caryca26 Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 tez nie mam mojej zawartosci .... wszystko wyczyszczone.... jak odzyskac ? Moja zawartość U góry w prawym rogu - Zobacz nową zawartość Z boku po lewej zaznaczasz np. ostatni tydzień i tematy , w których uczestniczyłem U mnie podziałało , teraz jak wchodze w moją zawartość to zawsze muszę kliknąć - pokaż nową zawartość i się pokazuje. Quote
lula2010 Posted June 23, 2015 Posted June 23, 2015 Jest informacja, że nie ma nic do pokazania. Wtedy kliknij na pasku "pokaż nową zawartość" Z lewej strony pojawi się kolumna ustawień. Trzeba na dole, w "innych" zaznaczyć "tematy w których uczestniczyłeś" A wyżej określić czas - są opcje: ostatnie 24 godziny, ostatni tydzień itd. Dziekuje za podpowiedz ,juz wszystko "moje "znalazlam :-) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Cała zawartość subskrypcji mi zninknęła :( Zmiany w ustawieniach nie pomagają :( wszystko zniknęło :( Quote
cockermanka Posted July 9, 2015 Posted July 9, 2015 Grzebiąc w profilu oraz w opcjach "nowej zawartości" znalazłam możliwość wylistowania wątków, w których brałam udział: http://www.dogomania.com/forum/index.php?app=core&module=search&do=viewNewContent&search_app=forums&sid=ca1126f731a1697861923c921a544e3a&search_app_filters[forums][searchInKey]=&change=1&period=year&userMode=all&followedItemsOnly=0 Może u Was ten link zadziała, jeśli nie generuje się pod konkretnego usera. Zadziałał :) Quote
Cockermaniaczka Posted July 16, 2015 Posted July 16, 2015 Nadal mam problem z wyswietleniem wszystkich tematow w ktorych uczestniczylam ;// Quote
iwna5702 Posted July 18, 2015 Posted July 18, 2015 też chciałam się dołaczyć z moją prośbą o przywrócenie usatwień, nie mam jak wrócic do tematów , które założyłam i postów gdzie się wpisywałam Quote
Potter Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 nie ma możliwości odnalezienia swoich starych subskrypcji - po wielu tygodniach poszukiwań, w wielkim trudzie, udało mi się odzyskać raptem 2 wątki, pozostałych 9 szt. w ogóle zniknęło z forum (???) nieprzemyślane, chaotyczne, zbyt liczne "reformy" funkcjonowania dogomanii odniosły w końcu swój (najwyraźniej zamierzony) skutek: DOGO JEST MARTWE istniejące jeszcze wątki świecą pustkami, większość userów wyniosła się stąd do bardziej przyjaznych portali społecznościowych drodzy administratorzy, czas przyznać się do tego "sukcesu" Quote
zaginiona sara Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Zobacz zawartość nie działa... Nic nie da się wyszukać. Czy komuś jeszcze czy tylko mi? Quote
zaginiona sara Posted August 2, 2015 Posted August 2, 2015 Dzięuję bardzo za pomoc, nie zanlazłabym tego sama :). Quote
Elisabeta Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Piszę tu, bo tego problemu nie było przed zmianami na Dogomanii... Chodzi mi o forum anglojęzyczne, które znajduje się na końcu listy działów Dogo. To forum jest chyba nieczynne, ale od jakiegoś czasu zdarza się akcja pisania postów przez nowo zarejestrowanych użytkowników. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że te posty wchodzą tam masowo, po kilkanaście na minutę. I wchodzą na ogólną, pełną Nową Zawartośc Dogomanii. A są to głównie reklamy leków, zaproszenia na oglądanie meczów itd. To skutecznie uniemożliwia robienie przeglądów nowych postów na polskiej Dogomanii. Spotkałam się z tym chyba już trzy razy w tym roku, ale ostatnia akcja jest najdłuższa. Tak było wczorajszej nocy, a teraz też całą noc i trwa nadal, gdy piszę ten post. Czy można coś z tym zrobic? To jest link do tego miejsca: http://www.dogomania.com/forum/forum/847-off-topic/. Quote
Elisabeta Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Nie mogę zedytowac mojego postu sprzed kilkunastu minut, bo czeka na zatwierdzenie przez Moderatora. Te reklamowe posty wchodzą na forum dosłownie co sekundę, a nawet częściej. Przy każdej "jedna za drugą" edycji strony Zobacz nową zawartośc dochodzą po 2-3 nowe... Quote
Elisabeta Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Na polskiej części Dogomanii trwa ta sama akcja, tylko posty wchodzą rzadziej... Co 5 minut... Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 Chciałabym zapytać o następującą sprawę: od paru dni nowe tematy są w jakiś obcych językach.Czy ja mam coś nie tak w ustawieniach czy mam na dogo tylu nowych użytkowników-obcokrajowców? Elżbieta Quote
buniaaga Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Witam mam problem od jakiegoś czasu zdjęć na dogo wyświetla mi się taki komunikat? Co to oznacza??? Nie masz uprawnień aby używać tego rozszerzenia obrazków na forum. Poprawny format to: http://www.domain.com/picture.gif, nie poprawny format to: http://www.domain.com/picture.one.gif Quote
*Magda* Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Dogo przeszło kolejną metamorfozę i nie wiadomo gdzie co jest :/ -Jak posegregować tematy, które obserwuję, żeby mieć zawsze jako pierwsze te, w których ktoś dodał odpowiedź? -Jak wejść w ostatnio nie przeczytane posty z tematu, który obserwuję? Bo póki co, to muszę wejść w temat (automatycznie strona 1), potem przejść do strony ostatniej i szukam ostatniego postu, który nie czytałam :/ Trochę to uciążliwe. -Jak dodać banerek? Quote
cockermanka Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Qrde, znowu jakieś dzikie zmiany...i po raz kolejny szlag trafił moje subskrypcje... Quote
bric-a-brac Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 Gdzie jest pole edycji sygnatury? Grzebię intuicyjnie w "profilu" i nie umiem znaleźć... Quote
AlfaLS Posted March 26, 2017 Posted March 26, 2017 1 godzinę temu, bric-a-brac napisał: Gdzie jest pole edycji sygnatury? Grzebię intuicyjnie w "profilu" i nie umiem znaleźć... Na górze z prawej strony masz swój awatar i nick. Klikasz na niego wchodzisz w ustawienia konta. Później po lewej stronie masz sygnaturę. Wstawiamy tam banerki tak jak kiedyś :-) 1 Quote
Sonia z B Posted September 19, 2017 Posted September 19, 2017 Witam! Jak usunąć / edytować sekcję Converted? Quote
ewunian Posted April 16, 2018 Posted April 16, 2018 Gdzie się podziały województwa w PwP? No dobra, wiem że kiedyś nie było województw :P znaczy wracamy do idei starej dogomanii? Quote
Margo Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 Juz sie tlumacze - to w sumie nie powrot do starej dogo, tylko reakcja na nowe prosby uzytkownikow. Do wojewodztw malo kto zagladal - duzo lepsza skutecznosc mialy psiaki, ktorych tematy znajdowaly sie na glownym forum. To tak od strony technicznej. Zmienily sie takze realia - teraz nie jest niczym nowy, ze pies jedzie do adopcji przez cala Polske, wiec utrzymywanie podzialu na wojewodztwa stalo sie zbedne... 1 Quote
bric-a-brac Posted April 21, 2018 Posted April 21, 2018 7 godzin temu, Margo napisał: Juz sie tlumacze - to w sumie nie powrot do starej dogo, tylko reakcja na nowe prosby uzytkownikow. Do wojewodztw malo kto zagladal - duzo lepsza skutecznosc mialy psiaki, ktorych tematy znajdowaly sie na glownym forum. To tak od strony technicznej. Zmienily sie takze realia - teraz nie jest niczym nowy, ze pies jedzie do adopcji przez cala Polske, wiec utrzymywanie podzialu na wojewodztwa stalo sie zbedne... Dogo w dziale PWP od dłuższego czasu traci na popularności. Dużo ludzi odeszło, z tego co widzę, mniej przyszło. Likwidacja województw to w tym dziale błędna decyzja. Darczyńcy i pomagacze często nie są wirtualni, a realni. Chcą pomagać lokalnie. Zresztą nawet pomagając wirtualnie, chętniej pomagają zwierzętom ze swoich okolic. Ruch z PWP opływa z dogo do fb. Ok, i tak by odpływał, bo takie trendy społecznościowe, ale administracja dogo dodatkowo się przykłada, by odpływało szybciej. Sama już na dogo prawie nie bywam, sporadycznie. Bo kiedyś to było bardziej przyjazne miejsce. Teraz może zmiany są fajne dla miłośnikow ras, bloggerów i fotomaniaków swoich rasowych psów. Ale dział pwp jest totalnie w regresie. A szkoda.... Quote
Recommended Posts