Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nadzieja była, ale się chyba skończyła...

Facet bardzo rozmowny, dzwonił już 2 razy, dociekliwy, wypytywał o każdy szczegół, bo adopcja to poważna decyzja...

Tak jak chciał wysłałam treść umowy,  podałam nr do Murki.

Ale jakoś tak mi się wydaje, że zeszło z niego powietrze, gdy powiedziałam o wizycie i że mam już kogoś chętnego ze Śremu...

Na razie czekam, obym się myliła.

Posted

Koszmarna cisza... Nie tylko w sprawie Paryska tylko w ogóle :(
Już mnie to zaczyna dołować.

Mnie też:(

O Paryska nikt nie pyta, nikt nie dzwoni - tłumaczę sobie, ze na pewno czeka na ten wymarzony, jedyny dom, ale coraz trudniej mi to przychodzi:(

Posted

Odwiedzam Paryska,

co nowego u psiaczka, może domek się szykuje?

No niestety w sprawie nowego domu bez zmian czyli cisza.

Co prawda dzisiaj dzwoniła pani z okolic Hrubieszowa - miała owczarka z hodowli, żyl 11 lat, leczyła go, był tez operowany ( to wszystko opowiadała w rozmowie tel.)

Na posesji jest tez buda i kojec, ale poprzedni pies podobno z niej nie korzystał.

Wszystko było  dobrze dopóki nie wspomniałam o wizycie - pani zapytała, co chcę zobaczyć, jak o wszystko opowiedziała.

Miała przysłać adres no i cisza.

Posted

Parysek prowadzi teraz mini przedszkole :) Ma towarzystwo dwóch 3-miesięcznych suniek. I muszę powiedzieć, że maluchami zajmuje się świetnie, nie odgania od misek, nawet śpi całe towarzystwo w jednej budzie (choć druga jest tuż obok). Tylko poza boksem się trochę za bardzo rozbrykuje i czasami brakuje mu taktu w zabawie, ale z dnia na dzień jest lepiej, a i maluchy uczą się, że można się bawić w ganianego-chowanego :)