Nutusia Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Suzi - tak trzymaj, życie naprawdę bywa piękne! ;) Pędzę na bazarek!!!!!! Quote
ewu Posted October 3, 2014 Author Posted October 3, 2014 Jestem znowu na wątku. Byłam w kontakcie telefonicznym z Anetą i jestem na bieżąco. Suzi jak dobrze,że chcesz jeszcze pożyć, kochana babuleńko. Quote
Gabi79 Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Zapraszam serdecznie na bazarek dla Suzi http://www.dogomania.com/forum/topic/143142-ciuszki-i-nie-tylko-dla-17letniej-schorowanej-suzi-do-2210-g-2100/ Quote
Rudzia-Bianca Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Wszystko się pomieszało i nie miałam jak dojechać do Was wczoraj z karmą . Najwyżej wyśle ją pocztą . Quote
kontaktogloszenia Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Trzymaj się maleńka!!! Jesteś w najlepszych rękach :) Quote
Makila Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Suzi czuje się dobrze. Apetyt dopisuje. Biegunka opanowana :) Martwi mnie tylko, że ona taka chudzinka. Jak pojadę z nią do weta to muszę ją koniecznie zwarzyć, bo mam wrażenie że nic nie przybiera na wadze :( Doszły nowe wpłaty dla Suzi: 200zł - cancer43 Bardzo dziękuję Quote
b-b Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Suzi czuje się dobrze. Apetyt dopisuje. Biegunka opanowana :) Martwi mnie tylko, że ona taka chudzinka. Jak pojadę z nią do weta to muszę ją koniecznie zwarzyć, bo mam wrażenie że nic nie przybiera na wadze :( Doszły nowe wpłaty dla Suzi: 200zł - cancer43 20zł - WATACHA Bardzo dziękuję Czy wpłata cioteczki WATACHA nie jest z mojego bazarku? :) Quote
Makila Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Czy wpłata cioteczki WATACHA nie jest z mojego bazarku? :) Tak, już usunęłam i potwierdzę na wątku bazarkowym Quote
Nutusia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Starsze psiaki często tak szybko nie przybierają na wadze jak młodsze. Tym bardziej, jeśli mają problemy zdrowotne. Przewód pokarmowy został "zmasakrowany" najpierw pewne niedożywieniem, potem żywieniem byle jakim. Trzeba chwilę poczekać. Najważniejsze, że jest apetyt i samopoczucie się poprawiło - tak trzymaj, Suzanko! :) Quote
Makila Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Dzisiaj byłam z Suzi u weta bo zjadła wenflon :lookarou: i kupiłam antybiotyk na kolejne dni. Bidulka ma tak pozapadane i kruche żyłki, że ciężko było się wkłóć. Jutro wstawię fakturę. Quote
Nutusia Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 A może spróbować z kroplówkami pod skórę?... Łatwiej, mniej boleśnie, bez wenflonu - tylko nie wiem czy te, które dostaje można zamienić na te płuczące podskórne. Quote
elik Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Dzisiaj byłam z Suzi u weta bo zjadła wenflon :lookarou: i kupiłam antybiotyk na kolejne dni. Bidulka ma tak pozapadane i kruche żyłki, że ciężko było się wkłóć. Jutro wstawię fakturę. Ostatnia wpłata jest z 1.10. jeśli były wpłaty po tym terminie, to bardzo Cie proszę napisz ile, od kogo i kiedy. To samo dotyczy wydatków. Ostatni też jest z 1.10. Dziękuję :) Quote
memory Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 A może spróbować z kroplówkami pod skórę?... Łatwiej, mniej boleśnie, bez wenflonu... Też to sugerowałam, u suni mojej córki sprawdziło się o wiele lepiej niż dożylna, też miała problem z żyłami i już nie było gdzie się wkłuwać. A na pokłute łapki i obolałe żyły dobrze robić kompresy z sody - zrobić roztwór, namoczyć gazę i tym okładać. Quote
b-b Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Jak zdrówko pudlisi ? Masz pełne PW bo nie mogę wysłać wiadomości :) Quote
Gabi79 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Poleciało 340 zł dla Suzi z konta Orzeszka, czyli razem będzie 360, bo Orzeszek miał 20 zł nadpłaty za październik. Makila, proszę potwierdź na wątku, jak przelew doleci http://www.dogomania.com/forum/topic/141775-orzeszekkajtu%C5%9B-kiedy%C5%9B-chory-i-cierpi%C4%85cy-teraz-zdrowy-i-szcz%C4%99%C5%9Bliwy-ma-ds/ Suzi, cudna sunieczko trzymam kciuki za Twoje zdrówko Quote
elik Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Masz pełne PW bo nie mogę wysłać wiadomości :) O kurtka, ale sie napracowałam. Skrzyneczka odgruzowana :) Quote
ewu Posted October 8, 2014 Author Posted October 8, 2014 Wczoraj widziałam Suzi, serce pęka:( :( :)( Makila - dziękuję, to co robisz jest nieocenione. :calus: Quote
b-b Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Makila czy są jakieś wpłaty z mojego bazarku? :) Quote
elik Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Makila czy są jakieś wpłaty z mojego bazarku? :) Posłusznie melduję, że ja już wysłałam kaskę. To co jest ponad jest dla suni. Niewiele tego, ale to tak, żeby była równa kwota :) Quote
Makila Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Suzi czuje się dobrze. Mam nadzieję, że będzie też poprawa w wynikach krwi. Dzisiaj byłam z Suzi u weta. Jutro będą wyniki. Mam nadzieję, że kroplówki nie będą już potrzebne. To faktura za dzisiejszą wizytę (pozycja pierwsza) Quote
Makila Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 A to faktura za poniedziałkową wizytę (założenie wenflonu i antybiotyki) Quote
Recommended Posts