Ellig Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 To z dzisiaj tuż po sterylce. Jeszcze nie miała kubraczka, żeby mogla się zalatwić. Taki biduś sobie szedł :-( Biduś malutki, ale już za kilka dni Wiki będzie zdecydowanie lepiej wygladała. Quote
Mazowszanka13 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Rzeczywiście chudzinka straszna. I czym by ona te maleństwa wykarmiła ? Strach pomyśleć. Quote
agat21 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Biedna chudzinka.. Jak dobrze, że już chociaż ona bezpieczna. I będzie nabierać ciałka. Serce pęka, jak się pomyśli ile takich jak ona bidaków jeszcze na świecie :( Quote
Ewa Marta Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Malunie wytuli Ania. Mam trochę informacji o dziewczynkach. Milka je i śpi. Wylizuje wszystko dokładnie i czeka na więcej. Z uwagi na stan zagłodzenia dostaje często małe porcje. Każdy dźwięk wywołuje u niej popłoch. W ogródku usłyszała jakiś głośny stuk i natychmiast chciała przegryźć smycz i uciekać w popłochu. Bardzo niechętnie wychodzi na spacer. To klasyka. One zawsze na początku boją się stracić ten swój zdobyty raj:-( Ania mówi, że widać jak bardzo jest zmęczona, jak odsypia wszystkie schroniskowe stresy:-( W momencie kiedy Ania siada, obie sunieczki siadają blisko niej i zasypiają. Wiki jest mocno pobudzona. Mimo narkozy tylko drzemie i dużo się rusza. Dostała już jeść, bo bardzo szukała czegoś. Na początek dostaje tylko Rocco sensible - mokrą karmę. Ania powiedziała, że nie ma żadnych sensacji po jedzeniu, więc na pewno dostanie dziś jeszcze jedną porcję. Ona jest odważniejsza i nie reaguje tak panicznie strachem na wszystkie nowości jak Milka. Jestem pewna, że za kilka dni obie panienki będą wesoło ganiać razem. Narazie trzeba nauczyć Milkę, że nic jej nie grozi. Będzie dobrze! Quote
Gusiaczek Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 nareszcie, dzięki wskazówkom Ellig, dotarłam i ja. Zostawiam serdeczności i dobre myśli :) Quote
ewu Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Moje kochane skarby:) Reszka była schroniskowym VIP-em....Siedziała w "domku reprezentacyjnym".... A te bidusie...:( Quote
ewu Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 W piątek albo w sobotę znowu tam jadę, nie umiem sobie radzić z emocjami. Dzisiaj znowu płakałam jak durna. Czemu to takie niesprawiedliwe, czemu tyle zła na tym świecie:( Quote
Mattilu Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 serce się ściska jak się czyta Wasze opisy maleńtasów i wpisy ewu na temat tego "miejsca". Cieszę się, że te dwie dostały bilet do raju. O reszcie nie chce mi się myśleć... Pozdrowienia dla Was wszystkich Kochane Dziewczyny Quote
Ellig Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Serdecznie dziękujemy. Tz mestudio, dziekuje za banerki . Quote
malagos Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 W piątek albo w sobotę znowu tam jadę, nie umiem sobie radzić z emocjami. Dzisiaj znowu płakałam jak durna. Czemu to takie niesprawiedliwe, czemu tyle zła na tym świecie:( A takich miejsc są setki... Quote
Ellig Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 " Łatka, Kubuś,Wiki, Menio, Pikuś i ja bylismy rano na spacerze.Wiki ciekawa swiata. Spała w nocy, dobrze, ładnie zjadła sniadanie.Sioooo bylo bez koooopki. milka byla w ogródku na spacerze, wychodzi tylko po dostaniu smaczka, szybkie siusiu, kupka i próba zwiania do domu.Apetyt dopisuje. Są kochane i u mnie !Możecie mi zazdrościć ":) Quote
Gusiaczek Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Kochane Malutkie :loveu: Jesteście pod Skrzydłami Eli, Ewy i Ani, a w skrzydła Waszych Opiekunek chcę wkleić maleńkie pióreczko http://www.dogomania.com/forum/topic/143276-ovolumen-3-bazarek-do-1810-godz-2000/ Quote
Ellig Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Kochane Malutkie :loveu: Jesteście pod Skrzydłami Eli, Ewy i Ani, a w skrzydła Waszych Opiekunek chcę wkleić maleńkie pióreczko http://www.dogomania.com/forum/topic/143276-ovolumen-3-bazarek-do-1810-godz-2000/ Witam, cudowny bazarek, przepiękne zdjecia, wyjatkowe opisy. Dziekujemy serdecznie Gusiaczku za to ,ze pomyslalas o Wiki i Milce. Zapraszamy! Quote
Ewa Marta Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Kochane Malutkie :loveu: Jesteście pod Skrzydłami Eli, Ewy i Ani, a w skrzydła Waszych Opiekunek chcę wkleić maleńkie pióreczko http://www.dogomania.com/forum/topic/143276-ovolumen-3-bazarek-do-1810-godz-2000/ Gusiaczku kochana :loveu: Dziękujemy Ci z całego serca!!! Quote
Ewa Marta Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Bardzo chciałabym podjechać do panieniek w sobotę i porobić zdjęcia:-) Przede wszystkim jednak przytulić obie i wycałować:-) Quote
Ewa Marta Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Elunia zabroniła mi o tym pisać, tylko uzupełnić wątek rozliczeniowy, ale ja mam ogromną potrzebę napsiania, że dzisiaj przelala mi na konto 300 zł dla naszych suniek:-) Postanowiłyśmy wyzerować tą wpłatą konto Reszki, a pozostała kwotę przelać na Wiki i Milkę:-) W związku z tym Reszka otrzymała od Ellig 161,53 zł, a Wiki i Milka otrzymały od niej 138,47 zł!!! Quote
Ellig Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Elunia zabroniła mi o tym pisać, tylko uzupełnić wątek rozliczeniowy, ale ja mam ogromną potrzebę napsiania, że dzisiaj przelala mi na konto 300 zł dla naszych suniek:-) Postanowiłyśmy wyzerować tą wpłatą konto Reszki, a pozostała kwotę przelać na Wiki i Milkę :smile: W związku z tym Reszka otrzymała od Ellig 161,53 zł, a Wiki i Milka otrzymały od niej 138,47 zł!!! Kara będzie, oj! Quote
Ellig Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 " dziewczyny przywitały mnie cudnie. Machały ogonkami. Było buzi, buzi. Na spacerku koopki wzorcowe :) Szew u Wiki, idealny." Quote
Recommended Posts