auraa Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Niestety we wtorek sunia będzie miała drugą operację :( Martwię się o nią.. Cioteczki, moze ktoś wymyśli jakiś bazarek.... Quote
elficzkowa Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 A niech to. Aż boję się myśleć, że biedulka mogłaby być teraz u ,,właścicieli ''. Quote
auraa Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 W niedzielę facet pytał kiedy suczka wróci. Quote
elficzkowa Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 W niedzielę facet pytał kiedy suczka wróci. A on jest świadomy w jakim stanie jest sunieczka ? Sami doprowadzili to jej obecnego stanu. Ale takim tłumaczyć to grochem o ściane... Quote
Poker Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 A można robić na nią bazarek, bo niby jest domna. Będą wszczepiać siatkę? Jak nie wszczepią, to obawiam się ,że za jakiś czas problem się powtórzy. Quote
Mazowszanka13 Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 W skomplikowanych operacjach przepukliny jest dobry lekarz Nutusi z Nowego Dworu. Operował Sonię. Do tych z SGGW nie miałabym zaufania. Pamiętam jaki był problem z chorą owczarką Diną, którą joteska zabrała do hoteliku. Quote
auraa Posted April 1, 2015 Author Posted April 1, 2015 Ją operowała zaufana lekarka. Siatkę wkłada się w miejsce operowane a przepuklina wyszła w innym miejscu. Jej jelitka za długo były po za jamą brzuszną :( Quote
Poker Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Jelitka wyszły w innym miejscu , bo słabe mięśnie brzuszka. Myślę ,że powinna być siatka, bo znowu wyjdą w kolejnym miejscu. Quote
Mazowszanka13 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Podeślę jej grosik z bazarku, który rozliczam :) Quote
agat21 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Poszperałam w domu i znalazłam parę rzeczy na bazarek. Obfotografuję i opiszę, ale czy ktoś mógłby z tego zrobić bazarek, bo ja wchodzę na dogo nieregularnie - w zależności od tego jak robota mi pozwala i z pilnowaniem bazarku miałabym kłopoty. Fanty pózniej porozsyłam oczywiście. Quote
elik Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Ją operowała zaufana lekarka. Siatkę wkłada się w miejsce operowane a przepuklina wyszła w innym miejscu. Jej jelitka za długo były po za jamą brzuszną :( Biedactwo :( Może byłoby dobrze już na cały brzuszek dać tą siatkę ? Poszperałam w domu i znalazłam parę rzeczy na bazarek. Obfotografuję i opiszę, ale czy ktoś mógłby z tego zrobić bazarek, bo ja wchodzę na dogo nieregularnie - w zależności od tego jak robota mi pozwala i z pilnowaniem bazarku miałabym kłopoty. Fanty pózniej porozsyłam oczywiście. Mogłabym się podjąć, ale chyba dopiero po świętach i kasa za fanty np na konto aury. Quote
Mazowszanka13 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Poszperałam w domu i znalazłam parę rzeczy na bazarek. Obfotografuję i opiszę, ale czy ktoś mógłby z tego zrobić bazarek, bo ja wchodzę na dogo nieregularnie - w zależności od tego jak robota mi pozwala i z pilnowaniem bazarku miałabym kłopoty. Fanty pózniej porozsyłam oczywiście. Podeślij, ale to trochę potrwa :) Quote
elik Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Podeślij, ale to trochę potrwa :) To ustępuję miejsca :) Quote
agat21 Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Dzięki kochane. Postaram się w ciągu najbliższych dni podesłać. Jak będę mieć gotowe - dam znać i powiecie która zrobi bazarek :) Quote
elik Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 Ja podjęłam się, bo wiem, że bardzo potrzebne są fundusze dla sunieczki, ale jestem w trakcie przygotowywania sporego bazarku więc jeśli Mazowszanko możesz, to bardzo proszę :) Quote
Mazowszanka13 Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 A można robić na nią bazarek, bo niby jest domna. Będą wszczepiać siatkę? Jak nie wszczepią, to obawiam się ,że za jakiś czas problem się powtórzy. Uważam, że wiejskie głupki i pijaki to nie właściciele. Należy sunię traktować jako psa z interwencji. To ustępuję miejsca :) Ja się nie upieram Elu. Quote
elik Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Ja się nie upieram Elu. W takim razie agat21 podejmuje wyzwanie, ale jutro wyjeżdżam i wracam dopiero we wtorek więc tak na wczoraj to nie będzie, ale zdjęcia z opisami już możesz podsyłać. Bazarek zrobię na pewno w przyszłym tygodniu. Może to zobowiązanie mnie zmobilizuje :) Quote
auraa Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 cioteczki, jestem.. Ostatnio nie mogłam nic napisać, nie wiem dlaczego? Quote
agat21 Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 Dzięki Elik :) Wszystkiego najelepszego Kochane - dla Was i Waszych Rodzin (wszystkich członków - i tych na dwóch - i tych na więcej łapach ;)) Quote
agat21 Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Eliku, jak tu wrócisz, podeślij mi proszę swój adres mailowy Quote
auraa Posted April 6, 2015 Author Posted April 6, 2015 Cioteczki, wszystkiego najlepszego z okazji drugiego dnia Świąt! :D Quote
Recommended Posts