ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Gajowa mój mail [email protected] Podaj mi nr telefonu, zadzwonię. Quote
Marysia R. Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Wracam do domu z 3 transporterami i paczką podkładów :) Agat ja też lubię zajadać stres. I bez stresu też zajadam. Z czym zrobić kanapki na drogę ;) ? Transporter i podkłady przekazane :) Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję :kciuki: Quote
*Gajowa* Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Gajowa mój mail [email protected] Podaj mi nr telefonu, zadzwonię. Wybacz pytanie ale czy to byłoby bdt? :) Pobyt bez opłat , karma też /chyba że musiałaby być weterynaryjna/ ale zwrot kosztów weterynaryjnych/l Quote
Onaa Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Dandiego nie ma w schronisku. Wczoraj było info,że jest ale dzisiaj właścicielka sobie uzmysłowiła ,że jednak to pomyłka. Podobno został adoptowany miesiąc temu.... Mam nadzieję,że poszedł w dobre ręce. Bierzemy więc Oriego, kcd się zgodziła. Kasiu :calus: :calus: Dandi.. mam nadzieję że znalazłeś dobry dom. Udanej akcji i sił dla Was! Quote
agat21 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Wracam do domu z 3 transporterami i paczką podkładów :) Agat ja też lubię zajadać stres. I bez stresu też zajadam. Z czym zrobić kanapki na drogę ;) ? Kochana zrób z czym uważasz - mną się nie przejmuj, jak prowadzę to raczej żłopię kawę i soki :) Quote
agat21 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Wszystko wskazuje na to że pojedziemy jutro po 5 psiulków! :) Quote
Rudzia-Bianca Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ewu zdjęcia podeślę na maila jutro, na kompie na którym dziś jestem mam jakieś zdjęciowe problemy :( Quote
danyww Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Wszystko wskazuje na to że pojedziemy jutro po 5 psiulków! :) Jeszcze zapomniałam Ci napisać: gdy zjedziesz z A1 (węzeł Zabrze Zachód) i pojedziesz na Gliwice (cały czas prosto) to po minięciu świateł, a po chwili minięciu Netto (po lewej stronie będzie), kawałek dalej po prawej będzie Builder, dalej Piekarnia (też po prawej) i juuuuuuż chwilka i skręcasz w lewo (Huberta/Łukasiewicza). :) Quote
agat21 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Jeszcze zapomniałam Ci napisać: gdy zjedziesz z A1 (węzeł Zabrze Zachód) i pojedziesz na Gliwice (cały czas prosto) to po minięciu świateł, a po chwili minięciu Netto (po lewej stronie będzie), kawałek dalej po prawej będzie Builder, dalej Piekarnia (też po prawej) i juuuuuuż chwilka i skręcasz w lewo (Huberta/Łukasiewicza). :) Dzięki, po ciemku już nawet powinnam trafić :) Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Umrę ze strachu, oby już było po wszystkim i żeby się udało... Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Gajowa :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
agat21 Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Umrę ze strachu, oby już było po wszystkim i żeby się udało... Musi być dobrze, damy radę! Śpij spokojnie, proszę.. Quote
elik Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Gajowa :calus: :calus: :calus: :calus: To do 5, czy 6 psiaków los się jutro uśmiechnie ? Quote
kcd Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Wszystko będzie dobrze :) ja trzymam kciuki żeby na koniec podróży nie zostać z 6 psami na 35 m2 ;) Quote
elik Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Wszystko będzie dobrze :) ja trzymam kciuki żeby na koniec podróży nie zostać z 6 psami na 35 m2 ;) Świetnie, jutro 6 psiaków uszczęśliwicie :klacz: Quote
kcd Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Nie... szósty to mój permanentny tymczas, Tobi. Jutro bierzemy chyba 5? Tak? Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Oszaleje nikt nie może pomóc z Gliwic. Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Nie... szósty to mój permanentny tymczas, Tobi. Jutro bierzemy chyba 5? Tak? Tak 5 jak wszystko się ułoży. Nikt nam nie pomoże w Gliwicach:( Obdzwoniłam kogo się dało. Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Świetnie, jutro 6 psiaków uszczęśliwicie :klacz: Elu jutro się będziemy cieszyć, Quote
danyww Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Tak 5 jak wszystko się ułoży. Nikt nam nie pomoże w Gliwicach:( Obdzwoniłam kogo się dało. Czniaj to Basiu. Jakoś musimy dać radę. Tak to zwykle bywa... Quote
kcd Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Wszystko będzie dobrze :) już się nie mogę doczekać kiedy wezmę swoją nową małą biszkoptową kulkę na kolana :) mam tylko nadzieję, że nie będzie taki wystraszony jak na zdjęciu... takie zawsze mi najbardziej łamią serce. I oddawać najtrudniej... Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Musimy dać radę. Nawet nikt nie pojedzie razem żeby byc do towarzystwa Danusi i pilnować psiaków: :( Musimy je poupychać do transporterów nawet ciasnych, na szczęście to 20 minut jazdy do danyww. Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Ja jestem praktycznie abstynentką, córka mi mówi w żartach:"matka nie wiesz co tracisz" :megagrin: ale jutro jak się wszystko ułoży to się chyba wieczorem napiję :chlup: :chlup: :chlup: Quote
ewu Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 Dziewczyny my z Danusią będziemy niestety brudne i mokre:) Za to psy czyste :megagrin: Quote
Recommended Posts