Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety we wtorek sunia będzie miała drugą operację :( Martwię się o nią..

Cioteczki, moze ktoś wymyśli jakiś bazarek....

Posted

A można robić na nią bazarek, bo niby jest domna.

Będą wszczepiać siatkę? Jak nie wszczepią, to obawiam się ,że za jakiś czas problem się powtórzy.

Posted

W skomplikowanych operacjach przepukliny jest dobry lekarz Nutusi z Nowego Dworu. Operował Sonię.

Do tych z SGGW nie miałabym zaufania. Pamiętam jaki był problem z chorą owczarką Diną, którą joteska zabrała do hoteliku.

Posted

Ją operowała zaufana lekarka. Siatkę wkłada się w miejsce operowane a przepuklina wyszła w innym miejscu. Jej jelitka za długo były po za jamą brzuszną :(

Posted

Jelitka wyszły w innym miejscu , bo słabe mięśnie brzuszka. Myślę ,że powinna być siatka, bo znowu wyjdą w kolejnym miejscu.

Posted

Poszperałam w domu i znalazłam parę rzeczy na bazarek. Obfotografuję i opiszę, ale czy ktoś mógłby z tego zrobić bazarek, bo ja wchodzę na dogo nieregularnie - w zależności od tego jak robota mi pozwala i z pilnowaniem bazarku miałabym kłopoty. Fanty pózniej porozsyłam oczywiście.

Posted

Ją operowała zaufana lekarka. Siatkę wkłada się w miejsce operowane a przepuklina wyszła w innym miejscu. Jej jelitka za długo były po za jamą brzuszną :(

Biedactwo :(

Może byłoby dobrze już na cały brzuszek dać tą siatkę ?

Poszperałam w domu i znalazłam parę rzeczy na bazarek. Obfotografuję i opiszę, ale czy ktoś mógłby z tego zrobić bazarek, bo ja wchodzę na dogo nieregularnie - w zależności od tego jak robota mi pozwala i z pilnowaniem bazarku miałabym kłopoty. Fanty pózniej porozsyłam oczywiście.

Mogłabym się podjąć, ale chyba dopiero po świętach i kasa za fanty np na konto aury.

Posted

Podeślij, ale to trochę potrwa :)

Posted

Ja podjęłam się, bo wiem, że bardzo potrzebne są fundusze dla sunieczki, ale jestem w trakcie przygotowywania sporego bazarku więc jeśli Mazowszanko możesz, to bardzo proszę :)

Posted

A można robić na nią bazarek, bo niby jest domna.

Będą wszczepiać siatkę? Jak nie wszczepią, to obawiam się ,że za jakiś czas problem się powtórzy.

Uważam, że wiejskie głupki i pijaki to nie właściciele. Należy sunię traktować jako psa z interwencji.

To ustępuję miejsca :)

Ja się nie upieram Elu.

Posted

Ja się nie upieram Elu.

W takim razie agat21 podejmuje wyzwanie, ale jutro wyjeżdżam i wracam dopiero we wtorek więc tak na wczoraj to nie będzie, ale zdjęcia z opisami już możesz podsyłać.

Bazarek zrobię na pewno w przyszłym tygodniu. Może to zobowiązanie mnie zmobilizuje :)