dorcia01 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Cieszę się, że już sunia bezpieczna, głaski dla bidulki :) Quote
agat21 Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Wielkie głaski dla sunieczki, dobrze, że już jest w bezpiecznym miejscu :) I wielkie ukłony dla wszystkich, które ją ratowały :) Quote
malagos Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Uff, dobre wieści! pozdrawiam Psiego Aniołeczka :) Quote
ewu Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Renatko -dziękuję:):) Misia jest bardzo biednym, maleńkim okruszkiem. Quote
sybil Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Nie mam numeru konta dla wpłat na sunieczkę? :niewiem: :???: Quote
sybil Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 a w międzyczasie trzeba będzie zrobić prześwietlenie i udać się do dobrego weta ortopedy - jeśli ktoś wie coś w tym temacie w Krakowie o wecie godnym polecenia to bardzo prosze o info! - ja znam lecznice Hyraz i wiem że na Sanockiej jest lecznica ale nie znam tam nikogo. Muszę przyznać, że na żywo kalectwo suni - zwł. jak ona się porusza, przewraca :(, - robi smutne wrażenie. Jak dobrze Ewu że ją uratowałaś z tego schronu. Na Sanockiej dr Orzeł jest dobrym chirurgiem, ale na wizytę trzeba umówić się wcześniej telefonicznie (tel. 12 655 55 33) Quote
ewu Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Nie mam numeru konta dla wpłat na sunieczkę? :niewiem: :???: Dogo07 poda:) Quote
ewu Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Sprostowanie: Mała będzie pod "moimi skrzydłami" ale jedzie do pdt w Krakowie na miejsce innego pieska Skoczka, któremu w międzyczasie udało się znaleźć domek a deklarowicze zgodzili się przenieść swoje deklaracje na tą sunię. Bardzo dziękujemy za tak liczne przybycie do sunieczki. Może macie jakiś pomysł na imię dla suni ? Renatko przepraszam, byłam tak zmęczona ,że zamiast pdt napisałam bdt i nawet nie zauważyłam :calus: Potwierdzam sunia jest w pdt. Quote
elik Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Renatko przepraszam, byłam tak zmęczona ,że zamiast pdt napisałam bdt i nawet nie zauważyłam :calus: Potwierdzam sunia jest w pdt. Jaka to kwota miesięcznie i na czyje konto należy wpłacać ? Quote
malagos Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Bardzo jestem ciekawa, co wykaże prześwietlenie i jak tę łapinkę można naprawic?... Quote
Nutusia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Trafiłam za banerkiem elik :) Pynio cudny - taka Pipi z zadartym noskiem ;) O chirurga/ortopedę można zapytać Amigę - ona ma kaleką sunieczkę po wypadku i konsultowała ją kilkakrotnie w Krakowie (ale operował ją ostateczne nasz Doktor pod Wwą ;)) Quote
Onaa Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Napisałam posta ale mi zjadło :(. Więc jeszcze raz - wieści Misioowe: sunieczka jest umówiona na rtg do dr Orła na Sanockiej na przyszły tydzień, ma być na czczo i mieć wcześniej badani krwi, gdyby trzeba było robić zdjęcie w znieczuleniu. Misieńka się rozkręca :). Bardzo się cieszę bo jakos tak się martwiłam jak ją wiozłam to była taka niespokojna, kwiliła, sapała i mnóstwo sierci gubiła,. byłam cała w jej białych włosach, aż się bawałam że ktoś w autobusie będzie miał pretensje że całe siedzenie zostawiam owłosione :). To wrażliwa sunieczka i stresuje się bardzo. Ale jest pogodna, powoli się przyzwyczaja, że ma spokój, cieplutko, mięciutko, bezpiecznie, nie boi się innych psów, ani ludzi, łapka jej przeszkadza w bieganiu i pokonywaniu przeszkód ale przewróci się i idzie dalej :). Jak ma wyjsć na spacerek to się bardzo cieszy i nawet bryka :). Quote
Belcia Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 tez jestem. sliczna jest malutka! dzieki za zaproszenie na watek! Quote
agat21 Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Napisałam posta ale mi zjadło :(. Więc jeszcze raz - wieści Misioowe: sunieczka jest umówiona na rtg do dr Orła na Sanockiej na przyszły tydzień, ma być na czczo i mieć wcześniej badani krwi, gdyby trzeba było robić zdjęcie w znieczuleniu. Misieńka się rozkręca :). Bardzo się cieszę bo jakos tak się martwiłam jak ją wiozłam to była taka niespokojna, kwiliła, sapała i mnóstwo sierci gubiła,. byłam cała w jej białych włosach, aż się bawałam że ktoś w autobusie będzie miał pretensje że całe siedzenie zostawiam owłosione :). To wrażliwa sunieczka i stresuje się bardzo. Ale jest pogodna, powoli się przyzwyczaja, że ma spokój, cieplutko, mięciutko, bezpiecznie, nie boi się innych psów, ani ludzi, łapka jej przeszkadza w bieganiu i pokonywaniu przeszkód ale przewróci się i idzie dalej :). Jak ma wyjsć na spacerek to się bardzo cieszy i nawet bryka :). Serce się raduje czytając takie wieści :) Dzielna suczynka u dzielnej Dogo7 :klacz: Quote
elik Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Trafiłam za banerkiem elik :) To dowód na skuteczność banerków :) Quote
ewu Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Serce się raduje czytając takie wieści :) Dzielna suczynka u dzielnej Dogo7 :klacz: Wspaniale ,że dziewczynka taka fajna. Malizna słodka, cudna. Renatko super ,że jej pomagasz, bardzo Ci dziękuję :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
Onaa Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 Mam problem z kompem, a sa zdjęcia Misi :) więc poprosiłam ewu o wklejenie na wątek. Na dniach uzupełnię info na początku wątku maleńkiej. Misiunia ma się dobrze, radosna na widok swojego tymczasowego ludzia i na widok jedzenia :). Jak zostaje sama to trochę płacze, wyje ale mam nadzieję że to przejściowe. Chętnie chodzi na spacerki, usiłuje nawet biegać, ale nie wiem czy to jest dla niej wskazane w związku z tą kulawą łapką, zobaczymy co powie pan doktor. Zostały zakupione szeleczki dla Misi. Mała generalnie ma apetyt, wcina suchą karmę z jagnięciną, rozmiar karmy mini mini, ale najlepiej jak jest rozmoczona, oczywiście najchętniej by jadła coś domowego ale to też nie obojętnie co, np makaron z masełkiem ją nie interesuje, więc będzie jadła również gotowane mięsko z ryżem i warzywami. Quote
sybil Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 A ja wciąż nie mam konta na wpłaty dla Misi :lookarou: Quote
ewu Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 A ja wciąż nie mam konta na wpłaty dla Misi :lookarou: Poproszę Dogo07 pewnie przeoczyła post. Odezwij się do mnie na [email protected] bo pw mnie przerasta:) Quote
Recommended Posts