycji Nr 1. Fotki jak zwykle ogląda się z prawdziwą przyjemnością:loveu: Tu też chcę coś wyróżnić, a mianowicie fotkę, która wyjątkowo mnie urzekła: http://images27.fotosik.pl/78/0825614c35223009.jpg I na koniec chciałbym zwrócić na jeszcze jeden drobiazg... Po raz kolejny BELGI GóRą!!!:evil_lol: Quote
Saba Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no dobra Łysego jest sporo, a Fiony tylko jedno o Sabie nie wspomnę :-( I jeszcze poszperajcie czy nie macie bordera z zerówek zgłoszony był jako Geron, biegł z Basią, dostali dwie detki i nagrodę za detkę ;) I jeszcze chcę się pochwalić że na zawodach udało mi się nauczyć na Ekonomię i nawet Doktorek mnie pochwalił że na tle roku bardzo dobrze :) A jak innym poszło wiem że nie tylko ja się uczyłam ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Pipi - specjalnie dla wielbicieli ;) CDN PS Sabo ja zerówek nie mam prawie wcale, bo zajmowałam się wtedy Uną... Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A jednak jeszcze coś się zapodziało. Nie wiem jak to się mogło stać. Teraz będzie nie po kolei, ale już nic na to nie poradzę. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Huuurrraa! :multi: Jednak jest Una! :multi: :buzi: Mogę przekleić do Uny Foto-bloga i bloga na jej stronie www? :modla: Rozrywki w przerwie (dziękuję Ewie za porzucanie Unie :buzi:) Asti Holka CSujący papillon CDN Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Czyli to Ona - http://images13.fotosik.pl/80/fad3e615318bca7d.jpg Cieszę się że jednak ją złapałam.Po prostu ja Was nie znam i nie wiem kto jest kto ( jeszcze). Zaraz poszukam jeszcze innych zdjęć. Może będzie więcej. A zdjęciami proszę się częstować. W razie możliwości proszę podpisać. Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Zabieram się za ciąg dalszy obrabiania zdjęć i uprzejmie zapytuję: MA KTOŚ FOTKI UNY?? :razz: Marysiu, ja niestety zdecydowałam, że zbyt kiepski ze mnie fotograf na takie warunki pogodowe i nawet nie wyjęłam aparatu z pokrowca. :( Ale następnym razem obiecuję focić Unę w dużych ilościach jeżeli tylko będzie to możliwe - bo jestem Ci winna ;). A póki co, jeśli masz jakieś fotki najlepszej możliwej rasy ;) , to bardzo proszę. :) Viris, dzięki wielkie za Leokadię! :loveu: Niestety to zdjęcie wiem dokładnie, w którym momencie było robione - niecne zamiary Lotki są wyraźnie widoczne w jej ślepiach, skoncentrowanych na tej nieszczęsnej palisadzie... Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Polecam się. Dziękuję wszystkim którzy docenili moją pracę :cool1: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Viris']Czyli to Ona - http://images13.fotosik.pl/80/fad3e615318bca7d.jpg Tak! To Una :loveu: [quote name='Viris']Cieszę się że jednak ją złapałam.Po prostu ja Was nie znam i nie wiem kto jest kto ( jeszcze). Zaraz poszukam jeszcze innych zdjęć. Może będzie więcej. Ja też się cieszę :multi: Szukaj, szukaj! Obyś coś miała :multi: [quote name='Viris']A zdjęciami proszę się częstować. W razie możliwości proszę podpisać. Dzięki :buzi: Będę podpisywać! [quote name='Flaire']Marysiu, ja niestety zdecydowałam, że zbyt kiepski ze mnie fotograf na takie warunki pogodowe i nawet nie wyjęłam aparatu z pokrowca. :( Wystarczyło podkręcić czułość i robić :eviltong: [quote name='Flaire']Ale następnym razem obiecuję focić Unę w dużych ilościach jeżeli tylko będzie to możliwe - bo jestem Ci winna ;). Trzymam za słowo!! :cool3: Aczkolwiek nie wiem, dlaczego jesteś mi to winna? [quote name='Flaire']A póki co, jeśli masz jakieś fotki najlepszej możliwej rasy ;) , to bardzo proszę. :) Mam wrażenie, że coś mam... tylko muszę dotrzeć do niego... [quote name='Flaire']Viris, dzięki wielkie za Leokadię! :loveu: Niestety to zdjęcie wiem dokładnie, w którym momencie było robione - niecne zamiary Lotki są wyraźnie widoczne w jej ślepiach, skoncentrowanych na tej nieszczęsnej palisadzie... Bo ta palisada wrednie ustawiona była, no! Blue Atos Mak Nikita CDN Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):Trzymam za słowo!! :cool3: Aczkolwiek nie wiem, dlaczego jesteś mi to winna?Bo Twoje zdjęcie, ilustrujące artykuł o najlepszej możliwej rasie ;) bardzo dużo dla mnie znaczyło w ogromnie trudnym momencie mojego życia. Nawet nie wiesz, jak dużo. Więc jeszcze długo będę Ci dłużna. :) Quote
Agata Hanel Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Viris napisał(a):Polecam się. Dziękuję wszystkim którzy docenili moją pracę :cool1: Dzięki serdeczne za zdjęcia Rejki:Cool!:! Na jednym dobrze widać moje przemoczone buty:diabloti:, ale licho mnie nie wzięło:evil_lol:.Jeszcze. Zdjęcia śliczne. Chcemy jeszcze!!! Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ta palisada była strasznie ustawiona. Jak bym była psem to też bym na nią pobiegła :evil_lol: To co mi się jeszcze udało wyłuskać. Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Wystarczyło podkręcić czułość i robić :eviltong:Ale ja i tak już dosyć czuła jestem ;). Jak bym jeszcze podkręciła, to już całkiem bym się rozczuliła. ;) Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 To kogo mam jeszcze szukać ( ze względu na moją niewiedze podajcie linki ze zdjęciem psiaka to postaram się więcej fot znaleźć):oops: Quote
Sajko Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ja chyba nie muszę fot psiaka w linku pokazywać- rudy bulterier:cool3: ślicznie prosi o jakieś foteczki:razz: Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Viris napisał(a): To kogo mam jeszcze szukać ( ze względu na moją niewiedze podajcie linki ze zdjęciem psiaka to postaram się więcej fot znaleźć):oops:No ja biegałam jeszcze z drugą przedstawicielką najlepszej możliwej rasy - taką bardziej Misiowatą... ;) Póki co, nie ma jej zdjęć, bo biegła tylko jeden przebieg (poszłyśmy na jakość, a nie ilość ;) ). Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ok bulka mam chyba tylko 4 fotki, zaraz poszukam. Z tym jednym przebiegiem może być problem bo jeśli gdzieś na początku zawodów to ja spałam w samochodzie :oops: Quote
dorotak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Julix, Marysiu - bardzo dziękuję za foty Atosa :loveu: - strasznie mi brakowało tego napięcia po zawodach, kiedy co chwila zagląda się na Dogo i sprawdza, czy ktoś cyknął może fotkę z naszego przebiegu? :lol: Mam nadzieję, że jeszcze coś się znajdzie ;). Quote
sic! Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Viris a rottweilera nie masz tam czasem?? Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Viris napisał(a):Z tym jednym przebiegiem może być problem bo jeśli gdzieś na początku zawodów to ja spałam w samochodzie :oops:Nie, nie na początku - tak z grubsza w środku. To był egzamin A1 - czwarty torek zawodów (po trzech torkach jumpingowych), a Misia była bodaj dziesiąta w nim startująca. Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='sic!']Viris a rottweilera nie masz tam czasem??Niestety nie :shake: [quote name='Flaire']Nie, nie na początku - tak z grubsza w środku. To był egzamin A1 - czwarty torek zawodów (po trzech torkach jumpingowych), a Misia była bodaj dziesiąta w nim startująca. Nie znalazłam :placz: Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Viris napisał(a):Nie znalazłam :placz: Viris - dzięki za sprawdzenie - i nie szkodzi, że jej nie masz, bo Misia to już stara krowa jest, biega tak, że ją łatwo złapać ;) i dzięki wspaniałym dogomaniackim fotografom ma już sporo zdjęć. :) A Lotka, którą ufociłaś, dopiero zaczyna swoją karierę, więc zdjęć ma niewiele, jest chyba od Misi mniej fotogeniczna, a dodatkowo często ma się tylko te pierwsze kilka przeszkód, żeby ją uchwycić - potem Leokadia jest już gdzieś indziej :razz: ... :) Quote
Recommended Posts