Poker Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Jak ja się cieszę , że zgodna i silna grupa pod wezwaniem skutecznie pomaga psiakom z G. Oby tak dalej się działo. Quote
Sara2011 Posted October 5, 2014 Author Posted October 5, 2014 Dzień dobry Etno, oby szybko udało się z transportem dla Ciebie.... Quote
Elisabeta Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Dzień dobry Etno, oby szybko udało się z transportem dla Ciebie.... Trzymam kciuki... :) I czekam na odpowiedź Ayame w sprawie banerka dla Etny. Może po weekendzie... :) Quote
Nadziejka Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 :loveu:Witam z pozdrowieniami i kciukami ogromniuskimi :klacz: :klacz: za to serdunko cudowne niechaj się uda kochana niuniu Quote
Sara2011 Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 wpłaciłam 2 dyszki na sunię I pieniążki już doleciały, bardzo dziękuję. Zaraz przygotuję post finansowy dla Etny bo potem się nie połapię:-) Quote
Ayame Nishijima Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Jestem. Przykro mi, że tyle to trwało :( Etna, oby szybko udało się wydostać Cię z tego okropieństwa. Quote
Elisabeta Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ayame, dziękujemy! :) :) Zdjęcie zmieniłaś, ale jest bardzo fajnie. :) Prawo Twórcy... ;) Quote
Sara2011 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Bardzo dziękujemy Ayame za banerek :calus: . Zaraz przystąpię do wstawiania banerka, muszę odszukać instrukcji wstawiania :wallbash: . Quote
Sara2011 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Bardzo dziękuję Elisabeto za instrukcję wklejania i podlinkowania banerka :calus: . Możesz być więcej niż pewna, że przy następnym razie znowu nie będę wiedziała jak to zrobić i będę prosiła i pomoc :help1: . Postaram się zachować Twoje PW z instrukcją :czytaj: . Quote
Ayame Nishijima Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Przepraszam, mój błąd. już wyedytowane i poprawione. Działa. Mam prośbę: zaglądnijcie dziewczyny do naszej Chani. Niewiele się u niej dzieje, wciąż te same osoby. Niby dziewczyna jest bezpieczna, ale długa i ciężka przed nią droga do DS... Quote
Elisabeta Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Ayame, już byłam przed chwilą u Chani. ;) Zresztą ja tam jestem, odkąd sunia wróciła. Chani też była kiedyś wyrwana z koszmaru... :( Zajrzyjcie do suni... Quote
Elisabeta Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Bardzo dziękuję Elisabeto za instrukcję wklejania i podlinkowania banerka :calus: . Możesz być więcej niż pewna, że przy następnym razie znowu nie będę wiedziała jak to zrobić i będę prosiła i pomoc :help1: . Postaram się zachować Twoje PW z instrukcją :czytaj: . :smile: :smile: Saro, szanuj miejsce w swojej maleńkiej skrzyneczce... ;-) Ja Ci zawsze pomogę, ale jestem pewna, że następnym razem Sobie poradzisz... Bo Etna szybko znajdzie Dom i będziesz znowu wstawiac banerek. ;-) Quote
Gabi79 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Zaglądam do Etny, dawno mnie tu nie było. Czy są jakieś ustalenia kiedy mała pojedzie do hoteliku, przepraszam, nie mam czasu by być na bieżąco :oops: Quote
Sara2011 Posted October 7, 2014 Author Posted October 7, 2014 Zaglądam do Etny, dawno mnie tu nie było. Czy są jakieś ustalenia kiedy mała pojedzie do hoteliku, przepraszam, nie mam czasu by być na bieżąco :oops: Bonsai, nie masz jakiś nowych informacji kiedy TZ rutty będzie przejeżdzał przez Kalisz w drodze do Wrocławia? Szkoda że rutta do nas nie zagląda:-(. Quote
Bonsai Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Karol teraz sporo jeździ, ale na trasie Kalisz-Warszawa. Ma dać mi znać, jak będzie jechał do Wrocławia. Ale zawsze możemy poszukać czegoś innego, równolegle. Jeśli znajdzie się coś szybciej, to będzie fajnie. ;) Quote
Sara2011 Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Przelałam pieniążki na sunię Pieniążki dotarły, bardzo serdecznie dziękujemy MELU :iloveyou: . Post finansowy został zaktualizowany. Teraz najważniejsze przetransportować Etnę... Quote
Elisabeta Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Etnuś, oby jak najszybciej udało się zabrać Cię stamtąd... :mellow: Quote
Bonsai Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 Dziś osoba, która wiozła Kamę do Warszawy, jedzie do Wrocławia (z Poznania). Niestety Wojtka nie ma w Kaliszu do końca tygodnia i nie może wyciągnąć Etny. Za to w przyszły piątek Lucyna znów jedzie tą trasą, tylko wtedy ze swoją sunią. Jeżeli sunie się dogadają, może ją wtedy zabrać. Quote
Sara2011 Posted October 9, 2014 Author Posted October 9, 2014 Dziś osoba, która wiozła Kamę do Warszawy, jedzie do Wrocławia (z Poznania). Niestety Wojtka nie ma w Kaliszu do końca tygodnia i nie może wyciągnąć Etny. Za to w przyszły piątek Lucyna znów jedzie tą trasą, tylko wtedy ze swoją sunią. Jeżeli sunie się dogadają, może ją wtedy zabrać. Byłoby cudownie :loveu: . @Lilu-czy w przyszły piątek Etna mogłaby zawitać w Twoje progi? :look3: Quote
Recommended Posts