Jump to content
Dogomania

ETNA z przytuliska "G" pojechała do DS. Teraz trzymamy kciuki za aklimatyzację!

Recommended Posts

Posted

Sarciu

wyslalm dziś dla niuni :calus:

15 zl za 3 m-ce deklaracyjka

plus 5 zl jednorazowo

sciskam mocno mocnoooo ! :loveu:

na poniedziałek będą

pozdrawiam

Posted

Jestem w niedzielę, Etnuś. :)

Teraz będzie "z górki". Trzymam kciuki, żeby w piątek się udało z transportem do Lilu... :)

Saro, ode mnie kasa dla Etny poleci w poniedziałek rano z Poczty Głównej. ;)

Posted

Pieniądze dla Etny poleciały, Saro. :) Mają byc dziś na miejscu.

Cel wpłaty nie zmieścił się na druczku, więc tu rozpiszę. ;)

Jednorazowo wysłałam 100 zł. Plus moje stałe deklaracje za okres od X do XII 2014r czyli 90 zł.

Posted

Dziękuję Wam Kochane za wpłaty, bardzo ale to bardzo gorąco :Rose:  . Mamy troszkę więcej jak połowę deklaracji i boję się, że nie podołamy jeśli Etna zasiedzi sie w hoteliku , tym bardziej że zbliża się czas świąteczny a wtedy adopcje kompletnie stoją w miejscu. To taki głos rozsądku.

Z drugiej strony serce mi mówi, że jeśli my jej nie pomożemy to nikt jej tam nie pomoże :-( , tym bardziej że Wojtek już w przytulisku chyba niezbyt często bywa a zbliża się zima i te psiaki będą tam siedziały bez jakiegokolwiek wychodzenia, pewnie często też z zamarzniętą wodą a może czasem i bez jedzenia. Straszne to wszystko....

Trzeba zakasać rękawy i działać, nie ma wyjścia ;-) .

Wpłynęły pieniążki od ewy gonzales-20zł, bakusiowa-20zł, Elisabett-190 zł.

Bardzo gorąco dziękuję i zaraz zaktualizuję post finansowy :loveu: .

Posted

Saro, na razie się cieszymy, ze Etna opuszcza przytulisko i nie tracimy nadziei na Dom dla niej. :)
Chociaż wszystko, co napisałaś to smutna prawda. I smutne jest to wybieranie i wyciąganie jednego psa...

O tym, że te psiaki miałyby zostac tam bez wizyt Wojtka, nie chcę myślec. Ech... :(

A czy Wojtek da radę wyciągnąc Etnusię na piątek, jeśli transport będzie aktualny?

Posted

Nie wiem co mi się poprzestawiało ale kiedy piszę wiadomość w ogóle nie mam tego paska z ikonkami (np. z emotionami, ikonki do wstawiania zdjęć, czcionki itp.)

Posted

Saro, ja też tak czasem mam, jak net zwalnia. :(

Trzeba poczekac albo popróbowac kilka razy. Czasem trzeba poczekac, aż otworzy się reklama na górze strony...

Albo pisac w funkcji "więcej opcji odpisywania" (pod oknem do pisania postu). Ale tam też trzeba czasem cierpliwości anielskiej. ;)

Dobrego dnia. :)

Posted

Raneczkowe pozdrowionka .

Sarciu

wszystko się zacina

i czasem co chwilke wylogowuje ..

takie to nowości ....

Etnuniu :calus: :terazpol:mocno ogromnie trzymamy kciuki