Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oluś - wyślij temu komuś fotki wszystkich maluchów. Moi Przyjaciele też chcieli burego chłopaczka z białymi skarpetkami (tylko żeby nie miał różowego noska), a wzięli biednego, chorego na białaczkę jednookiego Miłoszka - biało-czarnego z noskiem różowym - a jakże! Spróbować zawsze warto ;)

Posted

Oluś - wyślij temu komuś fotki wszystkich maluchów. Moi Przyjaciele też chcieli burego chłopaczka z białymi skarpetkami (tylko żeby nie miał różowego noska), a wzięli biednego, chorego na białaczkę jednookiego Miłoszka - biało-czarnego z noskiem różowym - a jakże! Spróbować zawsze warto ;)

Co z tymi maluchami, przyjechały już dziś? :) Te maciupeńkie kochane strasznie... :)

Nutusiu - nie musze już wysyłać, fotek, bo zainteresowana osoba właśnie tu już się pojawiła :-)

Posted

Ciekawe za czyją sprawką :)

Co z tymi maluchami, przyjechały już dziś? :) Te maciupeńkie kochane strasznie...

Witaj Kropciu, nie jeszcze nie , chyba w poniedziałek przyjadą . Na pewno wstawię zdjęcia jak tylko się pojawią :)

Zaglądam wieczorem do ślicznotek.

:)

Nutusiu - nie musze już wysyłać, fotek, bo zainteresowana osoba właśnie tu już się pojawiła

Kropcia znaczy się :) ?

Maluchy Szambkiem i Kupkiem roboczo nazywane dziś miały gorszy dzień :( Brzuchy wielkie, koopa nie chciała wyjść mimo masowania brzusia :( mam nadzieję ,że one to wszystko przeżyją :(

10436220_588598127930060_386069440803371

10494830_588598147930058_633041050333241

Hela i Franka rozkręcają się , cudnie się bawią bzikują w klatce, dziś zostały drugi raz odrobaczone .

Posted

Węgielkową trzeba koniecznie tutaj ściągnąć. Ona na własnej piersi takiego kociego niemowlaka wychowała. :evil_lol:  I jest niesamowicie skuteczna w szukaniu domów dla kociastych ;-) Ale na tym nowym dogo nie wiem jak to zrobić :niewiem:

Posted

Haha, sama nie wiem, że to o mnie chodziło, ale chyba tak :P P. Olu, kicię szylkretową to już mam dorywczo, teraz potrzebne coś maleńkiego, byle dziewczynka. Moim marzeniem od zawsze był rudzielec. Niestety 2 mce temu pożegnałam moją najukochańszą Sunię i teraz tej pustki w domu już nie da się znosić :(. Pomyślałam wiec o kocie, nawet niedługo jestem umówiona z Panią z pewnej fundacji, no zobaczymy jak to się zakończy...

Posted

Tak, tak to o Tobie Kropciu właśnie pisałam. Zyczę powodzenia w poszukiwaniach. Choć ja bym natentychmiast wybrała tą kicię Lusię, bo jest niesamowita w umaszczeniu, no i zaczyna naukę tańca na rurze :evil_lol:

Posted

Lusia, Teodor i Maciuś - kociaki od Moniki to koty super socjalizowane, uczone przez Monikę wszystkiego , bez żadnych schiz , oznak lęku . Świetnie dogadują się z ludźmi i innymi zwierzakami . Śmiejemy się że dawno nie było do wydania kociaków po psim przedszkolu :)

Rudzielce mają przyjechać w poniedziałek , jak tylko będę miała ich zdjęcia to wstawię .

Maluchami Kupkiem i Szambkiem bardzo się martwię :( to takie maleństwa i tyle już przeszły złego :( Kąpiel w szambie na pewno pozostawiła jakiś ślad na ich młodziutkich organizmach . Z tego co się udało ustalić to siedziały tam ok 2-3 godzin :(

Mam nadzieję że uda się je odchować i będą szczęśliwymi kociakami .

Posted

Kropciu , maluchy w ilości 7 sztuk - 4 kocurki rude, 1 kocurek whiskasikowy i 2 kociczki whiskasikowe są w Dobrym Weterynarzu w Myślenicach , Lusia , Teodor i Maciuś w DT u Psiej Szkoły a Kupek i Szambek są w DT . 

Hela i Franka są w tym samym gabinecie co siódemka wspaniałych ( których zdjęcia wstawię wieczorem - przygotujcie się na odlot ) 

Kupek i Szambek pozdrawiają wszystkich :)

edit  zdjęcia nie chcą mi się załadować :( dodam wieczorem . Będą wszystkie dzieciaki gabinetowe :)