Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżeli ewu tak pisze po wizycie, to możemy być spokojne.

Kamień spadł mi z serca i sumienie przestanie dręczyć.

Tylko ewu po co Ty jeździłaś na tym skuterze? Odważna z ćiebie kobieta!

Ale jak ewu powierzyła swoje życie Mamie Weroniki :) , to i Misię Mamie i Weronice można powierzyć :)

Jakbyś z ust mi to wyjęła :D

Misieńko kochana na początku będzie smutek i ból rozstania, ale to już ten ostateczny dom, w którym zostaniesz na zawsze !

Renatko trzymaj się. Gorycz rozstania niech Ci osładza myśl, że Misia jest tam kochana i troskliwie opiekowana.

Posted

Na skuterze było super, żałowałam jak dojechałyśmy na miejsce:)

Na szczęście powrót był też na skuterze..

Cudowna zabawa:)

Trochę nas wytrąbili , wyobraźcie sobie dwie baby na czerwonym skuterze:)

• Upvote 1
Posted

Wlasnie pakuje rzeczy Misi, Misia czuje, jest taka wyciszona. Strasznie dzis ciezki dzien dla nas zwł dla Misi, bo ja chodze i placze juz od kilku dni.

Posted

Wlasnie pakuje rzeczy Misi, Misia czuje, jest taka wyciszona. Strasznie dzis ciezki dzien dla nas zwł dla Misi, bo ja chodze i placze juz od kilku dni.

Jestem myślami z Wami! 

Onaa ( nie mogę się to tego nicku przyzwyczaić ;) ) trzymaj się!

Posted

Po transporcie z przesiadkami i dniu pełnym emocji Misieńka dotarła do swojego nowego domku. Dziękuje ewu że ja tam zawiozłaś. Moze ewu coś napisze sama ale ja napisze tylko ze kamień spadł mi z serca jak sie okazało że malutka od razu dobrze sie poczuła w nowym domku :-), obeszła całe mieszkanko czyli swoje nowe krolestwo :-), merdała nawet ogonkiem :-). I ulożyła sie na swoim nowym kocyku :-), na kocyku ktorym po urodzeniu była okrywana Weroniczka. Prosze o ciepłe mysli dla Misi i jej nowych Opiekunow zeby wszystko było dobrze.

• Upvote 2
Posted

Jestem:)

Misia teraz nazywa się Daisy:)

Weronika , Ania i Pani Kornelia pełne emocji czekały na maleńką.

Weronika dała Daisy swój wielki skarb- kocyk , którym była przykryta po urodzeniu i piękną podusię.

W kuchni czekały pełne miseczki i psie akcesoria.

Misia- Daisy bardzo się tam cieszyła, witała Panie, pobiegła się napić, obwąchała wszystko i ułożyła na kocyku żeby odpocząć po ciężkim dniu.

Chyba poczuła ,że jest u siebie.Pani dała mi 50 zł , które przekażę na potrzeby Maleństw ze schronu.

• Upvote 2
Posted

Dzwoniłam, wszystko super:)

Weronika nawet parasolkę rozkłada nad Daisy żeby ją chronić przed słońcem.

Kochane, cudne dziecko.

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z pania Kornelią, Weronika zakochana w Misi - Daisy, sunia w nocy śpi z Weronika w pokoju a rano przychodza razem do p Kornelii do łóżka :-):-D. Jak ktoś puka do drzwi to Misia szczeka, dzisiaj poznała dochodzącego koteczka. Mam obiecane zdjęcia.

• Upvote 1
Posted

0heart.gif0heart.gifserdecznosci wielkie i kciuki 

aby wszystko bylo tak dobrze0heart.gif0heart.gif

cudna malunka

a ciocia zaplakana 

ale ale tak byc musi przeciez 

a to sa lzy milosci

przywiaznia 

i radosci tez0heart.gif

• Upvote 1