Jump to content
Dogomania

Warto wierzyć w cuda! Po blisko 2 latach w DT, Imka znalazła super domek! W małym ciałku wielki strach...

Recommended Posts

Posted

Ja też obejrzałam (dzięki za podpowiedź, bo w zasadzie nie oglądam telewizji) i też z przekonaniem zagłosowałam :).

Podobało mi się ogromnie świetne zgranie zespołu i jego równy - wysoki - poziom.

Wrażenie podobnej zespołowości zachwyciło mnie kiedyś w zakopiańskim Teatrze Witkacego.

• Upvote 1
Posted

Dziękuję Jolu :)

Zespół jest bardzo fajny. Przyjęli Tomka z otwartością, sympatią i koleżeńskim wsparciem. To bardzo duża rzadkość w dzisiejszych czasach - tym bardziej cenna!

Posted

Mi też zabrania głosować :( No nic - czekamy na jutro ;)

A Imcik dziś się ogrodował. Pogoda piękna, trochę sprzątaliśmy na tarasie, przycinałam winorośl. Pieski ładnych kilka godzin spędziły na dworze i teraz śpią jak zabite. I tak pewnie będzie do... kolacji :D

Posted

Bardzo dziękuję w imieniu własnym i artystów.

Właście wrócili z 3-dniowego maratonu wyjazdowego. Zmęczeni, ale zadowoleni, bo publiczność dopisała, spektakl się podobał i mieli dobry odbiór. Jeżdżą z nim w ramach projektu Teatr Polska, czyli zaglądania z kulturą do mniejszych ośrodków. Tym razem byli w Kłodzku, Oławie i Polanicy Zdroju :)

Szkoda ,że nie zahaczyli o Wrocław.

Zagłosowane bez problemów.

Posted

Wrocław to za duży ośrodek dla projektu Teatr Polska ;)

Domyślam się. Założeniem projektu jest trafienie teatru pod strzechy. I bardzo dobrze.

Posted

a do Kalwarii Zebrzydowskiej, albo Wadowic nie jadą przypadkiem ? tam to dopiero trzeba krzewić kulturę (i wcale nie dlatego, że ja tam mieszkam :P )

Pięknie było w niedzielę. Można było kawę na tarasiku wypić :)

Posted

Na razie mają w planie Andrychów, Rydułtowy, Czechowice-Dziedzice, Staszów, Stąporków, Krosno, Stalową Wolę i Krasnystaw :)

A Ty do Krakowa się kopsniesz, to i z nami się przy okazji zobaczysz :D

Posted

no jak będą grać w Krakowie, ale to nie małe miasteczko jest. O do Andrychowa mogę podjechać, bo to niedaleko. Nie wiem, czy nie bliżej niż Kraków. No, tylko kusicie okazją spotkania :) do zastanowienia :P

Posted

Zmienili zasady głosowania!

Teraz można oddać tylko jeden głos a nie jak na początku jeden głos dziennie

"

Ankieta znajduje się na dole strony. Jeden uczestnik może oddać w głosowaniu jeden głos na wybrany spektakl."

Posted

Zmienili komunikat, bo uświadomiłam panu M., że wprowadzają ludzi w błąd ;)

Dzięki, Kochane, za wsparcie i zainteresowanie :)

Dziś do domu pojechała Helcia, po którą przyjechała jej Pani z Córką. Imcik stwierdził, że trzeba się jednak nie rzucać w oczy, bo jeszcze na nią padnie z tą adopcją ;) Najpierw zakotwiczyła w pokoju z książkami, skąd od czasu do czasu wypadała szczekając. Potem przyszła do nas, ale pogłaskać się nie dała. Po odjeździe Pań, jeszcze dłuższy czas była niepewna i zachowawcza. Teraz już jest "normalna" ;)

Posted

Nutusiu, a może spróbować dać ją do tymczasowego DT i sprawdzić czy nie włączy już wersji eksportowej. Mi się wydaje ,że część tymczasków koduje sobie sposób zachowania w pierwszym DT i nie umie się przestawić na inne tory. A w innym domu idzie prawie jak z płatka. Mam  wrażenie ,że u Imki właśnie zaszła taka sytuacja.

Posted

Myślałam o tym, tylko skąd wziąć taki DT?...

Na razie w środę wybieram się do Marysi O. na tradycyjną wymianę... nie, nie koszulek, ale fantów bazarkowych :D Zabiorę ze sobą Imkę i zobaczymy jak się będzie zachowywać "tą razą" ;)

Posted

Ja też zagłosowałam, tym bardziej, że mialam okazję osobiście bić brawa aktorom w Krakowie,Dzięki Nutusi średnia mojej :"bywalności" w teatrach niesamowicie wzrosła, bo u nas dostać bilet do teatru no niezły cud :)

Ciekawa jestem jak się Imcioszek zachowa w innym domku ?