Nutusia Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Lesio też stroni od takich "kobiecych" szaleństw i wybrał głaskanie :) Niby fajna ta Ciocia Marysia, ale wolę się za bardzo nie spoufalać... No dobra, przemyślę temat, bo fajnie głaszcze... Może dam jej do zrozumienia, że przy użyciu ciasteczek poszłoby nam łatwiej? Skoro Gapcia się nie boi, to i ja przysunę się bliżej! Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 No dobra, faktycznie można Jej zaufać! :) Wstyd się przyznać, ale właśnie tak traktowani są nasi goście... Siedzą na brzeżku kanapy, przywaleni psim ciężarem, ta największa okropnie się rozpycha i jeszcze się zagryzają!!!! Dobrze, że chociaż herbatą poczęstują... Quote
Nutusia Posted November 29, 2014 Author Posted November 29, 2014 Solo już nie czuję się taka pewna siebie... W ulubionej pozie - przód ciałka wyżej :) Dziś Gliździoch nie fochnięty :) I sen sprawiedliwego - czyli Lesław Wspaniały :loveu: Quote
AMIGA Posted November 29, 2014 Posted November 29, 2014 Jak się dopatrzyłam, to oprócz herbaty coś tam w misie gość dostał :-) A zdjęcia jak zwykle wspaniale - obłożenie kolan 100%-owe i "mój" Krechulec się na kolankach pięknie rozpanoszył :-) Quote
jaguska Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Kapitalne foty :-), jak ja lubię takie zdjęcia. Marysiu, jak miło Cię zobaczyć , ja jestem wzrokowcem i teraz, jak będę czytać Twoje wpisy to będę widzieć Ciebie, zamiast nicka. Co do obróżki, u Jeżynki zmniejszyła agresję, już tak nie rzuca się do innych psów jak ją przypadkowo potrącą czy dotkną, niestety na szczekanie i czuwanie nocne nie pomaga, potrzebne są pigułowe wspomagacze. Miłej niedzieli. Quote
konfirm31 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Jak u Was miło :). Takie wspaniałe zapsienie ;) i....głównie na rudo. Imcia w grupie, to Imcia odważna :) Marysiu, pozdrawiam :) Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 No właśnie jakoś rudości u nas dominują, choć zawsze marzyłam o czarnej jamniczce, boksi pręgowanej (jak była moja Nutka) i kotce tricolorce. A mam? Mam, co się akurat... nawinęło, a nawinęło się samo rude! :megagrin: A teraz - UWAGA KONKURS! Pańcia rano dzieliła pysznościami. Takimi, że teraz pisze bez użycia palca wskazującego prawej ręki, bo Lesio ją w ten palec fest ciapnął - takie było pyszne!!!! No, to teraz zgadnijcie co to mogło być! :siara: A dziadowanie i kolejka po przydział wyglądała z grubsza tak: Co to musiały być za pyszności, że Imcia tak się ośmieliła!?!?!?!? Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Koleżanki :) Pozuję... Portret (widać białe rzęsy :)) Nie przepadam za wymierzoną we mnie czarną tubą... Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Biały profil :) I druga czarna łatka "zadnia" ;) Zapreclowanie :) Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 I biało-czarny precelek! Piętrowo - tym razem nietypowo, bo Imuszka na dole :megagrin: Quote
Grażyna49 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Jaka cudna fotorelacja. Fantastyczne masz te psiaki . Cały przekrój wielkości. Rude jest piękne !! Imuszka na ich tle pięknie się wyróżnia. Drapanka dla zwierzaczków. Quote
AMIGA Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Ja myślę, że było coś wędzone, bo na ciasteczka wątróbkowe mi to nie wygląda. A zdjecia precelkowe są wspaniałe! No i ta kolejka przed pudełkiem ze smaczkami super :-) Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Pudło - ani wędzonki, ani ciasteczka... Mała podpowiedź - coś o wiele mniej "psiego" ;) Quote
AMIGA Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Biszkopty?? Ciasteczka? Suszone jabłka?? Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Jeszcze mniej "psie" :megagrin: Quote
AMIGA Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 To juz mi nic nie przychodzi do głowy, no może jeszcze jakieś cóś dla kotów Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Nieeeeee...... dla kotów to jest raczej bleeeee.... Damy szansę innym Fankom do jutra ;) Quote
AMIGA Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Słusznie, dajmy im szansę. Choć ja im już trochę ułatwiłam zadanie, bo wykluczyłam parę pozycji z potencjalnego jadłospisu:-) Quote
Marysia R. Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Super fotoreportarz :) A w wiaderku hmmm... Jakieś warzywa? Może ogóreczki kiszone? Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Trochę bliżej, ale... nie do końca :) Quote
Nutusia Posted November 30, 2014 Author Posted November 30, 2014 Słuszny kierunek, ale gotuje się nie w rosołku :megagrin: Quote
konfirm31 Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Tam jeszcze i buraczki chyba były? Pieczone? Quote
Poker Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Cudne pieseczki. I rude piękne i biało - czarne piękne. A Imcia jest przeuroczym psem o 2.twarzach. Lubię takie małe głupolki. Quote
Recommended Posts