Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka napisał(a):
Nie, żebym sępiła alboco, ale czy Monia w tych zawodach nie startowała? :mad:

Nie żebym za koleżanką powtarzała...., ale nikt nie ma Zuzy??? :placz::placz:

Posted

[quote name='Mokka']Dziękuję za fotkę Moni (sztuk raz). Wezmę to pod uwagę na następnych zawodach, gdzie będę aparatu osobiście używała ;).

Proszę mnie nie naciskać, bo zamknę się w sobie :obrazic:

Poza tym bardzo mi przykro, ale nawet nie będąc dość świeżo po operacji nie byłabym w stanie fotografować o 8 do 20 i zrobić wszystkim psom piękne zdjęcia... dałam z siebie wszystko i pomimo to nie mam na zdjęciach wszystkich psów...

EDIT: Paula ma Monię.

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):

Poza tym bardzo mi przykro, ale nawet nie będąc dość świeżo po operacji nie byłabym w stanie fotografować o 8 do 20 i zrobić wszystkim psom piękne zdjęcia... dałam z siebie wszystko i pomimo to nie mam na zdjęciach wszystkich psów...

Marysiu nie bierz tego tak do siebie, każdy będzie sępił o swojego psa :diabloti:, tym bardziej że ty tu raczej najwięcej fotek dałaś :razz:

Przy okazji to tak niedawno sobie pomyślałam że kiedyś super fotki były tak naprawdę tylko od Windy, a zobaczcie jak nam sie teraz poprawiło :cool3:

:Rose: dla fotografów

Posted

Poza tym bardzo mi przykro, ale nawet nie będąc dość świeżo po operacji nie byłabym w stanie fotografować o 8 do 20 i zrobić wszystkim psom piękne zdjęcia...

I do tego jeszcze biegać. JAk ja biegam to już nie mam niczego w glowie, adrenalina i stres :diabloti: Wiec i tak jestem pełna podziwu dla fotografów którzy potrafia biegac i cykac fotki.

Posted

[quote name='Magda i Saga']Ale piękna Sagusia ala nietoperz:loveu:

Fajnie wyszła :loveu: Gończe w ogóle są fotogeniczne :cool3:

[quote name='Magda i Saga']Marysia chwilowo w gwarze lotników "uziemiona", znaczy niebiegająca tylko focąca, ale jej sunia biegająca, więc stresik i tak jest

Prawdę mówiąc stresuję się znacznie bardziej, kiedy to nie ja biegam z Uną :shocked!:

[quote name='Anza&Hacker']...i co tu teraz tak cicho - gdzie ciąg dalszy fotek? :mad:

Niektórzy nie mają możliwości siedzieć cały dzień przed kompem i obrabiać :eviltong:

AniuP, Julix - jak filmiki? :angel:

Holka

Bangi w deszczu

Catty

Scotch

CDN

Posted

to ja dziekuję, ze w końcu moje zdjęcia zostały zauważone, bo wcześniej ani słowa nikt nic nie napisał, jakbym nic nie wstawiała... zaraz dołożę z 5-10 zdjeć zanim pójdę na trening... mam jeszcze ok 60 zdjęć, więc moze trafi się jakiś piesek, którego mało na innych zdjęciach jest...

Posted

moje zdjecia takze można kop[iować na str. i na fora tyle, ze też prosiłabym o powiadomienie mnie wcześniej o tym... o ile w ogóle ktoś zechce jakąś moją fote :D szczera jestem :D