Jump to content
Dogomania

Pudel w tragicznym stanie prosi o pomoc...Suzi za TM:(

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem znowu na wątku.

Byłam w kontakcie telefonicznym z Anetą i jestem na bieżąco.

Suzi jak dobrze,że chcesz jeszcze pożyć, kochana babuleńko.

Posted

Suzi czuje się dobrze. Apetyt dopisuje. Biegunka opanowana :)

Martwi mnie tylko, że ona taka chudzinka. Jak pojadę z nią do weta to muszę ją koniecznie zwarzyć, bo mam wrażenie że nic nie przybiera na wadze :(

Doszły nowe wpłaty dla Suzi:

200zł - cancer43

Bardzo dziękuję

Posted

Suzi czuje się dobrze. Apetyt dopisuje. Biegunka opanowana :)

Martwi mnie tylko, że ona taka chudzinka. Jak pojadę z nią do weta to muszę ją koniecznie zwarzyć, bo mam wrażenie że nic nie przybiera na wadze :(

Doszły nowe wpłaty dla Suzi:

200zł - cancer43

20zł - WATACHA

Bardzo dziękuję

Czy wpłata cioteczki WATACHA nie jest z mojego bazarku? :)

Posted

Starsze psiaki często tak szybko nie przybierają na wadze jak młodsze. Tym bardziej, jeśli mają problemy zdrowotne. Przewód pokarmowy został "zmasakrowany" najpierw pewne niedożywieniem, potem żywieniem byle jakim. Trzeba chwilę poczekać. Najważniejsze, że jest apetyt i samopoczucie się poprawiło - tak trzymaj, Suzanko! :)

Posted

Dzisiaj byłam z Suzi u weta bo zjadła wenflon :lookarou:  i kupiłam antybiotyk na kolejne dni.

Bidulka ma tak pozapadane i kruche żyłki, że ciężko było się wkłóć.

Jutro wstawię fakturę.

Posted

A może spróbować z kroplówkami pod skórę?... Łatwiej, mniej boleśnie, bez wenflonu - tylko nie wiem czy te, które dostaje można zamienić na te płuczące podskórne.

Posted

Dzisiaj byłam z Suzi u weta bo zjadła wenflon :lookarou:  i kupiłam antybiotyk na kolejne dni.

Bidulka ma tak pozapadane i kruche żyłki, że ciężko było się wkłóć.

Jutro wstawię fakturę.

Ostatnia wpłata jest z 1.10. jeśli były wpłaty po tym terminie, to bardzo Cie proszę napisz ile, od kogo i kiedy. To samo dotyczy wydatków. Ostatni też jest z 1.10.

Dziękuję :)

Posted

A może spróbować z kroplówkami pod skórę?... Łatwiej, mniej boleśnie, bez wenflonu...

Też to sugerowałam, u suni mojej córki sprawdziło się o wiele lepiej niż dożylna, też miała problem z żyłami i już nie było gdzie się wkłuwać.
A na pokłute łapki i obolałe żyły dobrze robić kompresy z sody - zrobić roztwór, namoczyć gazę i tym okładać.
Posted

Makila czy są jakieś wpłaty z mojego bazarku? :)

Posłusznie melduję, że ja już wysłałam kaskę. To co jest ponad jest dla suni. Niewiele tego, ale to tak, żeby była równa kwota :)

Posted

Suzi czuje się dobrze. Mam nadzieję, że będzie też poprawa w wynikach krwi. Dzisiaj byłam z Suzi u weta.

Jutro będą wyniki. Mam nadzieję, że kroplówki nie będą już potrzebne.

To faktura za dzisiejszą wizytę (pozycja pierwsza)

2eevg5w.jpg