Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia :-) napisał(a):
no widzisz Julia nie przejmuj się,że jeszcze nie wszystkie bc odróżniasz,bo niektórzy właściciele nawet swoje psy mylą z ich półrodzeństwem:-)

Bo one taaakie podobne są, tak jakby od jednej matki :lol:

Posted

http://s222.photobucket.com/albums/dd222/JuliaDaisy/?action=view&current=2007_09090169-1.flv

Youtube znowu mnie zawiódł, wiec musialam sie dogadac z konkurencja.. nie lubie tej strony.. czekalam ponad godzine na wgranie :angryy:
ale JEST :D

Najpierw Una. Myslalam, ze szybciej to pojdzie :) Watpie Marysiu, zebys czegos nowego sie dopatrzyła :P

Co do bc to duza wiekszosc rozrozniam, a szczegolnie te ktore maja aktywne galerie na forum bc :D

Posted

Julix napisał(a):

Youtube znowu mnie zawiódł, wiec musialam sie dogadac z konkurencja.. nie lubie tej strony.. czekalam ponad godzine na wgranie :angryy:

Można też wrzucić na google ;) tam się chyba krócej ładuje

Posted

Dzięki :-) Ale nie wiem czemu u mnie ten filmik nie wyświetla się jako filmik tylko ciąg urywanych klatek i momentami zupełnie się wiesza (muszę ponawiać play) - i to nawet jak puszczam go któryś raz z rzędu... :-(

Posted

Aussie napisał(a):
Dzięki :-) Ale nie wiem czemu u mnie ten filmik nie wyświetla się jako filmik tylko ciąg urywanych klatek i momentami zupełnie się wiesza (muszę ponawiać play) - i to nawet jak puszczam go któryś raz z rzędu... :-(

A mi w miarę normalnie , widać tu loepiej kładkę i strefy na palisadzie i nie wyrobienie do zmiany strony.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
AniaP napisał(a):

Marysia, a Asti to nic nie masz :roll: czy je przegapiłam? :cool3:

Przegapiłaś:
http://img247.imageshack.us/img247/3199/imgp7742kc0.jpg

Tak, tak, to widziałam, ale w aparacie miałaś jeszcze kilka :cool3:, chyba, że Paula je ma. :roll:

Marysia_i_gończy napisał(a):
A jumping? Kto ma jumping? :cool3:

No ja mam http://www.youtube.com/watch?v=FjPfOQcBHmM , tylko spóźniłam sie z kręceniem :oops:, więc nie ma początku i trochę za daleko kręciłam. :ekmm:

Posted

To ja nieśmiało zacznę nocną porą ;)
Podpisywałam sobie w dolnym prawym rogu, troche podpatrując podpis Marysi :oops: :eviltong:
Zdjęcia można sobie przeklejać w niezmienionej formie, miło będzie jak będę wiedzieć gdzie ale nie jest to obowiązkiem bezwzględnym :razz:

No to zaczynam wreszcie:
JUKI:

CHOCO:

CHOCO:

WENDY czy WIOLKA ?

Posted

Paskuda_Bandzior napisał(a):
Teraz idę spać, mam jeszcze tego "trochę", ale nie wiem kiedy uda mi się wstawić :placz:
Może jutro a może dopiero w środku tygodnia :cool1:
Ale JESZCZE NIE SKOŃCZYŁAM :eviltong: :evil_lol:
Dobranoc.

Dzięki za fotki, są super:loveu: nie mogłam być to chociaż pooglądałam.
Co do tej sznaucerki mini czarnej to to jest BANGI, a ta borderka z WENĄ to OLLY. Dobranoc :lol: