Mokka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Nie, żebym sępiła alboco, ale czy Monia w tych zawodach nie startowała? :mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Mokka']Nie, żebym sępiła alboco, ale czy Monia w tych zawodach nie startowała? :mad: Startowała, ale biegała za szybko jak na siebie i żaden z fotografów nie zdążył :evil_lol: Atos Draka Corsa CDN Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Marysia_i_gończy']Przedstawicielka najlepszej rasy świata Och, Marysiu, dziękuję!!! :iloveyou: Na Twoich zdjęciach to od razu widać, ze Misia biegnie po puchar! ;) Quote
Mokka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 My też bieglim po puchar :placz:, mamy nawet większy ;), porównywałam osobiście :evil_lol:. Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Flaire']Och, Marysiu, dziękuję!!! :iloveyou: Na Twoich zdjęciach to od razu widać, ze Misia biegnie po puchar! ;) :) :) :) :) (wszelkie wzmocnienie pozytywne mile widziane, bo mam już serdecznie dość tych zdjęć...) Jak nie należy pokonywać huśtawki :evil_lol: Jednak znalazłam Sabę :multi: Łysol I dwa czarnuchy: CDN po przerwie regeneracyjnej ;) Quote
Flaire Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Mokka napisał(a):My też bieglim po puchar :placz:, mamy nawet większy ;), porównywałam osobiście :evil_lol:.Jak siem ma mniejszego psa, to siem potrzebuje większego pucharu :eviltong:. Quote
dorotak Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Marysiu - dzięki, dzięki, dzięki :modla: :loveu: Zmoknięty sznaucer jest co prawda wyjątkowo mało fotogeniczny :diabloti:, ale na Twoich zdjęciach wygląda fantastycznie :multi: Quote
yassue Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 to ja grzecznie posepie o dalmatynke i moze mala czekoladowa borderke spoza toru :) dziekuje slicznie za wspaniale zawody, wszystko cacy tylko ta pogoda... ;) Quote
Cerber Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Viris - piękne zdjęcia jak wszystkie z resztą!!! dziękuję za kilka fot mojego cerberka :* zaraz wstawię jeszcze foty od siebie :) Quote
Emerka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 W imieniu poznańskich debiutantów dziękuję organizatorom i wszystkim zawodnikom za świetną atmosferę i nawet nie mam pretensji, że lepszej pogody nie załatwili ;) Marysiu, zanim zastrajkujesz, poproszę Cię o więcej fotek mojej miniaturki sheltie - jeśli jakieś tam Ci sie jeszcze poniewiera....A jak nie, to i tak czujemy się zaszczycone:multi: Quote
Cerber Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 maliniaczek cud miód... zakochałam się w maliniaczkach :loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='dorotak']Marysiu - dzięki, dzięki, dzięki :modla: :loveu: Zmoknięty sznaucer jest co prawda wyjątkowo mało fotogeniczny :diabloti:, ale na Twoich zdjęciach wygląda fantastycznie :multi: Zmoknięty sznaucer byłby bardziej fotograficzny, gdyby był brązowy ;) [quote name='yassue']to ja grzecznie posepie o dalmatynke i moze mala czekoladowa borderke spoza toru :) Mała czekoladowa borderka jest Twoja?? :loveu: [quote name='Emerka']Marysiu, zanim zastrajkujesz, poproszę Cię o więcej fotek mojej miniaturki sheltie - jeśli jakieś tam Ci sie jeszcze poniewiera....A jak nie, to i tak czujemy się zaszczycone:multi: Obawiam się, że wkleiłam już wszystkie zerówkowe psy... Happy CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Pipi Plusz (no właśnie, co z Pluszowym startem w MŚ?) Owłosiona Mam łysych Mistrzyń - sama też Mistrzyni :cool3: CDN Quote
Saba Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Marysiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Saba']Marysiu :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :):):):):) Monia też się znalazła :) CDN Quote
PARSONRK Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Foteczki jak zawsze suuuper :loveu: Nie znajdzie sie jeszcze białego trochę ;) Quote
Recommended Posts