jola_li Posted October 30, 2015 Posted October 30, 2015 Ja też obejrzałam (dzięki za podpowiedź, bo w zasadzie nie oglądam telewizji) i też z przekonaniem zagłosowałam :). Podobało mi się ogromnie świetne zgranie zespołu i jego równy - wysoki - poziom. Wrażenie podobnej zespołowości zachwyciło mnie kiedyś w zakopiańskim Teatrze Witkacego. 1 Quote
Nutusia Posted October 31, 2015 Author Posted October 31, 2015 Dziękuję Jolu :) Zespół jest bardzo fajny. Przyjęli Tomka z otwartością, sympatią i koleżeńskim wsparciem. To bardzo duża rzadkość w dzisiejszych czasach - tym bardziej cenna! Quote
konfirm31 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 A mnie od przedwczoraj, nie dopuszcza do głosowania :(. Pokazuje mi się taki komunikat : Twój limit głosów na dziś został wyczerpany. Zapraszamy jutro I tak w kółko :( Quote
Grażyna49 Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Ja mam taki sam komunikat,ale myslę,że od poniedziałku wszystko wróci do normy. Zobaczymy. Quote
Nutusia Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Mi też zabrania głosować :( No nic - czekamy na jutro ;) A Imcik dziś się ogrodował. Pogoda piękna, trochę sprzątaliśmy na tarasie, przycinałam winorośl. Pieski ładnych kilka godzin spędziły na dworze i teraz śpią jak zabite. I tak pewnie będzie do... kolacji :D Quote
Poker Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Bardzo dziękuję w imieniu własnym i artystów. Właście wrócili z 3-dniowego maratonu wyjazdowego. Zmęczeni, ale zadowoleni, bo publiczność dopisała, spektakl się podobał i mieli dobry odbiór. Jeżdżą z nim w ramach projektu Teatr Polska, czyli zaglądania z kulturą do mniejszych ośrodków. Tym razem byli w Kłodzku, Oławie i Polanicy Zdroju :) Szkoda ,że nie zahaczyli o Wrocław. Zagłosowane bez problemów. Quote
Nutusia Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Wrocław to za duży ośrodek dla projektu Teatr Polska ;) Quote
Poker Posted November 1, 2015 Posted November 1, 2015 Wrocław to za duży ośrodek dla projektu Teatr Polska ;) Domyślam się. Założeniem projektu jest trafienie teatru pod strzechy. I bardzo dobrze. Quote
Grażyna49 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Niestety dzisiaj to samo : "Twój limit głosów na dziś został wyczerpany. Zapraszamy jutro" Coś się "popsowało" Quote
DoPi Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 a do Kalwarii Zebrzydowskiej, albo Wadowic nie jadą przypadkiem ? tam to dopiero trzeba krzewić kulturę (i wcale nie dlatego, że ja tam mieszkam :P ) Pięknie było w niedzielę. Można było kawę na tarasiku wypić :) Quote
Nutusia Posted November 2, 2015 Author Posted November 2, 2015 Na razie mają w planie Andrychów, Rydułtowy, Czechowice-Dziedzice, Staszów, Stąporków, Krosno, Stalową Wolę i Krasnystaw :) A Ty do Krakowa się kopsniesz, to i z nami się przy okazji zobaczysz :D Quote
Mattilu Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Mogliby poukulturalniać polonię zagranicą i przyjechać do Brukseli i Luksemburga :) Quote
Nutusia Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Pewnie chętnie by przyjechali, jeśli dostaliby zaproszenie :D Quote
DoPi Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 no jak będą grać w Krakowie, ale to nie małe miasteczko jest. O do Andrychowa mogę podjechać, bo to niedaleko. Nie wiem, czy nie bliżej niż Kraków. No, tylko kusicie okazją spotkania :) do zastanowienia :P Quote
Nutusia Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 W Andrychowie możesz robić klakę 16 listopada :D Quote
Grażyna49 Posted November 6, 2015 Posted November 6, 2015 Zmienili zasady głosowania! Teraz można oddać tylko jeden głos a nie jak na początku jeden głos dziennie " Ankieta znajduje się na dole strony. Jeden uczestnik może oddać w głosowaniu jeden głos na wybrany spektakl." Quote
Nutusia Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Zmienili komunikat, bo uświadomiłam panu M., że wprowadzają ludzi w błąd ;) Dzięki, Kochane, za wsparcie i zainteresowanie :) Dziś do domu pojechała Helcia, po którą przyjechała jej Pani z Córką. Imcik stwierdził, że trzeba się jednak nie rzucać w oczy, bo jeszcze na nią padnie z tą adopcją ;) Najpierw zakotwiczyła w pokoju z książkami, skąd od czasu do czasu wypadała szczekając. Potem przyszła do nas, ale pogłaskać się nie dała. Po odjeździe Pań, jeszcze dłuższy czas była niepewna i zachowawcza. Teraz już jest "normalna" ;) Quote
konfirm31 Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Imka pilnuje swojego miejsca w DT i wcale sie nie kwapi do wyprowadzki ;) Quote
Nutusia Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 No niestety, i to mi spędza sen z powiek... Quote
Poker Posted November 7, 2015 Posted November 7, 2015 Nutusiu, a może spróbować dać ją do tymczasowego DT i sprawdzić czy nie włączy już wersji eksportowej. Mi się wydaje ,że część tymczasków koduje sobie sposób zachowania w pierwszym DT i nie umie się przestawić na inne tory. A w innym domu idzie prawie jak z płatka. Mam wrażenie ,że u Imki właśnie zaszła taka sytuacja. Quote
Nutusia Posted November 9, 2015 Author Posted November 9, 2015 Myślałam o tym, tylko skąd wziąć taki DT?... Na razie w środę wybieram się do Marysi O. na tradycyjną wymianę... nie, nie koszulek, ale fantów bazarkowych :D Zabiorę ze sobą Imkę i zobaczymy jak się będzie zachowywać "tą razą" ;) Quote
AMIGA Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ja też zagłosowałam, tym bardziej, że mialam okazję osobiście bić brawa aktorom w Krakowie,Dzięki Nutusi średnia mojej :"bywalności" w teatrach niesamowicie wzrosła, bo u nas dostać bilet do teatru no niezły cud :) Ciekawa jestem jak się Imcioszek zachowa w innym domku ? Quote
malagos Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Powodzenie,Imko, na tej próbie u Marysi :) Quote
Recommended Posts