Rudzia-Bianca Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Mają ok 4 tygodnie , mieszczą się w dłoni dorosłego człowieka , razem ważą pewnie koło kilograma , są cudne , pachną szczeniakami , mają różowe poduszeczki łapeczek i różowe brzusie , są rozkoszne a mimo to trafiły na ulicę jak śmieci , ktoś kto pewnie rozczula się nad losem sterylizowanych suk przeklinając wniebogłosy tych oszołomów co straszną krzywdę robią swoim sukom , doprowadził do tego ,że pojawiły się na świecie , a potem wyrzucił -no bo problem, bo szczeniaka nie żal , bo przecież skazanie psiego dziecka na śmierć to w tym zakichanym kraju norma , bo większą krzywdą jest wysterylizowanie suki niż wywalenie na pewną śmierć maluchów ... Ale tu ktoś się przeliczył, komuś parszywy plan się nie udał , maluchy przeżyły , Franka i Hela miały szczęście, miały masę szczęścia zostały wyrzucone w miarę ciepły dzień , ktoś szybko je znalazł i przyniósł do zaprzyjaźnionego gabinetu weterynaryjnego gdzie zostały szybko nakarmione, opatulone . Miały szczęście bo do gabinetu przyjechała dobra duszka Monika i zabrała je do ciepłego domu , gdzie do poniedziałku będą pod jej czujną i fachową opieką uczyć się życia w domu , dokazywać z kocimi sierotkami uratowanymi kilka tygodni przez Psią Szkołę . Ale potrzeba im więcej szczęścia , nie mogą zostać u Moniki , która ma cały zwierzyniec . W poniedziałek wracają do gabinetu . Mimo ogromu miłości jakim otoczą je zapewne ciocie wetki i mimo zapewnionej opieki gabinet nie jest miejscem dla 4 tygodniowych nieszczepionych szczeniaków . Dlatego błagamy o dom tymczasowy ( lub domy tymczasowe ) dla Franki i Heli . Pomożemy w ich utrzymaniu i opiece wet ( odrobaczenia, szczepienia ... ) Kontakt 602 709 383 Dzieciaki przebywają w Myślenicach k. Krakowa   Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Franka - mniejsza sunia Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Hela większa sunia mniejszy łobuz ;) Z Teodorem, Maciusiem i Lusią ( 7 tygodniowymi kociakami które również szukają domów ) Quote
azalia Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 Ale słodkie dzieciaczki.Jak można wyrzucić takie maleństwa. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Ale słodkie dzieciaczki. Jak można wyrzucić takie maleństwa. Zupełnie nie rozumiem :( Quote
Rudzia-Bianca Posted September 25, 2014 Author Posted September 25, 2014 Kocie sierotki Lusia, Teodor i Maciuś szukają domu! Maluszki w wieku 2.5 tygodnia zostały osierocone. Ich mama zginęła w tragicznych okolicznościach. Dzisiaj mają 7.5 tygodnia, jedzą suchą karmę, załatwiają się tylko do kuwety. Są tulaśne, kochają ludzi, psy i inne koty. Szukamy dla nich wspaniałych domów.Kontakt w sprawie adopcji: Monika tel. 500 552 546; email: [email protected] woj. małopolskie /Kraków zdjęcia - Psia Szkoła . Quote
elik Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Jakie wspaniałe dzieciaczki :iloveyou: Szkoda, że nie mogę pomóc w temacie DT. Sama mam kociątko, którego ktoś znalazł na parkingu pod Biedronką i zadowolony, że uratował kociaka, przytargał do mnie. Szukam domu, ogłaszam. Póki co karmię, szczepię, odrobaczam itp. Zdjęcia jak zwykle na piątkę z serduszkiem. Nie wiem czym się zajmujesz, ale jakby co, to masz drugi fach w ręku - fotograf. Super fotograf :) :thumbs: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Jakie wspaniałe dzieciaczki :iloveyou: Szkoda, że nie mogę pomóc w temacie DT. Sama mam kociątko, którego ktoś znalazł na parkingu pod Biedronką i zadowolony, że uratował kociaka, przytargał do mnie. Szukam domu, ogłaszam. Póki co karmię, szczepię, odrobaczam itp. Zdjęcia jak zwykle na piątkę z serduszkiem. Nie wiem czym się zajmujesz, ale jakby co, to masz drugi fach w ręku - fotograf. Super fotograf :) :thumbs: Piękne zdjęcia, Rudziu (: Zdjęcia kotów nie są moje :) Psia Szkoła taka zdolniacha :) Quote
malagos Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Cudaki, rewelacyjne cudaki! Ale mieć takie przedszkole w domu, uuuuu.......to wyzwanie :) Quote
Nutusia Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Ja bym bardzo chciała mieć takie przedszkole, ale muszę zaczekać jeszcze ponad 10 lat, do emerytury. Teraz nie ma nas w domu prawie 11 godzin, więc szczeniaczki możemy "przytulić" tylko naprawdę interwencyjnie :( Trzymam kciuki za maleńtasy - i psie i kocie :) Quote
auraa Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 kiedy wchodzę na takie wątki, strasznie żałuję że już nie mogę być domem tymczasowym :lookarou: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Filmiki nagrane przez Psią Szkołę https://www.youtube.com/watch?v=cFqZTjvcvqw&list=UUtyr3xarAlHKECNpjge7jtA Quote
Rudzia-Bianca Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=Sp_gnDxpTYQ Quote
AMIGA Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 O Bogowieeee, nic bym innego juz w domu nie robiła, tylko siedziała i patrzyła na te wspaniałe igrce psio-kocie Quote
Rudzia-Bianca Posted September 27, 2014 Author Posted September 27, 2014 O Bogowieeee, nic bym innego juz w domu nie robiła, tylko siedziała i patrzyła na te wspaniałe igrce psio-kocie Ja też :) Zaraz wstawię nowe cudne zdjęcia Psiej Szkoły :) Hela Teodor Maciuś Hela i Franka :) Hela i Lusia Quote
auraa Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Wspaniałe szczylki! Nikt do nich nie zajrzał? Quote
Nutusia Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Ja zaglądam dziś - weekend miałam kompletnie bezdogoczasowy :( Quote
paula_t Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Padłam....po prostu padłam od nadmiaru słodyczy...Maleństwa do schrupania! :iloveyou: Gosiu, pomóc ogarnąć towarzystwo ogłoszeniowo? ;) Quote
Recommended Posts