Sajko Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzięki bardzo bardzo bardzo za zdjęcia bulla:loveu: są super:loveu:i ile malowniczych zadeczków naszych;) a ostatnia wygląda, jakby szarżował na coś z tą rozdziawioną paszczą:evil_lol: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Flaire']Bo Twoje zdjęcie, ilustrujące artykuł o najlepszej możliwej rasie ;) bardzo dużo dla mnie znaczyło w ogromnie trudnym momencie mojego życia. Nawet nie wiesz, jak dużo. Więc jeszcze długo będę Ci dłużna. :) Ojej :oops::oops: ale to całkiem całkiem nie moja zasługa... ot, po prostu zbieg okoliczności - cieszę się jednak, że tak miły dla Ciebie :multi: [quote name='Viris']To co mi się jeszcze udało wyłuskać. HURA!! Ile Uniaków!! :sweetCyb::sweetCyb::thumbs::sweetCyb::sweetCyb: Grendel A tu będę brutalna :diabloti: kilka kilo mniej... ...i zaraz by się psu bardziej chciało skakać Cerber Maszkin CDN Quote
Ajrisz Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Klaudia, znowu sie Mice przytylo :D :D :D Tak to jest jak sie przychodzi na treningi... bez psa ;-) Quote
Aussie Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dzięki za fotki moich suczy! Szczególnie Viris za to zbliżenie Asti nad hopką :loveu: Powiedz tylko jak podpisywać zdjęcia? Po prostu Viris? I oczywiście czkam na więcej Chokusiek i Astuszek :-) Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Może być Viris, a może być Agata Ciesielska. Mi wszystko jedno ;) LALUNA - Mam nadzieję że się nie pomyliłam :> To na moje oko jest drugie. (zobaczcie na kierowce samochodu. Mina mnie rozwala ) Quote
NNL-BC Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://images13.fotosik.pl/80/07a5dcd2e14712ac.jpg Dzieki wielkie za zdjecie Ness z jej debiutu na zawodach agility :loveu: Wiem ze byla szybka, ale moze jeszcze jakies zdjatko sie znajdzie??? :cool3: Pozdrawiam Ewa Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Zwrot przez psa ;) Franc Dino CDN Quote
Neo&Anti Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Magdo !! Wielkie podziękowania za tak wspaniałe zawody dla Ciebie oraz całej ekipy która przy ich organizacji brała udział, było tak super że nawet upiorna pogoda nie była w stanie ich popsuć. Magda i Saga napisał(a): Przepraszam tych co musieli biec drugi raz, bo nie zmierzyliśmy czasu, tych co dostali kołem w głowę, bo było za wysoko, Tym się akurat nie przejmuj bo jest w tym troche mojej winy to po pierwsze a po drugie Anti jest zaprawiony w takich akrobacjach bo to nie pierwszy raz mu się zdarzyło. Wielkie podziękowania za opieke jaką nad nami roztoczyłaś, naprawdę poczuliśmy się jak u siebie. Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 NNL-BC napisał(a): Dzieki wielkie za zdjecie Ness z jej debiutu na zawodach agility :loveu: Wiem ze byla szybka, ale moze jeszcze jakies zdjatko sie znajdzie??? :cool3: Pozdrawiam EwaPoszukam za chwilę, bo zajęłam się już ponad tysiącem zdjęć z wystawy w Wawie które mi zalegają na kompie. W przerwie poszukam. Proszę o zamienianie cytowanych zdjęć na linki, bo się Laluna zarobi ;) Quote
saJo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']SaJo, ja rozumiem, że pies powinien być szczypły, ale Whisky jest CHUDY... Gnojek ma problemy dermatologiczne i nie moze jesc nic oprocz suchej karmy, a niestety na samym suszu chudnie :shake: Quote
LALUNA Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 LALUNA - Mam nadzieję że się nie pomyliłam :> To na moje oko jest drugie. Dobre masz oko. ;) Dzieki. A to cos pierwszego ? :cool3: Quote
Viris Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6798816&postcount=328 Quote
Guttierrez Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [FONT=Verdana]Magda [/FONT] dzięki wielkie za jumprezę, wyszło naprawdę super, sędzina przy rozdawaniu nagród powtarzała mi na ucho "Wahnsinn, wahnsinn !!!" - szaleństwo, szaleństwo !!! :-). Oczywiście w pozytywnym ;-) tego słowa znaczeniu ... Specjalne podziękowania kieruję do [FONT=Verdana]Ani Filiks[/FONT] za banana i bułkę maślaną, dzięki którym udało mi się do końca ustać na nogach ;-). . Quote
LALUNA Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Viris']http://dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6798816&postcount=328 O dzieki, dzieki dzieki :modla: Jak ja je moglam przegapić :wallbash: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='saJo']Gnojek ma problemy dermatologiczne i nie moze jesc nic oprocz suchej karmy, a niestety na samym suszu chudnie :shake: Ojej :-( To życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia!! A nie może dostawać tego suszu więcej? Przedstawicielka najlepszej rasy świata (zaraz po gończych) :evil_lol: Kłak Fiona (i na tym zdjęciu widać, że pada!!) CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jeszcze Fiona: Frisbowe przerywniki: CDN Quote
anetta Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jak miło popatrzeć na zdjęcia :cool3: Fajne są, zwłaszcza ta :lol: http://images30.fotosik.pl/78/76c5a289aaea3177.jpg "Choco patrz, samolot leci" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :scared: Co to był za uszaty przyczepiony do drzewa???? http://images25.fotosik.pl/78/a6fab8e0871225c3.jpg Quote
Recommended Posts