Jump to content
Dogomania

ETNA z przytuliska "G" pojechała do DS. Teraz trzymamy kciuki za aklimatyzację!

Recommended Posts

Posted

wpłaciłam 2 dyszki na sunię

I pieniążki już doleciały, bardzo dziękuję. Zaraz przygotuję post finansowy dla Etny bo potem się nie połapię:-)

Posted

Bardzo dziękuję Elisabeto za instrukcję wklejania i podlinkowania banerka :calus: . Możesz być więcej niż pewna, że przy następnym razie znowu nie będę wiedziała jak to zrobić i będę prosiła i pomoc :help1: . Postaram się zachować Twoje PW z instrukcją :czytaj: .

Posted

Przepraszam, mój błąd. już wyedytowane i poprawione. Działa.

Mam prośbę: zaglądnijcie dziewczyny do naszej Chani. Niewiele się u niej dzieje, wciąż te same osoby. Niby dziewczyna jest bezpieczna, ale długa i ciężka przed nią droga do DS...

Posted

Bardzo dziękuję Elisabeto za instrukcję wklejania i podlinkowania banerka :calus: . Możesz być więcej niż pewna, że przy następnym razie znowu nie będę wiedziała jak to zrobić i będę prosiła i pomoc :help1: . Postaram się zachować Twoje PW z instrukcją :czytaj: .

:smile:  :smile:

Saro, szanuj miejsce w swojej maleńkiej skrzyneczce...  ;-)

Ja Ci zawsze pomogę, ale jestem pewna, że następnym razem Sobie poradzisz... Bo Etna szybko znajdzie Dom i będziesz znowu wstawiac banerek.  ;-)

Posted

Zaglądam do Etny, dawno mnie tu nie było.

Czy są jakieś ustalenia kiedy mała pojedzie do hoteliku, przepraszam, nie mam czasu by być na bieżąco :oops:

Posted

Zaglądam do Etny, dawno mnie tu nie było.

Czy są jakieś ustalenia kiedy mała pojedzie do hoteliku, przepraszam, nie mam czasu by być na bieżąco :oops:

Bonsai, nie masz jakiś nowych informacji kiedy TZ rutty będzie przejeżdzał przez Kalisz w drodze do Wrocławia? Szkoda że rutta do nas nie zagląda:-(.

Posted

Karol teraz sporo jeździ, ale na trasie Kalisz-Warszawa. Ma dać mi znać, jak będzie jechał do Wrocławia. Ale zawsze możemy poszukać czegoś innego, równolegle. Jeśli znajdzie się coś szybciej, to będzie fajnie. ;)

Posted

Przelałam pieniążki na sunię

Pieniążki dotarły, bardzo serdecznie dziękujemy MELU :iloveyou: . Post finansowy został zaktualizowany.

Teraz najważniejsze przetransportować Etnę...

Posted

Dziś osoba, która wiozła Kamę do Warszawy, jedzie do Wrocławia (z Poznania). Niestety Wojtka nie ma w Kaliszu do końca tygodnia i nie może wyciągnąć Etny.

Za to w przyszły piątek Lucyna znów jedzie tą trasą, tylko wtedy ze swoją sunią. Jeżeli sunie się dogadają, może ją wtedy zabrać.

Posted

Dziś osoba, która wiozła Kamę do Warszawy, jedzie do Wrocławia (z Poznania). Niestety Wojtka nie ma w Kaliszu do końca tygodnia i nie może wyciągnąć Etny.

Za to w przyszły piątek Lucyna znów jedzie tą trasą, tylko wtedy ze swoją sunią. Jeżeli sunie się dogadają, może ją wtedy zabrać.

Byłoby cudownie :loveu: .

@Lilu-czy w przyszły piątek Etna mogłaby zawitać w Twoje progi? :look3: