elik Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Jeżeli ewu tak pisze po wizycie, to możemy być spokojne. Kamień spadł mi z serca i sumienie przestanie dręczyć. Tylko ewu po co Ty jeździłaś na tym skuterze? Odważna z ćiebie kobieta! Ale jak ewu powierzyła swoje życie Mamie Weroniki :) , to i Misię Mamie i Weronice można powierzyć :) Jakbyś z ust mi to wyjęła :D Misieńko kochana na początku będzie smutek i ból rozstania, ale to już ten ostateczny dom, w którym zostaniesz na zawsze ! Renatko trzymaj się. Gorycz rozstania niech Ci osładza myśl, że Misia jest tam kochana i troskliwie opiekowana. Quote
Nutusia Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Onaa - przecież dobrze wiesz co jest najlepsze na smuteczki związane z rozstaniem z detowiczem ;) Baaaaaardzo się cieszę - warto było czekać! :) Quote
ewu Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Na skuterze było super, żałowałam jak dojechałyśmy na miejsce:) Na szczęście powrót był też na skuterze.. Cudowna zabawa:) Trochę nas wytrąbili , wyobraźcie sobie dwie baby na czerwonym skuterze:) 1 Quote
ewu Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Fajna była reakcja Pani jak mnie zobaczyła: "jak dobrze ,że nie jest Pani gruba, martwiłam się,że się nie zmieścimy:)" Quote
Nadziejka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 kciukamy mocniutko za szczescie , za domus calunki za wszystko Quote
Onaa Posted June 7, 2015 Author Posted June 7, 2015 Dziekuje ewu. Dziekuje Wam, czasami rozstania z tymczasami sa bardzo trudne. Podroz zaplanowana na czw, prosze trzymajcie kciuki. Quote
Nutusia Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 Czasami są... taka "karma"... Nasze kciuki macie! ;) Quote
asiuniab Posted June 8, 2015 Posted June 8, 2015 ojej, ale wieści, nadrabiam zaległości; ciesze się Misiu Twoim szczęściem Quote
malagos Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Bardzo się cieszę z takiego dobrego domku dla Misi, bardzo mi zapadła w serce ta maleńka :) Quote
Belcia Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 czytam I nie wierze.. ale fajnie! Onaa, a jak sie trzymasz? I jak Misia? Quote
Nadziejka Posted June 9, 2015 Posted June 9, 2015 Pozdrowionka dl;a Misi , braciszka , i panciostwa a kciuki mocno mocno caly czas sciskamyyy Quote
Onaa Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Wlasnie pakuje rzeczy Misi, Misia czuje, jest taka wyciszona. Strasznie dzis ciezki dzien dla nas zwł dla Misi, bo ja chodze i placze juz od kilku dni. Quote
Nutusia Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Trzeba się chwilkę posmucić, żeby potem się dłuuuuuuugo cieszyć! ;) Trzymajcie się, Dziewczyny :) Quote
b-b Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Wlasnie pakuje rzeczy Misi, Misia czuje, jest taka wyciszona. Strasznie dzis ciezki dzien dla nas zwł dla Misi, bo ja chodze i placze juz od kilku dni. Jestem myślami z Wami! Onaa ( nie mogę się to tego nicku przyzwyczaić ;) ) trzymaj się! Quote
Onaa Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Dźiękuję źe Jesteście z nami w tym trudnym dniu. wieczorkiem mam nadzieję na wiesci z nowego domku to napiśzę Quote
Onaa Posted June 11, 2015 Author Posted June 11, 2015 Po transporcie z przesiadkami i dniu pełnym emocji Misieńka dotarła do swojego nowego domku. Dziękuje ewu że ja tam zawiozłaś. Moze ewu coś napisze sama ale ja napisze tylko ze kamień spadł mi z serca jak sie okazało że malutka od razu dobrze sie poczuła w nowym domku :-), obeszła całe mieszkanko czyli swoje nowe krolestwo :-), merdała nawet ogonkiem :-). I ulożyła sie na swoim nowym kocyku :-), na kocyku ktorym po urodzeniu była okrywana Weroniczka. Prosze o ciepłe mysli dla Misi i jej nowych Opiekunow zeby wszystko było dobrze. 2 Quote
ewu Posted June 11, 2015 Posted June 11, 2015 Jestem:) Misia teraz nazywa się Daisy:) Weronika , Ania i Pani Kornelia pełne emocji czekały na maleńką. Weronika dała Daisy swój wielki skarb- kocyk , którym była przykryta po urodzeniu i piękną podusię. W kuchni czekały pełne miseczki i psie akcesoria. Misia- Daisy bardzo się tam cieszyła, witała Panie, pobiegła się napić, obwąchała wszystko i ułożyła na kocyku żeby odpocząć po ciężkim dniu. Chyba poczuła ,że jest u siebie.Pani dała mi 50 zł , które przekażę na potrzeby Maleństw ze schronu. 2 Quote
ewu Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Dzwoniłam, wszystko super:) Weronika nawet parasolkę rozkłada nad Daisy żeby ją chronić przed słońcem. Kochane, cudne dziecko. Quote
Onaa Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Dzisiaj rozmawiałam z pania Kornelią, Weronika zakochana w Misi - Daisy, sunia w nocy śpi z Weronika w pokoju a rano przychodza razem do p Kornelii do łóżka :-):-D. Jak ktoś puka do drzwi to Misia szczeka, dzisiaj poznała dochodzącego koteczka. Mam obiecane zdjęcia. 1 Quote
b-b Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 Czyli jest dobrze. i oby tak zostało! :) Misiu - Daisy bądź szczęśliwa w swoim domku :) Quote
Nadziejka Posted June 13, 2015 Posted June 13, 2015 serdecznosci wielkie i kciuki aby wszystko bylo tak dobrze cudna malunka a ciocia zaplakana ale ale tak byc musi przeciez a to sa lzy milosci przywiaznia i radosci tez 1 Quote
Recommended Posts