Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracam do domu z 3 transporterami i paczką podkładów :) Agat ja też lubię zajadać stres. I bez stresu też zajadam. Z czym zrobić kanapki na drogę ;) ?

Transporter i podkłady przekazane :) Trzymam kciuki za jutrzejszą akcję :kciuki:

Posted

Dandiego nie ma w schronisku. Wczoraj było info,że jest ale dzisiaj właścicielka sobie uzmysłowiła ,że jednak to pomyłka.

Podobno został adoptowany miesiąc temu....

Mam nadzieję,że poszedł w dobre ręce.

Bierzemy więc Oriego, kcd się zgodziła.

Kasiu :calus: :calus:

Dandi.. mam nadzieję że znalazłeś dobry dom. 

Udanej akcji i sił dla Was!

Posted

Wracam do domu z 3 transporterami i paczką podkładów :) Agat ja też lubię zajadać stres. I bez stresu też zajadam. Z czym zrobić kanapki na drogę ;) ?

Kochana zrób z czym uważasz - mną się nie przejmuj, jak prowadzę to raczej żłopię kawę i soki :) 

Posted

Wszystko wskazuje na to że pojedziemy jutro po 5 psiulków! :)

Jeszcze zapomniałam Ci napisać: gdy zjedziesz z A1 (węzeł Zabrze Zachód) i pojedziesz na Gliwice (cały czas prosto) to po minięciu świateł, a po chwili minięciu Netto (po lewej stronie będzie), kawałek dalej po prawej będzie Builder, dalej Piekarnia (też po prawej) i juuuuuuż chwilka i skręcasz w lewo (Huberta/Łukasiewicza). :)

Posted

Jeszcze zapomniałam Ci napisać: gdy zjedziesz z A1 (węzeł Zabrze Zachód) i pojedziesz na Gliwice (cały czas prosto) to po minięciu świateł, a po chwili minięciu Netto (po lewej stronie będzie), kawałek dalej po prawej będzie Builder, dalej Piekarnia (też po prawej) i juuuuuuż chwilka i skręcasz w lewo (Huberta/Łukasiewicza). :)

Dzięki, po ciemku już nawet powinnam trafić :)

Posted

Wszystko będzie dobrze :) ja trzymam kciuki żeby na koniec podróży nie zostać z 6 psami na 35 m2 ;)

Świetnie, jutro 6 psiaków uszczęśliwicie  :klacz:

Posted

Nie... szósty to mój permanentny tymczas, Tobi. Jutro bierzemy chyba 5? Tak?

Tak 5 jak wszystko się ułoży.

Nikt nam nie pomoże w Gliwicach:(

Obdzwoniłam kogo się dało.

Posted

Tak 5 jak wszystko się ułoży.

Nikt nam nie pomoże w Gliwicach:(

Obdzwoniłam kogo się dało.

Czniaj to Basiu. Jakoś musimy dać radę. Tak to zwykle bywa...

Posted

Wszystko będzie dobrze :) już się nie mogę doczekać kiedy wezmę swoją nową małą biszkoptową kulkę na kolana :) mam tylko nadzieję, że nie będzie taki wystraszony jak na zdjęciu... takie zawsze mi najbardziej łamią serce. I oddawać najtrudniej...

Posted

Musimy dać radę. Nawet nikt nie pojedzie razem żeby byc do towarzystwa Danusi i pilnować psiaków: :(

Musimy je poupychać do transporterów nawet ciasnych, na szczęście to 20 minut jazdy do danyww.

Posted

Ja jestem  praktycznie abstynentką, córka mi mówi w żartach:"matka nie wiesz co tracisz" :megagrin:  ale jutro jak się wszystko ułoży to się chyba wieczorem napiję :chlup: :chlup: :chlup: