Elisabeta Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Czarodziejskie kulki... Bardzo ciekawe. :) Quote
Mattilu Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 ja też czekam na wiadomości co to za kulki i jak działają na Etnę :) Quote
Bonsai Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Był telefon o Etnę - brzmiał sensownie. Pierwsze pytanie o charakter pieska - takie pytania lubię. Młoda para, dziewczyna miała kiedyś psa, to miałby być ich pierwszy wspólny. Pan nie zraził się jak powiedziałam, że Etna może coś zniszczyć - tj. powiedziałam, że to jest problem, z którym można sobie poradzić i w czym służymy pomocą. Poprosił o numer do hoteliku, żeby pojechać poznać Etnę. Na wizytę przedadopcyjną i umowę się zgadzają. Lilu, daj znać czy zadzwonili (Pan powiedział, że przedzwoni bliżej weekendu)! Quote
Poker Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Kciuki mocno zaciśnięte. Może Etna będzie wersją eksportową i w nowych warunkach przestanie niszczyć.A może zadziałają kulki ? Quote
Elisabeta Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Etnuś, trzymam kciuki! :) A Kochana Poker znowu o tych tajemniczych kulkach... Strasznie jestem ciekawa, co to takiego... ;) Quote
Mela Jakimiuk Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Oj psiaku, zeby sie i Tobie powiodło-mocno trzymam kciuki. Quote
Bonsai Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Do mnie nie dzwonili, a do Ciebie Lilu??? Quote
LILUtosi Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Do mnie też nie. Może jutro lub w niedzielę. Hm, dziś Etna aktywnie sprzątała leniuchem. Quote
Bonsai Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 Widzisz, taki pomocnik to prawdziwy skarb :) Quote
Elisabeta Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Dziękuję za takiego pomocnika... :angry: Quote
Elisabeta Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Z pewnym strachem zajrzałam do albumu... A tam jest jeszcze kilka nowych zdjęc. ;) Na szczęście z naszą Etną na wybiegu. :) Ciekawe... Etna biała nie jest, a na niektórych fotkah zupełnie zlewa się z zimowym tłem. ;) Podobno szybko wiosna nadejdzie... Quote
Guest TyŚka Posted February 7, 2015 Posted February 7, 2015 Też mam teraz taką niszczarkę w domu... Quote
Ayame Nishijima Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Ja też zaglądam do "Niszczarki" jak ktoś ładnie napisał. Quote
Elisabeta Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Też mi się bardzo podoba to określenie, którego użyła Tysia... :) Ale wolałabym, żeby to nie było o naszej Etnie. ;) Quote
Ayame Nishijima Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Wiesz, Elisabeta... Wszystko się da wypracować. I z czasem dziewczynie przejdzie. Poza tym to może nie być skutek tylko objaw innego problemu. Jak się trochę ustabilizuje, to problem sam może zniknąć. 1 Quote
Marycha35 Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Kciukamy dalej ?!?!?!?!? Coś wiadomo z ewentualnym Dsem? Quote
Bonsai Posted February 9, 2015 Posted February 9, 2015 Cisza chyba oznacza, że szukamy dalej... Quote
Elisabeta Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Cisza chyba oznacza, że szukamy dalej... I nadziei nie tracimy. :) Quote
Recommended Posts