Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sajko']My również dziękujemy za zawody, było fajnie, mamy 5te miejsce w Mistrzostwach Polski z tylko 1 błędem, więc jestem super zadowolona z bombowca:loveu: pogoda- cóż, chyba czymś bardzo zawiniliśmy, przeskrobaliśmy czy coś, bo ktoś chciał nią nas bardzo pokarać:diabloti:

i przy okazji tej pogody, to ja chciałam spytać, gdzie jest ta ulewa na waszych fotkach??:crazyeye:rany, przecież to są perfekcyjne zdjęcia jak na te warunki! ( i przy okazji przypominam o spuchnietym ryjku nie do pomylenia z żadnym innym psem, który do tej pory miał tylko 1 fotkę:cool3:).

Magda, a jak jeszcze zadziałacie i wpłyniecie na budowę autostrady Wwa-Bydgoszcz, to co tydzień możemy jeździć na zawody:p

Przyznam szczerze, że nam, miłośnikom bullowaych zrobiło się bardzo miło widząc bulliczka w akcji- i cicho mu kibicowaliśmy! :) Czekaliśmy by zpbaczyć jego na podium, ale zimno nas wygnało :oops: Super pracował ! Gratulacje! Znamy tylko jednego bulika który troszke próbuje w tej dziedzinie sportowej :)
Pozdrawiamy serdecznie- fani :cool3:

Acha P.S

Mój luby wręcz zauroczył się tym psiakiem:

http://img48.imageshack.us/img48/1749/imgp7665mc6.jpg

co wręcz powiem szczerze mnie zdziwiło bo i on bullowaty tak jak ja :) I nie wiem co to za rasa :oops:

pozdrawiam raz jeszcze :)

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julix, dziękuję ślicznie za Locię, rudości moje nieutemperowane... :loveu:

[quote name='Edyta & Regis']Marysiu: Wiesz na ktore zdjęcie czekam, prawda?:modla:Edytko, a Ty wiesz, na które ja czekam, z Pęcić? ;)

Posted

[quote name='aNiOlEcEk']Acha P.S

Mój luby wręcz zauroczył się tym psiakiem:

http://img48.imageshack.us/img48/1749/imgp7665mc6.jpg

co wręcz powiem szczerze mnie zdziwiło bo i on bullowaty tak jak ja :) I nie wiem co to za rasa :oops:

Pipi to parson russel terrier :)

[quote name='cyber_zbir']"TWARDYM TRZEBA BYĆ, a nie miętkim!!" :P :evil_lol:

Pewnych trudności przeskoczyć nie sposób... ale woda to pikuś :eviltong:

Zabieram się za ciąg dalszy obrabiania zdjęć i uprzejmie zapytuję: MA KTOŚ FOTKI UNY?? :razz:

Posted

Sajko napisał(a):
i przy okazji tej pogody, to ja chciałam spytać, gdzie jest ta ulewa na waszych fotkach??:crazyeye:rany, przecież to są perfekcyjne zdjęcia jak na te warunki!

Zawsze mówiłam, że zdjęcia kłamią :evil_lol:

Paula zrobiła kilka takich fot, na których elegancko widać zacinający deszcz :p

Viris napisał(a):
Finito.

Jak to finito?? :mad: A gdzie Una? :mad: