niuka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jaki slodki Klas! :D z takim zakretem to ja sie nie dziwie, ze ten boczek polecial ;) nie ma tam wiecej czarnego z wytrzeszczem i sharka szarego? :) Quote
belgunia Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Nooo, Viris i Cerberku spisałyście się naprawdę dobrze fotograficznie na tych zawodach :loveu::loveu: Dziekuję wszystkim za zdjęcia mojego "przerosta pędziwiatra" :) Quote
sic! Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Mokka napisał(a):Nie, żebym sępiła alboco, ale czy Monia w tych zawodach nie startowała? :mad: Nie żebym za koleżanką powtarzała...., ale nikt nie ma Zuzy??? :placz::placz: Quote
Mokka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Dziękuję za fotkę Moni (sztuk raz). Wezmę to pod uwagę na następnych zawodach, gdzie będę aparatu osobiście używała ;). Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Mokka']Dziękuję za fotkę Moni (sztuk raz). Wezmę to pod uwagę na następnych zawodach, gdzie będę aparatu osobiście używała ;). Proszę mnie nie naciskać, bo zamknę się w sobie :obrazic: Poza tym bardzo mi przykro, ale nawet nie będąc dość świeżo po operacji nie byłabym w stanie fotografować o 8 do 20 i zrobić wszystkim psom piękne zdjęcia... dałam z siebie wszystko i pomimo to nie mam na zdjęciach wszystkich psów... EDIT: Paula ma Monię. Quote
Saba Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Poza tym bardzo mi przykro, ale nawet nie będąc dość świeżo po operacji nie byłabym w stanie fotografować o 8 do 20 i zrobić wszystkim psom piękne zdjęcia... dałam z siebie wszystko i pomimo to nie mam na zdjęciach wszystkich psów... Marysiu nie bierz tego tak do siebie, każdy będzie sępił o swojego psa :diabloti:, tym bardziej że ty tu raczej najwięcej fotek dałaś :razz: Przy okazji to tak niedawno sobie pomyślałam że kiedyś super fotki były tak naprawdę tylko od Windy, a zobaczcie jak nam sie teraz poprawiło :cool3: :Rose: dla fotografów Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Sabo dzięki :buzi: Saga Wściekły Krogulec z naszym wspaniałym tłumaczem :cool3: Tola CDN Quote
LALUNA Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Poza tym bardzo mi przykro, ale nawet nie będąc dość świeżo po operacji nie byłabym w stanie fotografować o 8 do 20 i zrobić wszystkim psom piękne zdjęcia... I do tego jeszcze biegać. JAk ja biegam to już nie mam niczego w glowie, adrenalina i stres :diabloti: Wiec i tak jestem pełna podziwu dla fotografów którzy potrafia biegac i cykac fotki. Quote
Magda i Saga Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Ale piękna Sagusia ala nietoperz:loveu: Marysia chwilowo w gwarze lotników "uziemiona", znaczy niebiegająca tylko focąca, ale jej sunia biegająca, więc stresik i tak jest Quote
Aussie Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Tekst o samolocie był dobry, to i ja skomentuję ;-) [quote name='Cerber'] http://images27.fotosik.pl/79/0a0d29225020eb4amed.jpg Mamo!!! W tej dziurze był potwór!!!! :shocked!::Help_2: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: P.S. Nie mam pojęcia jak zamienia się fotkę na link.... Quote
Aussie Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Cerber - dzięki za fotki Astuszki :loveu: Julix - i jak tam, czy już dogadujecie się z YouTube? :cool3: Quote
Edyta & Regis Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Haniu, wiem, ale dopiero niedawno uświadomiono mnie jak się zamieszcza zdjęcia na dogo. Daj mi proszę jeszcze 2 dni na przełamanie lodów z serwerem foto. Quote
Anza&Hacker Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 ...i co tu teraz tak cicho - gdzie ciąg dalszy fotek? :mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Magda i Saga']Ale piękna Sagusia ala nietoperz:loveu: Fajnie wyszła :loveu: Gończe w ogóle są fotogeniczne :cool3: [quote name='Magda i Saga']Marysia chwilowo w gwarze lotników "uziemiona", znaczy niebiegająca tylko focąca, ale jej sunia biegająca, więc stresik i tak jest Prawdę mówiąc stresuję się znacznie bardziej, kiedy to nie ja biegam z Uną :shocked!: [quote name='Anza&Hacker']...i co tu teraz tak cicho - gdzie ciąg dalszy fotek? :mad: Niektórzy nie mają możliwości siedzieć cały dzień przed kompem i obrabiać :eviltong: AniuP, Julix - jak filmiki? :angel: Holka Bangi w deszczu Catty Scotch CDN Quote
Klaudia :-) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Asti(aussie) http://pl.youtube.com/watch?v=LKjdtmyO5sw Una http://pl.youtube.com/watch?v=G3Oxjt9EGh8 Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kiri Bombowiec Czad Grendel CDN Quote
Cerber Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 to ja dziekuję, ze w końcu moje zdjęcia zostały zauważone, bo wcześniej ani słowa nikt nic nie napisał, jakbym nic nie wstawiała... zaraz dołożę z 5-10 zdjeć zanim pójdę na trening... mam jeszcze ok 60 zdjęć, więc moze trafi się jakiś piesek, którego mało na innych zdjęciach jest... Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 [quote name='Klaudia :-)']Una http://pl.youtube.com/watch?v=G3Oxjt9EGh8 :Rose::sweetCyb::buzi: DZIĘKUJĘ!! :buzi: :sweetCyb: :Rose: Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 K*O*N*I*E*C Zasady takie same jak zwykle - można moje zdjęcia kopiować na prywatne strony internetowe, inne fora, do blogów etc. - i proszę do mnie na priv info DOKĄD. Teraz mogę rozpatrywać ewentualne reklamacje... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Marysia_i_gończy Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Reklamacja nr 1: brak Zuzy Więcej nie mam :-( Quote
Klaudia :-) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Grendel http://pl.youtube.com/watch?v=ltz8sUQ_ebs Tola http://pl.youtube.com/watch?v=43hP6JiaU Quote
Cerber Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 moje zdjecia takze można kop[iować na str. i na fora tyle, ze też prosiłabym o powiadomienie mnie wcześniej o tym... o ile w ogóle ktoś zechce jakąś moją fote :D szczera jestem :D Quote
Recommended Posts